Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Βγαινω, αρχιζει και με φοβιζει ο pussy οτι θα καταστρεψετε παλιογριες. 
Φρεσκο να σπαρταραει.![]()
παρε πουλο ρε μαλακισμενο να σωσεις οτι σωνεταιΒγαινω, αρχιζει και με φοβιζει ο pussy οτι θα καταστρεψετε παλιογριες.![]()
Έπινα πριν 25 χρόνια Κάπτεν Μόργκαν τύπε, στο MoBetter στην Κωλέττημαυρο ρουμακι μουρλια
lol Τι να σωθω ρε μαλακα εχω γαμησει ηδη 4 καραβιες πουτανες.παρε πουλο ρε μαλακισμενο να σωσεις οτι σωνεται
οξωωωωωω
μπραβο συγχαρητηριαΈπινα πριν 25 χρόνια Κάπτεν Μόργκαν τύπε, στο MoBetter στην Κωλέττη
προδοτης ο κωλεττης.Έπινα πριν 25 χρόνια Κάπτεν Μόργκαν τύπε, στο MoBetter στην Κωλέττη
εχω πιει δυο καπτεν μοργκαν κολα και η ωρα ειναι 22,50
τα γκομενακια απεναντι μας παιζουν
ετοιμαζομαστε να ριξουμε 3 γιαγκερμαιστερ και μας αναβει τα φωτα το μαγαζι
μετα μου λενε φευγουμε
αντε να τις προλαβεις
ειναι ανοιγμα αυτο εστιασης ρε ???
με τους τουριστες δεν τολματε να τα κανετε αυτα ομως
ναυαγιο δλδlol Τι να σωθω ρε μαλακα εχω γαμησει ηδη 4 καραβιες πουτανες.![]()
Eιπαμε, το καλοκαιρι.Χασοδικη Τι θα γίνει με την κολομπιανα θα την φέρεις Ελλάδα ;
Θα την περάσομε και ‘μείς κάνα χέρι η είναι κάνα δαμάλι και θα την κατασπαράξεις μόνος σου ;Eιπαμε, το καλοκαιρι.
εχω ηδη ενημερωσει τον ανθρωπο μου στην διωξη να εχει το νου για πτησεις απο κολομβια τους θερινους μηνεςEιπαμε, το καλοκαιρι.
Ευχαριστώ είσαι πολύ καλός. Διακρίνω νευράκια νευράκιαμπραβο συγχαρητηρια
ισχυειΕυχαριστώ είσαι πολύ καλός. Διακρίνω νευράκια νευράκια
Δεν θα απλωσετε ούτε ματι πανω τηςΘα την περάσομε και ‘μείς κάνα χέρι η είναι κάνα δαμάλι και θα την κατασπαράξεις μόνος σου ;
θα κανουμε καλοκαιρι?Eιπαμε, το καλοκαιρι.
Eιπαμε, το καλοκαιρι.
αισθηση ΑΙΣΘΗΣΗΤο τι είμαστε σοβαρά πορτοφόλια είναι αυθαίρετα συμπεράσματα δικά σου ο καθένας εδώ μέσα μπορεί να πλάσει το μύθο του Αγγελικουση αλλά να είναιο Άγγελος από τον Κολωνό που διάβαζε πολύ κλικ και νίτρο