TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
Εδώ δεν ξέρει την ΑΛΦΑ βήτα., Εσύ θέλεις να ξέρει και τον Μπάρκουλη......Πιο πιθανόν να μας πει για τον μακαρίτη τον Μπάρκουλη.
Εδώ δεν ξέρει την ΑΛΦΑ βήτα., Εσύ θέλεις να ξέρει και τον Μπάρκουλη......Πιο πιθανόν να μας πει για τον μακαρίτη τον Μπάρκουλη.
παρε μπαρο ειναι καλος οδηγος ξες τι κωλιες και σπινιαρισματα κανει με το σμαρτ;ο Κανκουνεν του Απροπυργο τον φωναζουνμαθαμε για ενα κολπο και χρειαζομαστε 3 απο εδω
εναν οδηγο και δυο για να καλμαρουνε τον κοσμο μην κανει καμια μαλακια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δικο μ ειναι το στοιχημα
ελεγχω ολους τους μπουκμεικερ βορεια του μπερμιχαμ
με ενα κλεμμενο βανακι wv θα γινει η δουλειαδεν ξερει κανεις εδω να οδηγει NIVA
δε δουλευομε με γυφτους σορρυπαρε μπαρο ειναι καλος οδηγος ξες τι κωλιες και σπινιαρισματα κανει με το σμαρτ;ο Κανκουνεν του Απροπυργο τον φωναζουν
με ενα κλεμμενο βανακι wv θα γινει η δουλεια
Ρε φίλε γιατί όποιος τρώει πολλές πουτσες είναι ψευτοαριστερος????ευτυχως γιατι το εχω παιξει ΟΒΕΡ το παιχνιδακι μας , θα φας πολλες πουτσες
εκτος τον ΓλομπεαρχηΡε φίλε γιατί όποιος τρώει πολλές πουτσες είναι ψευτοαριστερος????
θα μπλεχτει μαζι σας και δεν θα τον καταλαβουν , ειναι ΚΑΛΟΣ !!!δε δουλευομε με γυφτους σορρυ
Εσύ όμως είσαι mr. Makakasπαω για μπανιο μουνακια μην γραψετε καμια χοντρη πιπα
θα τα δω μετα μη σασ γαμησω
η γυναικα ειναι κυρια ρε ειναι κυρια δεν ειναι σαν τις αλλες τις ξεκωλιαρες που κουβαλατε
η γυναικα ειναι ΚΥΡΙΑ
αντιδραση του οργανισμου πρεπει να ειναι αγορίνα μουΡε φίλε γιατί όποιος τρώει πολλές πουτσες είναι ψευτοαριστερος????
Aπαπαπαπαπα........ Ο Σίνς μου θυμίζει τη Φράου Μπλούχερ στο Φρανκεστάιν Τζούνιορ. Προτιμώ να βάλω μόνος μου το λάστιχο στη γλώσσα και να συνδέσω τα καλώδια στο κεφάλι, να πατήσω και το ον στο voltage εννοείται, παρά να με συνοδεύσει.Καλώς.
Συνοδέψτε παρακαλώ τον κ. Στοκαδόρο στο 69.![]()
Τυπε στη φυλακή ξυπνάνε νωρίς τέτοια ώρα για αυτόν ήταν μεσημέριΕμενα με ξυπνησε ενας πελατης στις 10 γιατι ηθελε να μαθει για την πορεία της υπόθεσής του
Θαύμασα τον εαυτο μου με την υπομονη μου που δεν τον ξέχεσα
τυπε δεν μας λυπασαι ? εμεις τον πληρωνουμε γι αυτο, ας τον να βγαλει το ψωμάκι τουAπαπαπαπαπα........ Ο Σίνς μου θυμίζει τη Φράου Μπλούχερ στο Φρανκεστάιν Τζούνιορ. Προτιμώ να βάλω μόνος μου το λάστιχο στη γλώσσα και να συνδέσω τα καλώδια στο κεφάλι, να πατήσω και το ον στο voltage εννοείται, παρά να με συνοδεύσει.
Μπρρρρρ..... ανατρίχιασα και στην ιδέα..... στην ιδέα....
Αυτός είναι εκτός συναγωνισμού ....εκτος τον Γλομπεαρχη![]()
πηγε ο Μενιος, ΣΤ πτερυγα , ξενοδοχείο ειναι εκειΤυπε στη φυλακή ξυπνάνε νωρίς τέτοια ώρα για αυτόν ήταν μεσημέρι
Λοιπόν..... μου θυμίζετε Μοίραρχο στην 111.Καφεδάκι εν ώρα εργασίας;
Μήπως θέλετε να σας φέρουμε κάνα καπ κέικ;Κανά μπισκοτάκι;
Κάνα τοστάκι; ;)
Περάστε από το γραφείο μου παρακαλώ.![]()
στην δουλεια ειμαι σκυλι μαυρο ΣΚΥΛΙ ΜΑΥΡΟ
τι μου θύμισες αγορίνα , με συγκίνησεςΛοιπόν..... μου θυμίζετε Μοίραρχο στην 111.![]()
Κανόνισε να βγάλει το στρινγκ θα το κάνει σφεντόνα και μπορεί να σε σκοτώσειAπαπαπαπαπα........ Ο Σίνς μου θυμίζει τη Φράου Μπλούχερ στο Φρανκεστάιν Τζούνιορ. Προτιμώ να βάλω μόνος μου το λάστιχο στη γλώσσα και να συνδέσω τα καλώδια στο κεφάλι, να πατήσω και το ον στο voltage εννοείται, παρά να με συνοδεύσει.
Μπρρρρρ..... ανατρίχιασα και στην ιδέα..... στην ιδέα....