athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.458
- Πόντοι
- 12.756
re sy poy mpainv gia na parv to epidoma?gov και μετα ?
re sy poy mpainv gia na parv to epidoma?gov και μετα ?
Kαλώς ήλθατε στην πλατφόρμα vouchers
vouchers.gov.gr
ακυρο ειδα 30 του μηνα θα μπορεσω πλεον.ευχαριστω μεχρι ποτε μπορω να κανω αιτηση?κανονικα επρεπε να ειχα κανει αιτηση χθες.
Κάνε του χρόνου εσύευχαριστω μεχρι ποτε μπορω να κανω αιτηση?κανονικα επρεπε να ειχα κανει αιτηση χθες.
Αύριο μαν πρωί πρωί ετοίμασε τη βαλιτσαΝα ενημερώσω τους φίλους ότι έκανα την αίτηση για την επιδότηση καυσίμων στις 26/04/2022,ενεκρίθη το σαραντάρη
αλλά έως και σήμερα δεν πιστώθηκε εις τον λογαριασμό μου.
αν εχασες την ημερα του αφμ σου τοτε Σαββατο μαλλον θα ανοιξει για οσους εχασαν τις προθεσμιες τους...και για να καταλαβεις τι μουνοπανα υπαρχουν εδω μεσα που να γεμισει σκατα το κορμι τουςκαι να μην τους σηκωνεται ΠΟΤΕ και να ειναι τιγκα στις χοληστερινες το συστημα μου εβγαλε 1 και 55 πρωι αυτο..ευχαριστω μεχρι ποτε μπορω να κανω αιτηση?κανονικα επρεπε να ειχα κανει αιτηση χθες.
Αγαπητή Κυρία / Αγαπητέ Κύριε, |
Η επιβεβαίωση εγκυρότητας των στοιχείων της αίτησή σας για την έκδοση του Fuel Pass απέτυχε. Παρακαλώ για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε στην εφαρμογή. |
ευχαριστω μεχρι ποτε μπορω να κανω αιτηση?κανονικα επρεπε να ειχα κανει αιτηση χθες.
δεν θα κλαψω κιολας.Κάνε του χρόνου εσύ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αύριο μαν πρωί πρωί ετοίμασε τη βαλιτσα
Πάπαλα!!! δεν πρόλαβες,την έχασες την προθεσμία.ευχαριστω μεχρι ποτε μπορω να κανω αιτηση?κανονικα επρεπε να ειχα κανει αιτηση χθες.
ουστ.Πάλι εγώ...
- Από 30/4/2022 αίτηση μπορούν να καταθέσουν όλοι πολίτες ασχέτως με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους.
Ευχαριστώ...
Κάντο ή πολύ αργά το βράδυ ή πολύ νωρίς το πρωί.αν εχασες την ημερα του αφμ σου τοτε Σαββατο μαλλον θα ανοιξει για οσους εχασαν τις προθεσμιες τους...και για να καταλαβεις τι μουνοπανα υπαρχουν εδω μεσα που να γεμισει σκατα το κορμι τουςκαι να μην τους σηκωνεται ΠΟΤΕ και να ειναι τιγκα στις χοληστερινες το συστημα μου εβγαλε 1 και 55 πρωι αυτο..
Αγαπητή Κυρία / Αγαπητέ Κύριε, Η επιβεβαίωση εγκυρότητας των στοιχείων της αίτησή σας για την έκδοση του Fuel Pass απέτυχε. Παρακαλώ για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε στην εφαρμογή.
Πηγες λευκα;δεν θα κλαψω κιολας.
αγωνα ταχυτητας ειναι το επιδομα του γαμω κουλη?Πάπαλα!!! δεν πρόλαβες,την έχασες την προθεσμία.
Να είσαι απίκο.......πάνω απο το pc.
Ελπίζω να σου έρθει χρεωστικό x100...
καπετανιο εχεις παει?Πηγες λευκα;
Ναι και στο πλοιαρχοκαπετανιο εχεις παει?
χθες ηταν να το κανω βασει αφμ...και τα εκανα ολα μετα απο τοσες ωρες και τελικα μου εβγαλε αυτο ...Κάντο ή πολύ αργά το βράδυ ή πολύ νωρίς το πρωί.
Διαφορετικά θα έχει πολύ κίνηση.
2 μηνες για να φτιαξουν μια εφαρμογη και αυτη λαθος επισης να δινουν μονο μια μερα για να γαμηθουν τα παντα.χθες ηταν να το κανω βασει αφμ...και τα εκανα ολα μετα απο τοσες ωρες και τελικα μου εβγαλε αυτο ...
ρε δεν πανε να γαμηθουν...σου λεω ολα σωστα εγιναν μου εγραψε ειναι σε επεξεργασια και πρωι μου εβγαλε αυτο2 μηνες για να φτιαξουν μια εφαρμογη και αυτη λαθος επισης να δινουν μονο μια μερα για να γαμηθουν τα παντα.
Ναι.αγωνα ταχυτητας ειναι το επιδομα του γαμω κουλη?![]()
φορτωμενο σε βλεπω.ρε δεν πανε να γαμηθουν...σου λεω ολα σωστα εγιναν μου εγραψε ειναι σε επεξεργασια και πρωι μου εβγαλε αυτο