baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
καλα οκ ας πληρωσει για αθηναιο.για αθηναιο το καταλαβαινω , για σενα ??
καλα οκ ας πληρωσει για αθηναιο.για αθηναιο το καταλαβαινω , για σενα ??
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩπου το γράφει αυτό?
Δεν εκανε πεσιμο στο Βαρο χθες?Κουραστηκε να παρακαλαει Αθηναιο ο δολιοςγια αθηναιο το καταλαβαινω , για σενα ??
θα μας το αλλαξει κατηγορία το νημα ο γαμιοληςΔεν εκανε πεσιμο στο Βαρο χθες?Κουραστηκε να παρακαλαει Αθηναιο ο δολιος
έτσι κι αλλιώς για άντρα με έχεις στα υπόψιν σουΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ
θα πληρωσεις συνδρομη?έτσι κι αλλιώς για άντρα με έχεις στα υπόψιν σου
και μη ΜΟΥ φωνάζεις !
ΤΣΑΚΩ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥέτσι κι αλλιώς για άντρα με έχεις στα υπόψιν σου
και μη ΜΟΥ φωνάζεις !
έχω πάρει άδεια από τον κύριο νηματοθέτη για την παρουσία μου εδώΤΣΑΚΩ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ
αν θες νομικο μην παρεις τον αλεξανδρο.έχω πάρει άδεια από τον κύριο νηματοθέτη για την παρουσία μου εδώ
μου είχε συστήσει το νήμα για να γράφω εδώ μαζί σας
ρώτησέ τον
ΔΕΝ πάω πουθενά!
εχει να γραψει μια εβδομαδα ο νηματοθετης , αρα ψοφησε , κουμαντο κανουμε εμεις τωραέχω πάρει άδεια από τον κύριο νηματοθέτη για την παρουσία μου εδώ
μου είχε συστήσει το νήμα για να γράφω εδώ μαζί σας
ρώτησέ τον
ΔΕΝ πάω πουθενά!
αν είναι φρέσκα και αλμυρά, θέλω κι εγώ
Coup d'etat?εχει να γραψει μια εβδομαδα ο νηματοθετης , αρα ψοφησε , κουμαντο κανουμε εμεις τωρα
Ο Βάρος θα γίνει ο νέος ... κολλητός...Δεν εκανε πεσιμο στο Βαρο χθες?Κουραστηκε να παρακαλαει Αθηναιο ο δολιος
τόσο πολύ την έχεις πατήσει μαζί μου ?εχει να γραψει μια εβδομαδα ο νηματοθετης , αρα ψοφησε , κουμαντο κανουμε εμεις τωρα
ΝΑΙCoup d'etat?
διαγραψου , απο τις καλυτερες προτασεις που θα λάβειςσκεφτομαι να αλλαξω αβαταρ,ακουω σοβαρες προτασεις.
Δεν σου αρέσει η γουρουνοκεφαλή?σκεφτομαι να αλλαξω αβαταρ,ακουω σοβαρες προτασεις.
Aρα να μην πωσκεφτομαι να αλλαξω αβαταρ,ακουω σοβαρες προτασεις.