athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.599
- Πόντοι
- 12.756
κατσικι δεν το μπορω γαμωτο με τιποτασήμερα 9 κιλά κατσικάκι στον φούρνο...![]()
κατσικι δεν το μπορω γαμωτο με τιποτασήμερα 9 κιλά κατσικάκι στον φούρνο...![]()
φώναξε τον βάρο για ενισχύσεις...με την κυρα...σιγουρα θα περισσεψουν δεν τρωγονται ολα
φιλος-μπαρος να ερθει θα του εχω και κοκκινο και ροζε ποιοτικο κρασι,αναψυκτικα,μπυρονια περιωπης να τον τραταρωφώναξε τον βάρο για ενισχύσεις...![]()
Μόνο αρνί τύπε σίγουρα πράγματακατσικι δεν το μπορω γαμωτο με τιποτα
Εγώ μαγειρίτσα έχω με κοκορετσακι γαρδουμπακια θα ρίξω μέσα και μακαρονάδα για σαλάτακατσικι δεν το μπορω γαμωτο με τιποτα
τύπε αυτο δεν ειναι τιποτα να πουμε. εδω ο τυπος μπαρος εχει κανονισει τρία χαρτοκιβωτια με τζαμονιλαΕίχα φυλάξει και τρια κιλά παιδάκια για σήμερα αλλά μόνο που το σκέφτομαι μου έρχεται εμετός
Τι λέει μανφιλος-μπαρος να ερθει θα του εχω και κοκκινο και ροζε ποιοτικο κρασι,αναψυκτικα,μπυρονια περιωπης να τον τραταρω
φιλος-μπαρος να ερθει θα του εχω και κοκκινο και ροζε ποιοτικο κρασι,αναψυκτικα,μπυρονια περιωπης να τον τραταρω
εδω φιλε ολα καλα αλλα πονοκοιλος φουλ μην γαμησωΤι λέει μαν![]()
μωρη νηφιτσα ξεκινησες.τύπε αυτο δεν ειναι τιποτα να πουμε. εδω ο τυπος μπαρος εχει κανονισει τρία χαρτοκιβωτια με τζαμονιλα![]()
Έχεις πάει για αδειασμα Φουλ;εδω φιλε ολα καλα αλλα πονοκοιλος φουλ μην γαμησω
να του κάνεις καμιά δουλειά του ανθρωπου, χωρίς χρέωση όμως.
Κια μια κόλα ζερο για τής θερμίδεςΕγώ μαγειρίτσα έχω με κοκορετσακι γαρδουμπακια θα ρίξω μέσα και μακαρονάδα για σαλάτα
οχι ακομα περιμενωΈχεις πάει για αδειασμα Φουλ;
Τυπε για έλα να πάμε για καμιά πιτσαΚια μια κόλα ζερο για τής θερμίδες
οχι ακομα περιμενω![]()
Ντροπή σου ρε καργιοληαντε να ψοφησετε ολοι να μπουν καινουργια ναυαγια στο νημα
σε βλεπω να αυτοκτονεις αν νεκρωσει εδω..θα παρεις τις δαγκανες απο τα αστακουδακια και θα φραξεις τον οισοφαγο σου να πεθανεις απο ελλειψη οξυγονουαντε να ψοφησετε ολοι να μπουν καινουργια ναυαγια στο νημα
Τι αδελφέ μια δεξαμενή;γαμηθηκα στα ξυδια