Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Της ειπα για Χριστοφορο της μαλακισμενης και δεν ηθελε ρε Αλεξ..
Τι να κανω?
Να την γαμησω για παιδι..:rolleyes:
Γιατι, εκεινη θα κανονισει πού θα σαβουρωσει?
Εσυ πληρωνεις εσυ αποφασιζεις
Χοιρινη με πατατες και τυροκαφτερη και πολύ της ειναι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Δεν σε ειδα να εισαι και τοσο στα αρχιδια σου τυπε οταν ρωτουσες για να πας ΔΕΗ....δεν σε ειδα και τοσο απλα!!! :tooth:
Ούτε καν θυμασαι.
ΔΕΗ ημουν, ΔΕΗ παραμενω. Απλως με πηραν απο τη ΔΕΗ τηλεφωνο να αλλαξω προγραμμα επειδη με συμφερει καλυτερα τωρα με τις ανατιμησεις

Και φυσικα μπραβο σε οποιον σκεφθηκε να παιρνουν τηλεφωνα για να ελαφρυνθει ο κοσμος. Και το ειπα και στην τηλεφωνητρια, δεν ξερω ποιος σας εβαλε να παιρνετε τηλεφωνο για να σωνετε κοσμο, αλλά να του πειτε μπραβο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.653
Πόντοι
12.756
Ούτε καν θυμασαι.
ΔΕΗ ημουν, ΔΕΗ παραμενω. Απλως με πηραν απο τη ΔΕΗ τηλεφωνο να αλλαξω προγραμμα επειδη με συμφερει καλυτερα τωρα με τις ανατιμησεις

Και φυσικα μπραβο σε οποιον σκεφθηκε να παιρνουν τηλεφωνα για να ελαφρυνθει ο κοσμος. Και το ειπα και στην τηλεφωνητρια, δεν ξερω ποιος σας εβαλε να παιρνετε τηλεφωνο για να σωνετε κοσμο, αλλά να του πειτε μπραβο
τυπε μην αναρωτιέσαι, εντολη Μητσοτακη θα ηταν , μονο αυτός εχει παρει ορκο να μας σωσει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
τυπε μην αναρωτιέσαι, εντολη Μητσοτακη θα ηταν , μονο αυτός εχει παρει ορκο να μας σωσει
Δεν ξερω ποιος ηταν, εγω ξερω οτι η ΔΕΗ με πηρε τηλεφωνο για να μου προτεινει απο μονη της να αλλαξω προγραμμα ωστε να πληρωνω λιγοτερο. Τελεία, παραγραφος.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.970
Πόντοι
6.256
Ούτε καν θυμασαι.

:2funny: :2funny: :2funny:

Ειμαι σιγουρος τυπε οτι η απαντηση της τηλεφωνητριας ηταν "ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ"!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.653
Πόντοι
12.756
Δεν ξερω ποιος ηταν, εγω ξερω οτι η ΔΕΗ με πηρε τηλεφωνο για να μου προτεινει απο μονη της να αλλαξω προγραμμα ωστε να πληρωνω λιγοτερο. Τελεία, παραγραφος.
ενα περιεργο πραγμα ,... καποια συμβαινουν μονο σε εσενα στην Ελλαδα ...........

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.970
Πόντοι
6.256
Αυτο εγινε ή πηρες εσυ και ειπες "Ρε παιδια σας παρακαλω πολυ δεν βγαινω δεν υπαρχει κατι αλλο πιο φθηνο;Μιλαω καθε μερα στο τηλεφωνο με τον Κουλη!!!!Γαβ γαβ!!!"..... :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ενα περιεργο πραγμα ,... καποια συμβαινουν μονο σε εσενα στην Ελλαδα ...........
Και στον καφετζη του.... :tooth:

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
εγώ γιατί δεν έχω διαφορά στο λογαριασμό της ΔΕΗ ?
όσα πλήρωνα, τόσα πληρώνω ... άντε 50€ διαφορά αλλά κι αυτό δικαιολογείται με το χιονιά ...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.606
Πόντοι
12.756
θα πω αυτο και σταματω...υποθετικα λοιπον εισαι ενας μαλακας που το παιζει ξερολας και πονηριδης,κομματοσκυλο και εισαι και ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ που εισαι στην ΔΕΗ στο Γ1 το προγραμμα της ΔΕΗ που ειναι οι γεροι,οι κακοπληρωτες και αυτοι που δεν τους νοιαζει..σε παιρνει τηλεφωνο η ΔΕΗ για τα χομ ενερτζυ τα οποια ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ βεβαιως βεβαιως και υπαρχουν και 3 απο δαυτα..βεβαια στην δεδομενη στιγμη συμφερουν γιατι γαμιεται το συμπαν αλλα δεν ειναι να το περηφανευεσαι κιολας...απλα μαλλον θα γλυτωσεις κατι λιγα...αυτα :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Δεν ξερω τύπε τι εννοεις, εγω λεω αυτο που μου συνεβη.

