celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.788
- Πόντοι
- 6.256
Λίστα Λαγκάρντ είναι ο πουστηςΔιαβαζω για τα εισοδηματα του Ατενεζου![]()
Βλεπω δεν χρησιμοποιεις σημεια στιξης για την τελευταια λεξηΛίστα Λαγκάρντ είναι ο πουστης
Έχει τόνους όμως αντίθετα με σέναΒλεπω δεν χρησιμοποιεις σημεια στιξης για την τελευταια λεξη![]()
Στην τελευταια λεξη ουτε τονους δεν εβαλε.Δυσκολευεται να το αποδεχτει κι ο ιδιος,του κατσε βαρυΈχει τόνους όμως αντίθετα με σένα![]()
Είμαι από κινητό , δεν έχω αποθηκεύσει τα καντήλια με τόνουςΣτην τελευταια λεξη ουτε τονους δεν εβαλε.Δυσκολευεται να το αποδεχτει κι ο ιδιος,του κατσε βαρυ![]()
Ποτε απο κινητο,μην μας εντοπισει και κανενας πονηροςΕίμαι από κινητό , δεν έχω αποθηκεύσει τα καντήλια με τόνους
παντα,ΠΑΝΤΑΔουλεύετε;![]()
Η εργασία απελευθερώνει τον άνθρωπο...παντα,ΠΑΝΤΑ
ειμαι δουλευταρας απο μικρος..εργασια ισον χαρα,ευτυχια,αρετη,τολμη,κοινωνικοποιηση,προσφορα στο κοινωνικο συνολοΗ εργασία απελευθερώνει τον άνθρωπο...![]()
Το παιδι της εργατιάς ,τιμιος και λεβέντης σε ζηλεύουν ολοιειμαι δουλευταρας απο μικρος..εργασια ισον χαρα,ευτυχια,αρετη,τολμη,κοινωνικοποιηση,προσφορα στο κοινωνικο συνολο
κοιτα μαλακα να βρουμε εισιτηρια για τον τελικο ΠΡΕΠΕΙ να παμεΤο παιδι της εργατιάς ,τιμιος και λεβέντης σε ζηλεύουν ολοι
κοιτα μαλακα να βρουμε εισιτηρια για τον τελικο ΠΡΕΠΕΙ να παμε
Θα σας βαλουμε εμεις μεσα με..ΝΤΟΥ!κοιτα μαλακα να βρουμε εισιτηρια για τον τελικο ΠΡΕΠΕΙ να παμε
5 θα φατε χατ τρικ ο ακπομ και απο ενα μπισεσβαρ πασχαλακηςκοιτα μαλακα να βρουμε εισιτηρια για τον τελικο ΠΡΕΠΕΙ να παμε
ΓΑΜΙΟΛΕΣΘα σας βαλουμε εμεις μεσα με..ΝΤΟΥ!