baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
τα στηνεις με τον σελεμπρε?μαλακια καφε εφτιαξα
τα στηνεις με τον σελεμπρε?μαλακια καφε εφτιαξα
Σήμερα μέσα ξεκουρασηκαι χτες ειχε αδερφε...ρεταλι γυρισα σπιτι
γι'αυτο ειναι μαγουλακιας με 500 χοληστερινη.δεν μπορει γαμαει και τρωει καραβιδες,αστακουδακια,σαλαχια κλπ...αν θες εγω με τα τιμια λεφτα μου
ρε μαλακα το μεσημερι απο σεφ μεχρι ιστιοπλοικο εκανα μιση ωρα να περασω ΜΕ ΤΟ ΜΟΤΟΣΑΚΟ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!θες τουρμπινα?
Σκετο?
Νερουλό;
εβαλα 2 γεματες κουταλιες καφε,1 ζαχαρη αλλα επεσε παραπανω γαλα και εγινε νερουλος γαμω το σπιτακι τουτα στηνεις με τον σελεμπρε?
ετσι λεω αλλα εβαλα ενα τζιν και ηδη με εχουν πιασει δαιμονια...Σήμερα μέσα ξεκουραση
σημερα εφαγα και εγω παρα πολυ ..λες να χαλασει το κορμι μου;γι'αυτο ειναι μαγουλακιας με 500 χοληστερινη.
τα θαλασσινα ειναι αφροδισιακαγι'αυτο ειναι μαγουλακιας με 500 χοληστερινη.
Τα αυγα και το αλυερι ποτε θα τα βαζεςεβαλα 2 γεματες κουταλιες καφε,1 ζαχαρη αλλα επεσε παραπανω γαλα και εγινε νερουλος γαμω το σπιτακι του
Βάζεις σιγαστήρα?σαχλαμαρες.
εχει εξαερισμο πατεντα μπαροςΒάζεις σιγαστήρα?
δεν παίζουν με αυτές τις αρρώστιες ... πίστεψέ με ... έχασα αγαπημένο μου πρόσωπο μέσα σε 4 μήνες ...εχω να φαω απο χθες το μεσημερι και δεν πειναω καθολου....
καρκινος? ειτζ? wtf?
Μέσα αδελφέ ρηλαξ από βδομάδα τωραετσι λεω αλλα εβαλα ενα τζιν και ηδη με εχουν πιασει δαιμονια...
εχει ufc και αυριο βραδυ μποξ...να τα δειςΜέσα αδελφέ ρηλαξ από βδομάδα τωρα
Ναι δεν θα ξεχασωεχει ufc και αυριο βραδυ μποξ...να τα δεις
Aλλαζει η ωρα το βραδυ,αρα ερχεται πιο νωρις η εβδομαδα,δικαιολογειται να βγει νομιζωΜέσα αδελφέ ρηλαξ από βδομάδα τωρα
ΕτσιAλλαζει η ωρα το βραδυ,αρα ερχεται πιο νωρις η εβδομαδα,δικαιολογειται να βγει νομιζω
ε δεν γαμιεσαιΝαι δεν θα ξεχασω
Έλα πάρε μια τα θέλει ο κωλος σουε δεν γαμιεσαι