Μου επισημανε βεβαια οτι για 12 μηνες δεν θα μπορω να αλλαξω παροχο, και της ειπα "δεν μου αρεσουν οι ιδιωτες παροχοι, μην ανησυχειτε"

όσα πλήρωνα, τόσα πληρώνω ... άντε 50€ διαφορά αλλά κι αυτό δικαιολογείται με το χιονιά ...
Τι τιμολογιο εχεις?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.713
Πόντοι
5.006
Ούτε καν θυμασαι.

ρε τον μπαγασα....

mpezos-aparadektoi.gif

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Δεν ξερω τύπε τι εννοεις, εγω λεω αυτο που μου συνεβη.

Μου επισημανε βεβαια οτι για 12 μηνες δεν θα μπορω να αλλαξω παροχο, και της ειπα "δεν μου αρεσουν οι ιδιωτες παροχοι, μην ανησυχειτε"

Τι τιμολογιο εχεις?
κάτσε να δω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
θα πω αυτο και σταματω...υποθετικα λοιπον εισαι ενας μαλακας που το παιζει ξερολας και πονηριδης,κομματοσκυλο και εισαι και ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ που εισαι στην ΔΕΗ στο Γ1 το προγραμμα της ΔΕΗ που ειναι οι γεροι,οι κακοπληρωτες και αυτοι που δεν τους νοιαζει..σε παιρνει τηλεφωνο η ΔΕΗ για τα χομ ενερτζυ τα οποια ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ βεβαιως βεβαιως και υπαρχουν και 3 απο δαυτα..βεβαια στην δεδομενη στιγμη συμφερουν γιατι γαμιεται το συμπαν αλλα δεν ειναι να το περηφανευεσαι κιολας...απλα μαλλον θα γκλυτωσεις κατι λιγα...αυτα :tooth:
Ειδα κι εσενα τον εξυπνο και παμπονηρο, που πηγες σε ιδιωτη παροχο και σου γαμησανε τις αιμορροιδες και παρακαλάς να γυρισεις στη ΔΕΗ, προφανως με την "πανακριβη" τιμη της κιλοβατωρας, τοση διαταραχη εχεις ωστε εκανες παραθεση στον Νιπλη αντι για εμενα, μιλαμε για καταντια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.653
Πόντοι
12.756
θα πω αυτο και σταματω...υποθετικα λοιπον εισαι ενας μαλακας που το παιζει ξερολας και πονηριδης,κομματοσκυλο και εισαι και ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ που εισαι στην ΔΕΗ στο Γ1 το προγραμμα της ΔΕΗ που ειναι οι γεροι,οι κακοπληρωτες και αυτοι που δεν τους νοιαζει..σε παιρνει τηλεφωνο η ΔΕΗ για τα χομ ενερτζυ τα οποια ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ βεβαιως βεβαιως και υπαρχουν και 3 απο δαυτα..βεβαια στην δεδομενη στιγμη συμφερουν γιατι γαμιεται το συμπαν αλλα δεν ειναι να το περηφανευεσαι κιολας...απλα μαλλον θα γκλυτωσεις κατι λιγα...αυτα :tooth:
:grouphug:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.606
Πόντοι
12.756
Ειδα κι εσενα τον εξυπνο και παμπονηρο, που πηγες σε ιδιωτη παροχο και σου γαμησανε τις αιμορροιδες και παρακαλάς να γυρισεις στη ΔΕΗ, προφανως με την "πανακριβη" τιμη της κιλοβατωρας, τοση διαταραχη εχεις ωστε εκανες παραθεση στον Νιπλη αντι για εμενα, μιλαμε για καταντια
ΒΛΑΚΑ ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΤΙΚΕ τον Νιπλη ηθελα να παραθεσω εσενα σε γραφω στα αρχιδια μου για λογους που ΔΕΝ θα κατανοησεις και να στους γραψω.. :birdman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Οταν τους ειπα οτι ο πατερας μου ειχε περιπου τον ιδιο λογαριασμο με περσι, καποιοι εδω λεγανε οτι μονο σε μενα τυχαινουν αυτα, βλεπω τυχαινουν και σε σενα.

ΒΛΑΚΑ ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΤΙΚΕ τον Νιπλη ηθελα να παραθεσω εσενα σε γραφω στα αρχιδια μου για λογους που ΔΕΝ θα κατανοησεις και να στους γραψω.. :birdman:
Παρεθεσες τον νιπλη αναφερομενος σε μενα. Μαλιστα. Πολυ κακώς τα βαζω μαζι σου, η κατασταση σου ειναι αξιοθρηνητη και λυπαμαι ειλκρινα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom