TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
Ποτε εγινε ναυαρχος ο αντισθενης?

Ποτε εγινε ναυαρχος ο αντισθενης?
Ελα πες![]()
συντομα τιμητικα επειδη αποστρατευεται
Zητησες αδεια για να χρησιμοποιησεις το νικ του?Θα μπει φουριοζος και θα σε ..δεν ξερω και τι κανετε μεταξυ σαςτο νημα πρέπει να το αναλάβει ο Αθηναίος και να γινει και γλομπεαρχης να απογειωθεί σαν F16![]()
οχι δεν ζητησα αδεια λες να εχω πρόβλημα απο τον Αρχηγο την εκατσαZητησες αδεια για να χρησιμοποιησεις το νικ του?Θα μπει φουριοζος και θα σε ..δεν ξερω και τι κανετε μεταξυ σας![]()
Που εκατσες δεν τον γνωριζουμε εμεις εδω.Μην με ανακατευεις σε τετοια,να χαρειςοχι δεν ζητησα αδεια λες να εχω πρόβλημα απο τον Αρχηγο την εκατσα![]()
![]()
![]()
εννοω την εκφράσει την εκατσα την βαρκαΠου εκατσες δεν τον γνωριζουμε εμεις εδω.Μην με ανακατευεις σε τετοια,να χαρεις![]()
mε τσαντισε ο μαλάκας πρωι πρωι και εφυγε το ορθογραφικόΠοτε εγινε ναυαρχος ο αντισθενης?
Για εμένα το είπες αυτό ρε κανάγια;mε τσαντισε ο μαλάκας πρωι πρωι και εφυγε το ορθογραφικό
με το μουνοπανο
πεσε για υπνο !!Για εμένα το είπες αυτό ρε κανάγια;
Μηπως καταβαθος πεθυμησες θαλασσα και κορμια με μπικινιmε τσαντισε ο μαλάκας πρωι πρωι και εφυγε το ορθογραφικό
με το μουνοπανο
Πριν μιάμιση ώρα ξύπνησα. Θα σε ισοπεδώσω σήμερα.πεσε για υπνο !!
ε να σε γαμησωΠριν μιάμιση ώρα ξύπνησα. Θα σε ισοπεδώσω σήμερα.
Αυτό είναι αλήθεια, αλλά αντέχω τώρα.ε να σε γαμησω
πεσε ξανα , δεν ξεκουραστηκες σου λειπει υπνος
e-bankingΑυτό είναι αλήθεια, αλλά αντέχω τώρα.
Προς το παρών πάω να ξοφλήσω κάτι νταραβέρια στην τράπεζα και σου έρχομαι καριόλη.
Τίποτα μαν μια από τα ίδιαTι λεει μαν?![]()
![]()
![]()