baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.057
- Πόντοι
- 6.035
εδω σε λιγο θα βγω ο μεγαλυτερος πεφτουλας κατα φαντασια τους εδω μεσα.Θα την πέσεις και στην Νανά;
εδω σε λιγο θα βγω ο μεγαλυτερος πεφτουλας κατα φαντασια τους εδω μεσα.Θα την πέσεις και στην Νανά;
Άσε ρε μουνι σε μένα αυτά, δεν περνάνεεδω σε λιγο θα βγω ο μεγαλυτερος πεφτουλας κατα φαντασια τους εδω μεσα.ποιος εγω που δεν στελνω πμ πουθενα.
σαν τα βενζιναδικα θα κανω δωρο αρωματακια.κοιταξτε μαλακες να δεχομαι τωρα πμ τυπουΩπα,για δωσε ινφο στο κοινο σου τωρα.Κανε και καμια εκπτωση στα μελη ή γκιβαγουει κανενα πιγκαλ![]()
![]()
![]()
![]()
ο ζηλιαρης που ειχε τσακωθει με κοσμο επειδη η αλλη του ειπε και καλα οτι της την πεφτανε.Άσε ρε μουνι σε μένα αυτά, δεν περνάνε
Ντροπή!Γαμιεται![]()
Ποσοστο απο τα κερδη κανονισε,δεν σου κανω τοσο προμοσιον τζαμπασαν τα βενζιναδικα θα κανω δωρο αρωματακια.κοιταξτε μαλακες να δεχομαι τωρα πμ τυπου
φιλαρακι εχει βουλωσει η τουαλετα μου μπορεις να ερθεις,πλιζ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ο ζηλιαρης που ειχε τσακωθει με κοσμο επειδη η αλλη του ειπε και καλα οτι της την πεφτανε.![]()
Εσυ τώρα είσαι σίγουρος πως θέλεις ποσοστό από σκατοδουλειές???Ποσοστο απο τα κερδη κανονισε,δεν σου κανω τοσο προμοσιον τζαμπα![]()
αφου ειναι σκατοφατσας.Εσυ τώρα είσαι σίγουρος πως θέλεις ποσοστό από σκατοδουλειές???
εσυ τι να με στηριξεις ρε μαν με τοσους καφεδες σε παει καθε μερα τσιρλα,δεν βουλωνει ποτε.Στηριζω![]()
![]()
![]()
Aηδια καταντησες.Δεν εχω υπερευαισθητο εντερο σαν μερικα μελη.Πλακα πλακα σημερα δεν ηπιαεσυ τι να με στηριξεις ρε μαν με τοσους καφεδες σε παει καθε μερα τσιρλα,δεν βουλωνει ποτε.![]()
![]()
![]()
λογικα δεν εχεις εντερο πιαAηδια καταντησες.Δεν εχω υπερευαισθητο εντερο σαν μερικα μελη.Πλακα πλακα σημερα δεν ηπια![]()
![]()
![]()
κανας χαρταετος παιζει ρε παιχτη?λογικα δεν εχεις εντερο πια
Λογικα δεν εστειλες το βιντεο ακομα.Κανω ριφρες στα πμ αλλα τιποταλογικα δεν εχεις εντερο πια
λαγανες ΜΟΝΟκανας χαρταετος παιζει ρε παιχτη?
εχεις πμ.Λογικα δεν εστειλες το βιντεο ακομα.Κανω ριφρες στα πμ αλλα τιποτα![]()
![]()
![]()
![]()
κανουν και για ρακετες?λαγανες ΜΟΝΟ
διπλα κανουμε διαλογο για χεστρες.Μα που είναι επιτέλους ο Μεγαλειότατος;
Δε γαμιεταιΜα που είναι επιτέλους ο Μεγαλειότατος;
Δε γαμιεται
Δε γαμιεται