baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
χοντρο.Πηγαινε στην Κυπρο να φουλαρεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ιδιοι ειστε
χοντρο.Πηγαινε στην Κυπρο να φουλαρεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ιδιοι ειστε
Δεν ξερω τι ειναι πιο προσβλητικο?Να πουν οτι εσυ μοιαζεις με το Βαρο ή το αναποδο
στο ιδιο τσουβαλι με σενα με εβαλε και δεν του εχω κανει και κατι.
να μην βρισκεις καφε να πιεις και συ μουνακι.Δεν ξερω τι ειναι πιο προσβλητικο?Να πουν οτι εσυ μοιαζεις με το Βαρο ή το αναποδο
εχει νευρα ο Αλεξουκος βλεπει οτι δεν παιζει για αυτοδυναμια Κυριακουκοςστο ιδιο τσουβαλι με σενα με εβαλε και δεν του εχω κανει και κατι.
Γιατι θυμωσες ρε?Εδω τον Βαρο τον ειπαν Ατενεζο και δεν τους εκανε μηνυση ακομαΔεν ξερω τι ειναι πιο προσβλητικο?Να πουν οτι εσυ μοιαζεις με το Βαρο ή το αναποδο
το Μπαρο και αφρικανο αυτοχθονα να τον πεις ειναι μια εξυψωση σε σχεση με αυτο που ειναιΓιατι θυμωσες ρε?Εδω τον Βαρο τον ειπαν Ατενεζο και δεν τους εκανε μηνυση ακομα
με ποδηλατο να παςΠαω Κυπρο , εχεις κανεις κανα μπετονι ναμου δανεισει ?
ετσι οπως παει οχι αυτοδυναμια αλλα παει καρφι για λιντσαρισμαεχει νευρα ο Αλεξουκος βλεπει οτι δεν παιζει για αυτοδυναμια Κυριακουκος
μλκ εχεις χαζεψει και συ παραθετεις τον εαυτο σου.Γιατι θυμωσες ρε?Εδω τον Βαρο τον ειπαν Ατενεζο και δεν τους εκανε μηνυση ακομα
εχω ναι περνα απο θεσσαλονικη πρωτα να στο δωσω και μετα πας κυπρο μια ευθεια ειναιΠαω Κυπρο , εχεις κανεις κανα μπετονι ναμου δανεισει ?
ετσι λεω να πηγαινα , γυρω γυρω να κανω και βολτα να περασει η ωραεχω ναι περνα απο θεσσαλονικη πρωτα να στο δωσω και μετα πας κυπρο μια ευθεια ειναι
Μεσω Αττικης Οδου να παςετσι λεω να πηγαινα , γυρω γυρω να κανω και βολτα να περασει η ωρα
Επειδη μου θυμωσε στο συγκεκριμενο ποστ.Θα σε ελεγα αφρικανο αυτοχθονα,αλλα δεν θελω να σε εξυψωσω(ταδε εφη μισθωτος)μλκ εχεις χαζεψει και συ παραθετεις τον εαυτο σου.
Ναιπαλι μονο εγω δουλευω ρε μαλακες;
οχι γιατι κανει οικονομια το αυτοκινητο στο καυσιμο , σταματα ξεκινα θα πηγαινω απο κανονικο δρομοΜεσω Αττικης Οδου να πας
και γω μανπαλι μονο εγω δουλευω ρε μαλακες;
καλα που εχω και καποιες μερες το αμαξι της δουλειας...πολυτιμο τις δυσκολες μερες που διανυουμεοχι γιατι κανει οικονομια το αυτοκινητο στο καυσιμο , σταματα ξεκινα θα πηγαινω απο κανονικο δρομο
Αμαξι απο την δουλεια, νοικια η συζυγος, μας δουλευεις κανονικα εσυκαλα που εχω και καποιες μερες το αμαξι της δουλειας...πολυτιμο τις δυσκολες μερες που διανυουμε