troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.720
- Πόντοι
- 5.506
εχω πλανταξει θειο....αδικιαΈχει φάει τόσες ο σουπερμαν αλλά η χωρίστρα δεν χαλάει με τίποτα
εχω πλανταξει θειο....αδικιαΈχει φάει τόσες ο σουπερμαν αλλά η χωρίστρα δεν χαλάει με τίποτα
θελω να τα φτιαξω με την γουοντερ γουμαν...τιποτα λιγοτερο
Στο πληκτρολογιομην τον ξαναπιασεις στο στομα σου.![]()
τροχαιο στη γλυφαδα,λετε να κοψαν το σωληνακι των φρενων στον νιπλη.![]()
απο εκει γυρισα το μεσημερι..παλι καλατροχαιο στη γλυφαδα,λετε να κοψαν το σωληνακι των φρενων στον νιπλη.![]()
τον εφαγε η πουτανατροχαιο στη γλυφαδα,λετε να κοψαν το σωληνακι των φρενων στον νιπλη.![]()
εσυ με το σαξο πετας δεν σε πιανουν τροχαια.απο εκει γυρισα το μεσημερι..παλι καλα
πιστευω για κανα μηνα θα βαζει τη πινεζα να οδηγαει και αυτος θα κυκλοφορει με νοικιαρικα.τον εφαγε η πουτανα![]()
και τωρα με νοικιαρικα ειναι ρεεσυ με το σαξο πετας δεν σε πιανουν τροχαια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πιστευω για κανα μηνα θα βαζει τη πινεζα να οδηγαει και αυτος θα κυκλοφορει με νοικιαρικα.![]()
![]()
![]()
στο 140 πολυγωνο - γλυφαδα ησουν?απο εκει γυρισα το μεσημερι..παλι καλα
στο 140 πολυγωνο - γλυφαδα ησουν?
![]()
δεν λεω λιζινγκ λεω νοικιαρικα καθε μερα και αλλο.και τωρα με νοικιαρικα ειναι ρε
ααααα αντεληφθην οκδεν λεω λιζινγκ λεω νοικιαρικα καθε μερα και αλλο.![]()
γλυτωσαμε τον τακη απο εμφραγμα ευτυχως το βαλαμε στο 120 το νικητηριο γκολ.
το ειδα ρεγλυτωσαμε τον τακη απο εμφραγμα ευτυχως το βαλαμε στο 120 το νικητηριο γκολ.![]()
Είναι καλό κορίτσι θείο, από νησί.θελω την γουοντερ γουμαν να γινει η μητερα των παιδιων μου....θα παω να την ζητησω σημερα
θελω την γουοντερ γουμαν να γινει η μητερα των παιδιων μου....θα παω να την ζητησω σημερα
υπερσουπερκαραθελω
Να τη φερεις απο τον παππου πρωτα, να της δωσει την ευχη του.θελω την γουοντερ γουμαν να γινει η μητερα των παιδιων μου....θα παω να την ζητησω σημερα
σε αγαπαω σε εκτιμαω αλλα με την καμμια....Να τη φερεις απο τον παππου πρωτα, να της δωσει την ευχη του.![]()