Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
36.209
Πόντοι
5.006
γιατι ρε φιλε?
λες να τον εφαγε ακλαφτο ο μαρινακης?

περα απο την πλακα...μπαναρισμα?
Έκανε σπαμ λεει στο νήμα με τη Ρωσία Ουκρανία λες και ήταν ο μόνος, τον κλείδωσε έξω από το νήμα ο αντι και μετά τον άρχισε στα μπινελικια και κλείδωσε ο λογαριασμος :sad2:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.985
Πόντοι
5.506
Έκανε σπαμ λεει στο νήμα με τη Ρωσία Ουκρανία λες και ήταν ο μόνος, τον κλείδωσε έξω από το νήμα ο αντι και μετά τον άρχισε στα μπινελικια και κλείδωσε ο λογαριασμος :sad2:
μαιστα....
μαλακιες ετσι φευγεις μια μερα
τον περιμενουμε μαζι με μπραμπ και καραμανη

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
36.209
Πόντοι
5.006

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.764
Πόντοι
6.256
Γιατι αν δεν το καταλαβες ενας απο τους 2 μας θα κερασει.Ο Ατενεζος θα ψαχνει δηθεν τις τσεπες του και καπου θα εχει "ξεχασει" το πορτοφολι τις καρτες κλπ:woldman::confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.283
Πόντοι
12.756
Γιατι αν δεν το καταλαβες ενας απο τους 2 μας θα κερασει.Ο Ατενεζος θα ψαχνει δηθεν τις τσεπες του και καπου θα εχει "ξεχασει" το πορτοφολι τις καρτες κλπ:woldman::confused::confused::confused:
Δεν τα μπορω αυτα τα ξεφτιλικια καθολου , ενας που μου το εκανε τον εκοψα μαχαιρι , ακομα με παιρνει τηλ να μου ζητησει συγγνωμη

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.764
Πόντοι
6.256
Δεν τα μπορω αυτα τα ξεφτιλικια καθολου , ενας που μου το εκανε τον εκοψα μαχαιρι , ακομα με παιρνει τηλ να μου ζητησει συγγνωμη
Κι εγω,δεν εχω κανενα θεμα να κερναω,(εχω φιλο που οταν δεν υπηρχε σαλιο μου λεγε δεν μπορω για καφε εχω διαβασμα"Θα σε γαμησω του λεγα,κατεβα")αλλα αν παρω πρεφα οτι παει να το παιξει πονηρος ο αλλος μην τον ειδατε:hi::confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.283
Πόντοι
12.756
Μαλακα τιποτα ακομα , τον παιζουνε … μουρη πουλησε ο Κουλης για να κανει τον γαμαω … αναθεμα και αν εχουν αποζημιωσει κανεναν.. θα στειλω Γεωργιανους στα γραφεια να δεις τι εχει να γινει

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.985
Πόντοι
5.506
ο αθηναιος αφου πληρωνεις ΕΣΥ τελικα ψυριζει και το μπουρμουαρ που αφησες στο ομορφο κοριτσι που σε σερβιρε....
μετα χωρις ντροπη καθολου παει και κανει αιτηση για ενα επιδομα...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.321
Πόντοι
5.506
ο αθηναιος αφου πληρωνεις ΕΣΥ τελικα ψυριζει και το μπουρμουαρ που αφησες στο ομορφο κοριτσι που σε σερβιρε....
μετα χωρις ντροπη καθολου παει και κανει αιτηση για ενα επιδομα...
Κανόνισε μπρο να ποστάρει 1 μήνυμα την εβδομάδα από δω και πέρα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.283
Πόντοι
12.756
Κι εγω,δεν εχω κανενα θεμα να κερναω,(εχω φιλο που οταν δεν υπηρχε σαλιο μου λεγε δεν μπορω για καφε εχω διαβασμα"Θα σε γαμησω του λεγα,κατεβα")αλλα αν παρω πρεφα οτι παει να το παιξει πονηρος ο αλλος μην τον ειδατε:hi::confused::confused::confused:
τα ιδια κΙ εδω , πηγε να το παιξει πονηριδης … και καλα εκεινη την μερα που τα ¨ξεχασε¨ ελεγε στα τηλεφωνα κερναω εγω.. λιγο πριν τον λογαριασμο μου λεει ξεχασα καρτες λεφτα τα εχω στην αλλη τσαντα …
οκ λεω κανενα προβλημα , φωναζω γκαρσονι πληρωνω φευγω , ενω ειχαμε ακομα , ετρεχε να με προλαβει να μου πει περιμενε παω σπιτι να παρω λεφτα , επρεπε να ειχες παει ηδη λεω , τωρα ειναι αργα … 7 μηνες με παιρνει τηλ .
Το καλυτερο ,νοικιαζε μαγαζι γνωστου μου ( δεν το ηξερα ) , με πηρε ο ιδιοκτητης μου λεει θελω να τον βγαλω γιατι θα ανεβασω ενοικιο αλλα μου ειπε οτι σε ξερει και ειστε φιλοι , αν μου λεει ειναι ετσι τον κραταω αλλο εναν χρονο μεσα και βλεπουμε μετα .. Του λεω πετα τον εξω

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom