Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.089
- Πόντοι
- 2.606
Θα αρχίσει να σπάει πιάτα τώρα.Γιατί λαϊκος;
Στα καλύτερα τραγουδάω...
Θα αρχίσει να σπάει πιάτα τώρα.Γιατί λαϊκος;
ουτε στα κωλομπαρα της εθνικης δεν τραγουδας,ασε που ηλικιακα εισαι για τζον μπαζιλ.Γιατί λαϊκος;
Έχω διάβασμα...να μαθεις,να μου πεις 4 μερες θα ξυνεσαι.
ουτε κονσομασιον δεν μπορει να κανει ο συνταξιουχος.Θα αρχίσει να σπάει πιάτα τώρα.
δεν με νοιαζει.να κοψεις απο το μπου ωρες να ασχοληθεις με αυτο που ειπα.Έχω διάβασμα...![]()
Θα τραγουδήσει στον γάμο σου.ουτε στα κωλομπαρα της εθνικης δεν τραγουδας,ασε που ηλικιακα εισαι για τζον μπαζιλ.
Ρε μλκ είσαι ηλεκτρολόγος και δεν έχεις χαρτί τεχνικού ασφαλείας....ουτε στα κωλομπαρα της εθνικης δεν τραγουδας,ασε που ηλικιακα εισαι για τζον μπαζιλ.
Μείνε ανήσυχος...ουτε κονσομασιον δεν μπορει να κανει ο συνταξιουχος.λες να βγαζει καβουρακι για τα ψιλα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν με νοιαζει.να κοψεις απο το μπου ωρες να ασχοληθεις με αυτο που ειπα.
Ρε μλκ είσαι ηλεκτρολόγος και δεν έχεις χαρτί τεχνικού ασφαλείας....![]()
Κατσαβίδια έχεις;λες να ειμαι τεχνικος ασφαλειας και να μην εχω χαρτι ηλεκτρολογου?
![]()
Aναδουλειες με την μπιζνα χαλκουνα μαθεις,να μου πεις 4 μερες θα ξυνεσαι.
Έχει τα προσόντα λες;
Τι χρειάζεται για να έχεις χαρτί ηλεκτρολόγου?λες να ειμαι τεχνικος ασφαλειας και να μην εχω χαρτι ηλεκτρολογου?
![]()
Κατσαβίδια...Τι χρειάζεται για να έχεις χαρτί ηλεκτρολόγου?![]()
χαρτι.Τι χρειάζεται για να έχεις χαρτί ηλεκτρολόγου?![]()
ζηλευεις κουναβι?Κατσαβίδια...![]()
Α4?χαρτι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ζηλευεις κουναβι?
E τοσα καλωδια εκοψε νυχτα υπο αντιξοες συνθηκες και βιαστικα μην τον παρουν πρεφα,αν δεν εχει αυτος τα προσοντα τοτε ποιος?Έχει τα προσόντα λες;![]()
Λες να έχει τα καλά, με μόνωση ή θα τα χρεώνει έξτρα στην επίσκεψη για να τα αποσβέσει?Κατσαβίδια...![]()
Με το νύχι το μακρύ από το μικρό δακτυλάκι βιδώνει...Λες να έχει τα καλά, με μόνωση ή θα τα χρεώνει έξτρα στην επίσκεψη για να τα αποσβέσει?![]()
Τι λέει;E τοσα καλωδια εκοψε νυχτα υπο αντιξοες συνθηκες και βιαστικα μην τον παρουν πρεφα,αν δεν εχει αυτος τα προσοντα τοτε ποιος?![]()