baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.307
- Πόντοι
- 5.097
κατσε θα μπει η νανα να μας ανεβασει.Μη βρίζεις μαν
κατσε θα μπει η νανα να μας ανεβασει.Μη βρίζεις μαν
Πηγές Κοσμίδη;κατσε θα μπει η νανα να μας ανεβασει.
νηστεια.Πηγές Κοσμίδη;
Έχει νηστίσιμα ο καράφλαςνηστεια.
Δηλαδή πέρα από τον λογαριασμό της Αντριάννας έμπαινε και στης Μάρτας;ξέρω εγώ ρε φίλε! Μετά τα ξεβρακώματα από εμένα, τον ξεβράκωσε και η Μάρτα που έγραφε ότι έμπαινε στον λογαριασμό της και έγραφε αυτός! Έχω πάψει να ασχολούμαι με σάπιους, βαριέμαι οικτρά!
δηλαδη ουτε σεξ ,μονονηστεια.
εχεις κολλημα με τον αυνανισμο.δηλαδη ουτε σεξ ,μονο
τυπε κυκλοφορεί μια φημη οτι εισαι κάτω του 1,60 σε υψοςΔηλαδή πέρα από τον λογαριασμό της Αντριάννας έμπαινε και στης Μάρτας;
ποιος ρε?εβαλε συνδρομη ο λακαμας και πατωσε?
χανεις επεισοδια,εγινε συνδρομητικο το νημα γι'αυτο δεν μπαινει ο κολλητος σου.ποιος ρε?
πες του τυπου σέσκουλα συνδρομητικό οπως το φιλμνετ που εβαζε τσόντες να παρει γραμμηχανεις επεισοδια,εγινε συνδρομητικο το νημα γι'αυτο δεν μπαινει ο κολλητος σου.
επιτέλους να φεύγει η σαβούρα .... θα κανω δωρο στον κολλητο μου συνδρομήχανεις επεισοδια,εγινε συνδρομητικο το νημα γι'αυτο δεν μπαινει ο κολλητος σου.
τον επαιζες με τις σκιες του φιλμνετ?πες του τυπου σέσκουλα συνδρομητικό οπως το φιλμνετ που εβαζε τσόντες να παρει γραμμη
επενδυτης?επιτέλους να φεύγει η σαβούρα .... θα κανω δωρο στον κολλητο μου συνδρομή
μωρη νηφιτσα.τελευταια ευκαιρια να αναστηθεί το νήμα η νεα κοντρα τυπαρα λαιον και τυπαρα σέσκουλα.
τυπος λαιον στανταρ εχει πατησει φακουδακι και ψαχνει παλια ποστ τυπου σέσκουλα για να τον βρει καπου μπόσικο
μωρη γαμιολαααατελευταια ευκαιρια να αναστηθεί το νήμα η νεα κοντρα τυπαρα λαιον και τυπαρα σέσκουλα.
τυπος λαιον στανταρ εχει πατησει φακουδακι και ψαχνει παλια ποστ τυπου σέσκουλα για να τον βρει καπου μπόσικο
Βελζεβουλτελευταια ευκαιρια να αναστηθεί το νήμα η νεα κοντρα τυπαρα λαιον και τυπαρα σέσκουλα.
φρένο στις καριολες απο τα αποδυτήρια καραμαναρεΒελζεβουλ
Ρε παπάρες ρετρε και σεσκουλα, ΔΕΝ ειμαι ούτε ο πουσι ούτε ο καραμάνης...φρένο στις καριολες απο τα αποδυτήρια καραμαναρε