Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
ο καριολης θα ειναι με το γκομενετο και θα τρωει βασιλικο πρωινο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και να μην σε πιστευει ο Αλεξουκος αυτο ειναι το δραμα...
τι τραβας και συ ανθρωπε μου παλι καλα εισαι γυμνασμενος και μπορεις να κρατησεις στις πλατες σου ολα αυτα τα βασανα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.808
Πόντοι
5.506
βαλτε καμμια ομορφη εικονα στο νημα ρε παλιοπουστοι αντι της κρεατοελιες της γκολεμας....γιαυτο δεν ερχεται η ανοιξη με τιποτα ρε μπινεδες

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
απο την πολυ τηλεοραση πρεπει να εγινε ετσι αυτη
εβγαλε κρεατοελιες και στα ούλα
ειμαι χθες στην δουλεια και ερχεται ενας μαλακας επιχειρηματιας με την συνοδεια του....αυτοι οποτε τους εβλεπα το επαιζαν μαγκες..ξερεις κομαντο,παιρνουμε πολλα λεφτα και ετσι...πιανουμε την κουβεντα χθες οι τυποι μεσα στα νευρα και εβριζαν το αφεντικο τους και την γυναικα τους..πηγε η γυναικα στον αντρα της και του επρηξε την πουτσα οτι παιρνουν πολλα και να τους κοψει τον μισθο και ο μαλάκας το εκανε...πηγε και στο υπουργειο ζητησε και μπατσο, του εδωσαν και τον εχει 7 μερες την βδομαδα ,πολλες ωρες χωρις ρεπο και τους εβριζαν μπατσος και συνοδσεια εν χορω...αυτα παθαινεις οταν το παιζεις μαγκας

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.405
Πόντοι
25.467
τι τραβας και συ ανθρωπε μου παλι καλα εισαι γυμνασμενος και μπορεις να κρατησεις στις πλατες σου ολα αυτα τα βασανα

Εσείς πάλι, ποιός είστε και τι δουλειά έχετε με τις πούστιδοι;

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.089
Πόντοι
2.606
Eβαλα να δω Σπαιντερμαν,θα σπαταλησω μαλλον 2,5 ωρες:undecided-old::confused::confused::confused:
το κατέβασες?

θέλω να κάτσω να δω αλλά βαριέμαι και μόνο στην σκέψη.
μόνο χειμώνα με σκοτάδια από τις 2 το μεσημέρι μπορώ να συγκεντρωθώ... :confused:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.089
Πόντοι
2.606
βαλτε καμμια ομορφη εικονα στο νημα ρε παλιοπουστοι αντι της κρεατοελιες της γκολεμας....γιαυτο δεν ερχεται η ανοιξη με τιποτα ρε μπινεδες
275072035_982826785682406_8903207404603849435_n.jpg

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.089
Πόντοι
2.606
ειμαι χθες στην δουλεια και ερχεται ενας μαλακας επιχειρηματιας με την συνοδεια του....αυτοι οποτε τους εβλεπα το επαιζαν μαγκες..ξερεις κομαντο,παιρνουμε πολλα λεφτα και ετσι...πιανουμε την κουβεντα χθες οι τυποι μεσα στα νευρα και εβριζαν το αφεντικο τους και την γυναικα τους..πηγε η γυναικα στον αντρα της και του επρηξε την πουτσα οτι παιρνουν πολλα και να τους κοψει τον μισθο και ο μαλάκας το εκανε...πηγε και στο υπουργειο ζητησε και μπατσο, του εδωσαν και τον εχει 7 μερες την βδομαδα ,πολλες ωρες χωρις ρεπο και τους εβριζαν μπατσος και συνοδσεια εν χορω...αυτα παθαινεις οταν το παιζεις μαγκας
αν και δεν είναι ωραίο, πες τους οι αυξήσεις στα καύσιμα... :coffee:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.405
Πόντοι
25.467
περαστικος ειδα φως αναμενο λεω θα εχει και ζεστη και μπηκα

Πωωω! Πάλι θα μου έλθει πεντοχίλιαρο ο λογαριασμός!

Και ποιός ξεκωλιάρης ξέχασε αναμμένα φώτα και θέρμανση;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
αν και δεν ωραίο, πες τους οι αυξήσεις στα καύσιμα... :coffee:
ημουν σιγουρος οτι θα τους την κανει...επιχειρηματιας σοβαρος παντα προσεχει την ασφαλεια του αν και ειναι λιγοι αυτοι...

καρατε ποτε εχει?
εσυ με μπουξο

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
ημουν σιγουρος οτι θα τους την κανει...επιχειρηματιας σοβαρος παντα προσεχει την ασφαλεια του αν και ειναι λιγοι αυτοι...

εσυ με μπουξο
πες τα πες τα γιατι οταν κουβεντιασα το μεροκαματο που θα μου δινει ο @Νίπλης για την ασφαλεια που θα του παρεχω μου ειπε 30-40

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.149
Πόντοι
12.756
Οι γυναίκες τα κάνουν πάντα αυτά

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom