celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.758
- Πόντοι
- 6.256
Kαιρο ειχες να αναφερεις τον Ατενεζο,θα μπει χαρουμενος φανταζομαι να σε στολισειτο πετρέλαιο το εχει ταξει στον Αθηναιο![]()
Kαιρο ειχες να αναφερεις τον Ατενεζο,θα μπει χαρουμενος φανταζομαι να σε στολισειτο πετρέλαιο το εχει ταξει στον Αθηναιο![]()
μου κανει μουτρα γιατι του δείχνω την αγαπη μουKαιρο ειχες να αναφερεις τον Ατενεζο,θα μπει χαρουμενος φανταζομαι να σε στολισει![]()
Προφανώς μετά από τόσο πουστροσαλιάρισμα περίμενε να του δείξετε κάτι άλλο, λευκασμένο κατά προτίμηση.μου κανει μουτρα γιατι του δείχνω την αγαπη μου![]()
ντιντηδεςeleos....pantoy poystridi
Σε τι κοσμο θα ερθουν οι επομενοι ψηφοφοροι του Κυριακουeleos....pantoy poystridi
τα 13 ευρω το μηνα μηπως πρεπει να τα δηλωσουμε παροχη και να τα φορολογηθουμε?τσιμπαμε τα 13 ευρω που εδωσε ο συμπολιτης μας και κανουμε μια παρταρα που θα την μνημονευουν τα δισεγγονα μας...
Μη βρίζεις αδελφέeleos....pantoy poystridi
Θα μου δανείσεις τα 10? να πάρω δώρο στον Αθηναϊοτα 13 ευρω το μηνα μηπως πρεπει να τα δηλωσουμε παροχη και να τα φορολογηθουμε?![]()
ελα να σου δωσω τικετ ρεστοραντ να παρεις τυροπιτα.Θα μου δανείσεις τα 10? να πάρω δώρο στον Αθηναϊο
Δεν αρέσει η τυρόπιτα στον Αθηναϊο μπριζόλα θέλω να του πάρωελα να σου δωσω τικετ ρεστοραντ να παρεις τυροπιτα.
Πιάσε μια καρμπονάρα και φέρτη.ελα να σου δωσω τικετ ρεστοραντ να παρεις τυροπιτα.
ο Μπαρουλης καθεται και τεμπελιαζει πολυ τωρα τελευταιαΠιάσε μια καρμπονάρα και φέρτη.
Εσυ το καταλαβαινεις επειδη λογκαρει πριν το μεσημερι,που υποτιθεται δουλευεις κι εσυ και δεν θα επρεπε να εισαι στο μπουο Μπαρουλης καθεται και τεμπελιαζει πολυ τωρα τελευταια
εγω εχω διαφορα ωραρια ρε αυτος εχει τα κλασσικαΕσυ το καταλαβαινεις επειδη λογκαρει πριν το μεσημερι,που υποτιθεται δουλευεις κι εσυ και δεν θα επρεπε να εισαι στο μπου![]()
Tι λέει μαν;εγω εχω διαφορα ωραρια ρε αυτος εχει τα κλασσικα