Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.607
- Πόντοι
- 12.756
που εσυ δεν μπορεις να μπειςχασου ρε βλάκα
εχει Λυκαβητο εκει δεν ξερω..το θεμα ειναι οτι ολα ειναι μπουρδελο εκτος της Γλυφαδας..
που εσυ δεν μπορεις να μπειςχασου ρε βλάκα
εχει Λυκαβητο εκει δεν ξερω..το θεμα ειναι οτι ολα ειναι μπουρδελο εκτος της Γλυφαδας..
ακομα και στα καταφυγια ριφιφι εχεις κανει?που εσυ δεν μπορεις να μπεις![]()
μαθε ρε μουγγουλιακα πρωτα και μετα πετα εξυπναδες...που εσυ δεν μπορεις να μπεις![]()
δεν ξερει τι του γινεται ρε μαλακα γαμα τον...ακομα και στα καταφυγια ριφιφι εχεις κανει?
οι πανω απο την βουλιαγμενης δεν μπαινουν , να πας στο Ελληνικο με τους γυφτουςμαθε ρε μουγγουλιακα πρωτα και μετα πετα εξυπναδες...
δεν ξερει τι του γινεται ρε μαλακα γαμα τον...
υπηρχαν και αλλοι τροποι να μας πεις οτι εγινες πουστηςεγω θα παω μυκονο που ειναι μνημειο παγκοσμιας κληρονομιας και κανεις δεν θα το βομβαρδισει.
Όσα θέλετε ελάτε από τα μέρη μού είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.Δε στέλνεις ρε κόκορα κανένα χταπόδι ?
Θα έρθω με το νιπλη με το γιωτ που εχειΌσα θέλετε ελάτε από τα μέρη μού είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.
Θα τρώτε χταπόδια καί ΠΣΑΡΑΚΙΑ κάθε μέρα.
εγω ειμαι γηγενης εσυ που ερχεσαι επισκεπτης κραταω τιις επιφυλαξεις μου.υπηρχαν και αλλοι τροποι να μας πεις οτι εγινες πουστης
Νοίκιασε ένα ρε μανδεν εχω μπρο![]()
![]()
![]()
υποβρυχιο στις μερες μας ειναι πιο ασφαλη.Νοίκιασε ένα ρε μαν
αρα εισαι πουστης ΠΟΠ , μαλιστα ,δεν μας τα ειχες πει αυτα ,εγω ειμαι γηγενης εσυ που ερχεσαι επισκεπτης κραταω τιις επιφυλαξεις μου.![]()
![]()
![]()
ενυδρειο εχεις?αρα εισαι πουστης ΠΟΠ , μαλιστα ,δεν μας τα ειχες πει αυτα ,
αυτο εχει καποια επιδραση στην τιμη ας πουμε ? πηδιεσαι με κατι παραπάνω ?
Αλήθεια μαν πως και δεν έχεις;αρα εισαι πουστης ΠΟΠ , μαλιστα ,δεν μας τα ειχες πει αυτα ,
πολλα παγιαΑλήθεια μαν πως και δεν έχεις;
θες να ερθεις να κανεις μπανιο ?ενυδρειο εχεις?
βαριες κουβεντες νιπλικεςαρα εισαι πουστης ΠΟΠ , μαλιστα ,δεν μας τα ειχες πει αυτα ,
Ωραία θα πάμε για ΠΣΑΡΕΜΑ με γιώτ...Θα έρθω με το νιπλη με το γιωτ που εχει
Είπαμε να αλλάζετε avatar αλλά όχι και έτσι ... τον Δημήτρη;;ακομα και στα καταφυγια ριφιφι εχεις κανει?
ε τι για κανα καραγκιοζη με ειχες.