Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.091
Πόντοι
6.035
Ναι... :coffee:
Δεν είπα για σύρματα, εσύ το ανέφερες.
Για να το λες όμως...
για μενα καθαρη δευτερα ειναι μερα ξαπλας,φαι ελαφρυ και ρεκλα ας τρεχουν τα κοροιδα να πετουν αετο και οι τζαμπατζηδες να φανε φασουλαδα στου φιλλοπαπου.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.970
Πόντοι
6.256
για μενα καθαρη δευτερα ειναι μερα ξαπλας,φαι ελαφρυ και ρεκλα ας τρεχουν τα κοροιδα να πετουν αετο και οι τζαμπατζηδες να φανε φασουλαδα στου φιλλοπαπου.
Α ενταξει...οπως ειναι δηλαδη καθε μερα για σενα. :confused::confused::confused:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.213
Πόντοι
2.606
Και κανένα επειγον περιστατικό...
Φασολάδα θα φας?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Τύποι θελω τη βοηθεια σας
Γιατι ως γνωστον μονο στο μπου κομ λαμβανεις υπευθυνες απαντησεις
Εγω εχω οικιακο τιμολογιο Γ1 στη ΔΕΗ
Με πηραν σημερα τηλεφωνο απο ΔΕΗ να μου προτεινουν να το αλλαξω σε MyHome Greenpass επειδη λεει με συμφερει, για 12 μηνες.
Οπως μου τα ειπαν, μαλλον συμφερει αφου με γαμησε η ρητρα το προηγουμενο τετραμηνο.
Τι λετε?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.091
Πόντοι
6.035
Με πηραν σημερα τηλεφωνο απο ΔΕΗ να μου προτεινουν να το αλλαξω σε MyHome Greenpass επειδη λεει με συμφερει, για 12 μηνες.
Οπως μου τα ειπαν, μαλλον συμφερει αφου με γαμησε η ρητρα το προηγουμενο τετραμηνο.
Τι λετε?
τρολαρεις. :confused: αθηναιος εχει αποστιθισει ολοκληρο το συμβολαιο μαι χομ της δεη.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.213
Πόντοι
2.606
Τι λετε?
Μπορείς να βάλεις καταναλώσεις και να συγκρίνεις στα διάφορα προγράμματα.

Οι τιμές πρέπει να ενημερώνονται, οπότε θα έχεις τις πιο πρόσφατες χρεώσεις να συγκρίνεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Μπορείς να βάλεις καταναλώσεις και να συγκρίνεις στα διάφορα προγράμματα.

Οι τιμές πρέπει να ενημερώνονται, οπότε θα έχεις τις πιο πρόσφατες χρεώσεις να συγκρίνεις.
Αν τα εχω καταλαβει grosso modo, με το myhome εχεις ακριβοτερη κιλοβατωρα αλλά χωρις ρητρα, αρα σε συμφερει σε περιοδους εξαρσης της τιμης του ρευματος, ενω με το Γ1 εχεις φθηνοτερη κιλοβατωρα αλλά με ρητρα, αρα σε γαμαει σε περιοδους κρισης οπως τωρα. Πολυ συμπαθητικη παντως η τηλεφωνητρια, την κρατησα κανενα μισαωρο να ακουω τη φωνουλα της, μου ζητησε και συγνωμη επειδη ηταν κρυωμενη και ηταν λιγο βραχνη, "μην το λετε, σας παει η βραχναδα" της απαντησα

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.213
Πόντοι
2.606
Αν τα εχω καταλαβει grosso modo, με το myhome εχεις ακριβοτερη κιλοβατωρα αλλά χωρις ρητρα, αρα σε συμφερει σε περιοδους εξαρσης της τιμης του ρευματος, ενω με το Γ1 εχεις φθηνοτερη κιλοβατωρα αλλά με ρητρα, αρα σε γαμαει σε περιοδους κρισης οπως τωρα. Πολυ συμπαθητικη παντως η τηλεφωνητρια, την κρατησα κανενα μισαωρο να ακουω τη φωνουλα της, μου ζητησε και συγνωμη επειδη ηταν κρυωμενη και ηταν λιγο βραχνη, "μην το λετε, σας παει η βραχναδα" της απαντησα
Η ρήτρα είναι το θέμα...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.970
Πόντοι
6.256
Παρε τον Κουλη τηλ να του ευχηθεις και να σου πει αυτος τι να κανεις.... :tooth:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.558
Πόντοι
10.411
tumblr_ls5wh08Y811qak53co1_500.gifv

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)