Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.221
- Πόντοι
- 12.756
πρωτα θα αφησεις την ψυχουλα σου εδω μεσα και μετά μπορεις να αποχωρήσειςΘέλεις να φύγω τύπε?
πρωτα θα αφησεις την ψυχουλα σου εδω μεσα και μετά μπορεις να αποχωρήσειςΘέλεις να φύγω τύπε?
οχι κατσε θα φυγω εγω συντομαΘέλεις να φύγω τύπε?
τι εγινε φορτωθηκαμε τον αλεξ στο νημα??
πειτε του πως αργησε
θα καταλαβει πιο μετα τι εννοω
Μήπως θες μπανάνα ψητή με σοκολάταΕγω πεθυμησει τορτελινια αλα κρεμ φορνου!!!!!!????
αν το συνεχισει σε βλεπω να κλεινεις παραθυρα στο σμαρτ,να χωσεις ενα λαστιχο εξατμιση και να πεθανεις πριν καν κανεις το χτικιο βελονι μαλακακαι για πες σε τι θεση θα εβαζες τον καθενα?![]()
![]()
![]()
ποσα χρονια πρεπει να κανεις οικονομια για να παρεις σμαρτ?παιξε με το σμαρτ ρε βλακα εσυ βαλε του και μια σκαστρα κομπλε εισαι
αληθεια ειναι αυτοΦοβάστε τον ανταγωνισμό;
Εσείς δεν μας γράφατε πως είστε η μονη ιδιοφυία εδώ μέσα, και ο,τι δεν φοβάστε κανέναν;![]()
Θέλεις να φύγω τύπε?
Ελάτε κερνάω του Τζίμη θα τον κεράσω τουλουμπαΤότε θα πάμε Π. Φώκαια.![]()
τιποτα δεν τιθεταιΤίθεται θέμα αντιζηλίας, όπως θα αντιλαμβάνεσθε.![]()
δεν ξερω εσενα οι γονεις στο πηρανε δεν ασχολεισαι με τετοια..φαι να εχεις,στεγη,λεφτα για Φυλης ολα καλα ΟΛΑ ΚΑΛΑποσα χρονια πρεπει να κανεις οικονομια για να παρεις σμαρτ?![]()
Άντε ρε με την κουνελογαμίστρα.ποσα χρονια πρεπει να κανεις οικονομια για να παρεις σμαρτ?![]()
Πεθαίνεις για ιστορίες!για πες μας γι αυτη την ΜΙΑ
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΆντε ρε με την κουνελογαμίστρα.![]()
αληθεια ειναι αυτο
αλλα δεν εγραψα ποτε κατι τετοιο
απ'ολα εχω και μου περισευουν και αλλα τοσα.δεν ξερω εσενα οι γονεις στο πηρανε δεν ασχολεισαι με τετοια..φαι να εχεις,στεγη,λεφτα για Φυλης ολα καλα ΟΛΑ ΚΑΛΑ
Εννοείται τόσα χρόνια περνει τον τίτλο.... Οι άλλοι πάντα δεύτεροιΦοβάστε τον ανταγωνισμό;
Εσείς δεν μας γράφατε πως είστε η μονη ιδιοφυία εδώ μέσα, και ο,τι δεν φοβάστε κανέναν;![]()
να το ποσταρει , προκαλωΤο έσβησες μετά. αλλά σε πρόλαβε ο Καθηγητής κ. Μουνιπουλόβερ και το έσωσε.![]()
και για πες σε τι θεση θα εβαζες τον καθενα?![]()
![]()
![]()
φυσικα,ΦΥΣΙΚΑαπ'ολα εχω και μου περισευουν και αλλα τοσα.![]()
![]()
![]()
στην δουλεια ειμαι σκυλι μαυρο ΣΚΥΛΙ ΜΑΥΡΟΓουινι HR και internal audit
Μπραμπ - CFO
Athinaios - πωλησεις πρεπει να ειναι για το πουτσο εντελως, ειναι ψυχοπονιαρης θα μας βαζει μέσα, θα τον εβαζα προμηθειες κτλ