baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.959
- Πόντοι
- 6.035
σε εψαχνε ο μαρτινς.γεραματα τυπε
σε εψαχνε ο μαρτινς.γεραματα τυπε
ημουν στα μπαρακια προψεςσε εψαχνε ο μαρτινς.
θα τον κρατήσει ο Τάκης στον πάγκο λες?σε εψαχνε ο μαρτινς.
Μπραβο ρε θειο.....σιδερενιοςΜετά από 1,5 μήνα περπατάω ξανά καλά!![]()
Φτου μου να μην με ματιάσω...![]()
πες περισσοτεραημουν στα μπαρακια προψες
ο τακης ουτε το παντελονι του με τιραντες δεν μπορει να κρατησει.θα τον κρατήσει ο Τάκης στον πάγκο λες?
που πηγαίνεις μπαλέτο, να έρθω κι' εγώ?ο τακης ουτε το παντελονι του με τιραντες δεν μπορει να κρατησει.![]()
πες περισσοτερα
πανέξυπνα?τι μουνια γαμανε οι τραπερς....
δεν πηγαινω τωρα κανω εμπαργκο στο πουτιν.που πηγαίνεις μπαλέτο, να έρθω κι' εγώ?![]()
μιλα .....τι μουνια γαμανε οι τραπερς....
εσύ φταις για όλα λοιπόν...δεν πηγαινω τωρα κανω εμπαργκο στο πουτιν.![]()
ρε θειο για μουνια μιλαμε οχι για κορνηλιο καστοριαδηπανέξυπνα?![]()
ειναι οι νεοι μπαρμεν...εχουν σβησει ολο τον ανταγωνισμο στις ηλικιες 18-23....μιλα .....
σας τα λεω εγω αλλα δεν ακουτε
αν φοβασε το ρεζιλι προσεχε μην πεταξει και σενα.ειναι οι νεοι μπαρμεν...εχουν σβησει ολο τον ανταγωνισμο στις ηλικιες 18-23....
υγ : επισης να ενημερωσω οτι εχει καταργηθει το σουτιεν...αφου γυρισα σπιτι μετα και πεταξα ολα τα σουτιεν της δικιας μου...μην βγουμε καμια φορα εξω μαζι και με κανει ρεζιλι....![]()
με ονομα κορνηλιος δεν γαμησε κανεις τυπερε θειο για μουνια μιλαμε οχι για κορνηλιο καστοριαδη![]()
θείο, δεν θα τις βάλουμε να περάσουν και τεστ της μένσα αλλά να μπορείς να πεις και κάτι.ρε θειο για μουνια μιλαμε οχι για κορνηλιο καστοριαδη![]()
αφηνω στην μπαντα το κορνηλιος και ξαναγυριζω την συζητηση στα μουνια μπαρακια σουτιεν.....με ονομα κορνηλιος δεν γαμησε κανεις τυπε
τι τον υπευθυνο τον ηξερα...τι χρημα φλεξαρα....αυτα ειναι.....επιτελους