ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 37.042
- Πόντοι
- 6.256
Δεν έχω φάει μάν να λέμε την αλήθειαtοσο χάλια ?
Δεν έχω φάει μάν να λέμε την αλήθειαtοσο χάλια ?
Δεν έχω φάει μάν να λέμε την αλήθεια
Mια σταση κανανε πριν πανε στο μετωποΜη βρίζεις μαν ???? και parking άνετα!!! Είχε 4-5 τανκς απ'έξω ?️
Περαματιώτης ο Νομικός!!! Τα αδέρφια του ακόμα δραστηριοποιούνται στο Πέραμα.χτυπανε πενθημα οι καμπανες.
χτυπανε πενθημα οι καμπανες.
τακη θα πεταξεις αητο στις παρυφες του υμηττου?Πανευρωπαϊκό ρεκόρ στην τιμή ρεύματος καταγράφει η Ελλάδα
σε βαθος 300 χιλιομετρων στην ενδοχωρα της ρωσιας προελαυνει ο εξαγριωμενος αθηναιος
![]()
![]()
![]()
με καλη διαθεση και λιγο στριμωγμα βαζω 12ποσες ουκρανεζες μπορει να φιλοξενηση ο καθενας σας?
εισαι πολυ ρηχος...καθαρα ανθρωπιστικα μιλαμε...το ποστ σου ειναι δεξιο-κουλικο και λυπαμαιμην περιμενετε να γινει πολεμος για να γαμησετε ρε...
ουκρανους?με καλη διαθεση και λιγο στριμωγμα βαζω 12
ουκρανους?μην περιμενετε να γινει πολεμος για να γαμησετε ρε...
φοβαμαι οτι θα κανει καμια τρέλα με την τιμη του ρευματος σε αυτα τα νουμεραΑθηναιος τωρα εχει φτασει με μπαλαντεζα εξω απο το εγκαταλελειμενο τσερνομπιλ και προσπαθει να βρει τροπο να ξεκινησει τον αντιδραστηρα για να στειλει ρευμα αθηνα να φορτισει το κινητο του!
Λες να αφησει την δεη και να επιστρεψει σε ιδιωτη παροχο παλι?φοβαμαι οτι θα κανει καμια τρέλα με την τιμη του ρευματος σε αυτα τα νουμερα
μην τον αφησει και η ΔΕΗ φοβαμαιΛες να αφησει την δεη και να επιστρεψει σε ιδιωτη παροχο παλι?![]()
τακη θα πεταξεις αητο στις παρυφες του υμηττου?