athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.452
- Πόντοι
- 12.756
Λέγε φίλε μπαρεδεν εχω ορεξη να βγω,μονο δουλεια φαι υπνο
καταντια.
Λέγε φίλε μπαρεδεν εχω ορεξη να βγω,μονο δουλεια φαι υπνο
καταντια.
δεν ξερω ρε απο το πασχα με εχει πιασει εχω πονοκεφαλους και βαρεμαραΛέγε φίλε μπαρε
Μάτι από την Νανά σου είναι...δεν ξερω ρε απο το πασχα με εχει πιασει εχω πονοκεφαλους και βαρεμαρα
η ματι ειναι η αργοπεθαινω.![]()
Πόσο έφαγες?δεν ξερω ρε απο το πασχα με εχει πιασει εχω πονοκεφαλους και βαρεμαρα
που να σου κατσει οπως δεν καθεται του αλεξανδρου.Μάτι από την Νανά σου είναι...
Έχω πάρει Νανά...δεν ξέρεις τι χάνεις...που να σου κατσει οπως δεν καθεται του αλεξανδρου.
κανω την διαιτα του ανανα το α στερητικο.Έχω πάρει Νανά...δεν ξέρεις τι χάνεις...![]()
Κι' εγώ έτσι είμαι, χωρίς πονοκεφάλους όμως. Αλλά είχα τα πόδια μου χτυπημένα. Είναι και λίγο ο σάπιος καιρός, τα γεροντάματα, η κλεισούρα κλπ.δεν ξερω ρε απο το πασχα με εχει πιασει εχω πονοκεφαλους και βαρεμαρα
Δεν μιλάς όμορφαγαμιεσαι μητσο.....................................
Αλλιως δεν θα ειχες καθολου ματιαεχω ματια μονο για το γυναικακι μου![]()
Στην Γκαλ?Νομιζω το χεις αναφερει ξαναΕίναι μία στην δουλειά μου που της φέρνει λίγο, έχω πάθει πλάκα θείοοοο....
να πατε για χυμο?Στην Γκαλ?Νομιζω το χεις αναφερει ξαναΑν δεν κανεις κινηση δεν δινεις κανενα τηλεφωνο
![]()
Όχι, αυτή παλιά.Στην Γκαλ?Νομιζω το χεις αναφερει ξαναΑν δεν κανεις κινηση δεν δινεις κανενα τηλεφωνο
![]()
Μα ποσες δουλειες εχεις τελος παντων?Μηπως εισαι ο Ατενεζος με διπλο ακαουντ?Όχι, αυτή παλιά.
Μιλάω για την τωρινή δουλειά μου.