ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.100
- Πόντοι
- 5.006
Δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις.Εδω λεει οτι "δουλευει" ο Αθηναιος
Ναι,θα τα κανει καταθεση στην Ισλαμαπατη μπανκ
Δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις.Εδω λεει οτι "δουλευει" ο Αθηναιος
Ναι,θα τα κανει καταθεση στην Ισλαμαπατη μπανκ
για πες που χιονιζει ?Ρε αντε γαμησου εμείς γυρνάμε με τη μηχανή από εδώ από εκεί ΜΟΥΝΙ
Ρομβης στο Λευτέρη είμαι και ρίχνει ψιλογια πες που χιονιζει ?
Η σκέψη μου μαζί σου έχω κάνει λίγο ποιο πάνω ποστ για τον ηρωισμό σουκαλησπερα απο το κρυο,το αγιαζι,το χιονι,τις χιονομπαλες,τα 10 μποφωρ αερα
Γύρο παρτουΤρία και ένα κοτόπουλο του αθηναιου
Γύρο παρτου
Aσε ρε πονηρε,και που ξερουμε οτι ειναι τωρινη η φωτο?Και που ξερουμε οτι ειναι απο Κυπρο?Και που ξερουμε οτι δεν ειναι δικο σου το πρατηριο και κατεβασες τις τιμες για να βγαλεις φωτο και να κανεις προπαγανδα?Σημερινή τιμή Βενζίνης στην Κύπρο ,που προμηθεύονται από τα Ελληνικά διυλιστήρια
αν ειχα δικο μου πρατηριο ο Αθηναιος θα εβαζε τζαμπαAσε ρε πονηρε,και που ξερουμε οτι ειναι τωρινη η φωτο?Και που ξερουμε οτι ειναι απο Κυπρο?Και που ξερουμε οτι δεν ειναι δικο σου το πρατηριο και κατεβασες τις τιμες για να βγαλεις φωτο και να κανεις προπαγανδα?
Το πε ο εκπροσωπος οτι σε ενα δεκαημερο(ΤΟ ΠΟΛΥ) θα αρχισουν να πεφτουν οι τιμες και θα ειμαστε ανεμελοι
σωστα !ετσι ειναι το τραβηξε απο ιντερνετικο ρεπορταζ
Σοκάρει η χαμηλή τιμή της βενζίνης στην Κυπρο - Τι συμβαίνει με την Ελλάδα;
https://www.olympia.gr/1469868/oikonomia/echei-chathei-kathe-metro-sta-2-5-eyro-to-litro-i-venzini-mechri-to-telos-tis-evdomadas/www.olympia.gr
ποιανου κλωνος εισαι εσυ είπαμε ?εγω φαντασου φιλε μου που μενω αιγιο εχω γεμισει μια μικρη δεξαμενη στο σπιτι για να βαζω πετρελαιο γιατι εδω εχει σημερα 2,05 το λιτρο
Φυλαξου,ρεντ γραφει στο αβαταρ.Λες να αλλαξοπιστεσε ο αξιοτιμος μισθωτος και ντρεπεται να το πειποιανου κλωνος εισαι εσυ είπαμε ?
καλα ξεκινα΄με , αλλη ερωτηση αλλη απάντησηφιλε μου δεν ερχομαι ευκολα αθηνα ειμαι πιο πολυ προς πατρα παντρεμενος κιολας που καιρος για ταρζανιες μια στο διμηνο αθηνα και αν
1)walkman με κανονικά ακουστικά στο διαπασών rock και heavyρε τι λενε τα φλωρια.
για πειτε ειχατε και γουοκμαν με ψειρες και ακουγατε σιδηροπουλο?
κονκαρδες μεταλλικα και ολυμπιακου ειχατε?
μηπως κουτευοσασταν και καπελακι?
καπνιζατε καμελ?
τρωγατε κρουασαν φολι ψημενο?
πινατε φραπε με μπειλις?
φλωροιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι