ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.721
- Πόντοι
- 5.006
Δε το ξερα καλά που μου το είπες.Το αναποδο ρε μαν![]()
Δε το ξερα καλά που μου το είπες.Το αναποδο ρε μαν![]()
εδω καυλαντα,καφε,σειρες φουλ
Ναι της πουτανας σημερα όλοι στους δρόμους γαμω τα καργιολια τους
μπρο γυρισα μετα απο μια πολυ κουραστικη μερα μεσα στην κινηση , γαμιολες ολες με 2 ευρω βενζινη και οι δρομοι ειναι λες και ειμαστε χονγκ κονγκ
ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.......ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ!
μπρο γυρισα μετα απο μια πολυ κουραστικη μερα μεσα στην κινηση , γαμιολες ολες με 2 ευρω βενζινη και οι δρομοι ειναι λες και ειμαστε χονγκ κονγκ
γαμωσπιτοι ρε φιλε αλλα θα τους ερθει το στεγνωμα μεσα στον Απριλιο
επεστρεψε ο τιτανας ΠΟΥΣΥ;![]()
Πού είναι αυτός αλήθεια;ναι ρε![]()
![]()
κρεμαστηκε απο το πολυφωτοΠού είναι αυτός αλήθεια;
Τι λέει πάνω μαν φουλ καυλαντα είδικα από αύριο με τις καλές μερεςΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.......ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ!
Εδώ είναι ακόμα.Ακολουθεί τον Αντισθένηαποτομα εφυγε ομως![]()
γεια σου pussyΠού είναι αυτός αλήθεια;
τον μπακαλιαρο τον ψηνεις και απο τις 2 πλευρες?γεια σου pussy![]()
![]()
Κάνω τάματα και μετανοιες και τη βγάζω καθαρή...Εδώ είναι ακόμα.Ακολουθεί τον ΑντισθένηΛέτε να πήρε άφεση?
Μπααα...γεια σου pussy![]()
![]()
σε σχεδόν κλειστό σπίτι, που πάω 1 φορά τον μήνα το πολύ, εκκαθαριστικός λογαριασμός ρεύματος:γαμωσπιτοι ρε φιλε αλλα θα τους ερθει το στεγνωμα μεσα στον Απριλιο
35 η 55 μυκονο που εχω να πατησω απο σεπτεμβρη.σε σχεδόν κλειστό σπίτι, που πάω 1 φορά τον μήνα το πολύ, εκκαθαριστικός λογαριασμός ρεύματος:
4,50 ευρώ πραγματική κατανάλωση
30 ευρώ, περίπου, λόγω αναπροσαρμογής
8 ευρώ, περίπου, δημοτικά τέλη
![]()
απο 15 Μαρτιου τιμολογουμαι πλεον ΔΕΗ...για 15 μερες ρευμα 150 ευρω εκκαθαριση απο βατ και βολτ..20 ευρω επιδοτηση Κουλη,-80κατι ευρω που με ειχαν ξεκωλιασει προηγουμενες φορες,προστιμο 50 κατι ευρω...τουλαχιστον ΔΕΗ σταθερη κωψοκωλικη κιλοβατωρα μεν αλλα σταθερησε σχεδόν κλειστό σπίτι, που πάω 1 φορά τον μήνα το πολύ, εκκαθαριστικός λογαριασμός ρεύματος:
4,50 ευρώ πραγματική κατανάλωση
30 ευρώ, περίπου, λόγω αναπροσαρμογής
8 ευρώ, περίπου, δημοτικά τέλη
![]()
Αφού δεν είναι 350 ή 550 πάλι καλά να λες...35 η 55 μυκονο που εχω να πατησω απο σεπτεμβρη.
ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΒΑΤΑΡ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ35 η 55 μυκονο που εχω να πατησω απο σεπτεμβρη.
ο κύριος πρέσβης-βάρος, μοιράζει και σοκολατάκιαΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΒΑΤΑΡ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
συγνωμη.ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΒΑΤΑΡ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
πεακια θα του μοιρασω του παπαραο κύριος πρέσβης-βάρος, μοιράζει και σοκολατάκια