Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.468
- Πόντοι
- 12.756
που ειναι και αυτο το μουνοπανο ?? χαθηκε !! μολις τον ειχαμε αναγκη εγινε Λουηςπαρε δανεικα απο τον κολλητο σου
για να βλεπεις ποιοι ειναι η παντελονατοι και ΟΙ ΦΙΛΟΙ
που ειναι και αυτο το μουνοπανο ?? χαθηκε !! μολις τον ειχαμε αναγκη εγινε Λουηςπαρε δανεικα απο τον κολλητο σου
μαλλον καρλ λιουις εγινε για να μην μπορεις ουτε καν να τον δειςπου ειναι και αυτο το μουνοπανο ?? χαθηκε !! μολις τον ειχαμε αναγκη εγινε Λουης
για να βλεπεις ποιοι ειναι η παντελονατοι και ΟΙ ΦΙΛΟΙ
στα δυσκολα την εκανε ο μουνης , δεν ειναι εμπιστοσύνης ανθρωπος ... ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΙΜΙΟ , ουστς απο εδω με το μουνοπανομαλλον καρλ λιουις εγινε για να μην μπορεις ουτε καν να τον δεις
Έχεις έχεις δει τώρα τελευταία πολλές καινούργιες εγγραφές γίνονται κάτι μυρίζει φίλε μου....μονο με προσκληση τα κολλυβα ειναι μετρημενα
καλημερα αρχοντα τα βλεπωΈχεις έχεις δει τώρα τελευταία πολλές καινούργιες εγγραφές γίνονται κάτι μυρίζει φίλε μου....
ειναι για τα βιντεο με τις διασημες που πανε χερι με χερι μονο στους παλιους αλλα δεν νιωθουνΈχεις έχεις δει τώρα τελευταία πολλές καινούργιες εγγραφές γίνονται κάτι μυρίζει φίλε μου....
nαι τα μουνια , εντωμεταξυ καθε μερα με ακουλουθουν και κατι κουλα με΄λη , που μετα απο λιγο στελνουν πμ για βιντεοειναι για τα βιντεο με τις διασημες που πανε χερι με χερι μονο στους παλιους αλλα δεν νιωθουν![]()
λουσου τα!!!!nαι τα μουνια , εντωμεταξυ καθε μερα με ακουλουθουν και κατι κουλα με΄λη , που μετα απο λιγο στελνουν πμ για βιντεο
και με γκρικλις τα αρχιδια ρε μιλαμε για θρασος οχι μαλακιεςnαι τα μουνια , εντωμεταξυ καθε μερα με ακουλουθουν και κατι κουλα με΄λη , που μετα απο λιγο στελνουν πμ για βιντεο
Εμενα μου στελνουν πμ βιντεο με σκληρο πορνο. Με ρωτανε κι ολας αν εγκρινω. Εν τω μεταξυ, η πλακα ειναι οτι δεν γουσταρω το σκληρο πορνο, το εχω κοψει εδω και χρονια.nαι τα μουνια , εντωμεταξυ καθε μερα με ακουλουθουν και κατι κουλα με΄λη , που μετα απο λιγο στελνουν πμ για βιντεο
ε ναι ντε κωλο-γερος ανθρωπος κινδυνευεις με κανα εμφραγμαΕμενα μου στελνουν πμ βιντεο με σκληρο πορνο. Με ρωτανε κι ολας αν εγκρινω. Εν τω μεταξυ, η πλακα ειναι οτι δεν γουσταρω το σκληρο πορνο, το εχω κοψει εδω και χρονια.![]()
Tι κωλογερος?Ο αλλος περπαταει με το ζορι κι εγινε πλανηταρχης,ο δικος μας μπροστα του πεταειε ναι ντε κωλο-γερος ανθρωπος κινδυνευεις με κανα εμφραγμα
Πολυ κωλο-γερος, ο μπουστης (με την καλη εννοια παντα το μπουστης, μην παρεξηγηθουμε)ε ναι ντε κωλο-γερος ανθρωπος κινδυνευεις με κανα εμφραγμα
πλακα που το λες τον εβλεπα το πρωι και λεω αυτος θα πεσει τωρα κατωTι κωλογερος?Ο αλλος περπαταει με το ζορι κι εγινε πλανηταρχης,ο δικος μας μπροστα του πεταει![]()
Και εγω με το ζορι πηδαω, φευ.Tι κωλογερος?Ο αλλος περπαταει με το ζορι κι εγινε πλανηταρχης,ο δικος μας μπροστα του πεταει![]()
Κλείσιμο τέρμα ΚΛΕΙΣΙΜΟ![]()
![]()
se gkamisw egkw esena , thimisou toλουσου τα!!!!![]()
τα γκρικλις απαγορευονται ρητα...σου κανω αναφορα ΤΩΡΑse gkamisw egkw esena , thimisou to
τα γκρικλις απαγορευονται ρητα...σου κανω αναφορα ΤΩΡΑ