Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.926
Πόντοι
6.035
τα 200 ευρω που μας τα εχεις κανει ζεπελιν οτι θα γλυτωσεις δωστα στον μπαρο να ρθει να σου μαρκαλεψει το ρολοι να μη γραφει...να σταματησεις να μας πρηζεις με το ρευμα...1 μηνα τωρα κωλοτριβεσαι με τον σεσκουλα και μανουριαζεις με το ρευμα...καλα στα λεει ο φιλος-ανακοντα..
ετσι οπως το παει ο αθηναιος με τον αλεκο,θα με πληρωσει ο αλεκος και θα κανονισει και συνοδεια για να του μονταρω το ρολοι,αρκει να γλυτωσει απο τον αθηναιο. :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
αρχιδια ξερεις...θα βαλεις το κατσαβιδι μεσα και θα σε βρουμε καρβουνο εκει...
οχι εγω ρε θα φωναζα ηλεκτρολογο-οχι Μπαρο- κανονικο...δεν γουσταρω ομως μη τα ξαναλεμε

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.926
Πόντοι
6.035
πουλαω τιμολογια ρευματος με εκπτωση υπαλληλου δεη.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.223
Πόντοι
3.656
δεν ξερω αν εχει αλλαξει ο νομος , αλλα :

Σύμφωνα με όσα έγραψα προηγουμένως, αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα άκυρα και τα λευκά δεν προσμετρούνται στη διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος. Το σίγουρο είναι ότι πριμοδοτούν το κόμμα που θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό. Αν και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο, όπως και ένα λευκό, εκφράζουν διαμαρτυρία ή κάποιο λάθος του ψηφοφόρου που δεν ακολούθησε πιστά όσα λέει ο νόμος για τα ψηφοδέλτια .

Όπως και να έχει, η ψήφος αυτού που έριξε λευκό ή άκυρο, είναι δηλαδή μία ψήφος που λογικά δεν θα πήγαινε ποτέ στα κόμματα εξουσίας. Αυτό λέει η λογική τουλάχιστον!

Ομως, επειδή δεν καταμετρείται, ουσιαστικά βοηθάει το πρώτο κόμμα να επιτύχει πιο εύκολα τα όρια της αυτοδυναμίας. Σε δεύτερο βαθμό, βοηθά τα υπόλοιπα κόμματα που θα πιάσουν τελικά το πλαφόν του 3%, να εμφανίσουν υψηλότερο ποσοστό, από αυτό που πραγματικά θα είχαν εάν -ιδανικά- ψήφιζαν όλοι οι εκλογείς. Με απλά λόγια, αν τα λευκά προσμετρούνταν στα ΕΓΚΥΡΑ ψηφοδέλτια, θα έριχναν τα ποσοστά των κομμάτων ! Τώρα αυτός που ψηφίζει ΛΕΥΚΟ διαμαρτυρόμενος ενάντια στα κόμματα, στην ουσία ΤΑ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ !!!

Αυτό είναι η απόλυτη αλήθεια όσο παράδοξο κι αν ακούγεται!!!

Αυτό μάλιστα επετεύχθη , μετά από προσφυγές που έκαναν βουλευτές που δεν εκλέχτηκαν όσο ίσχυε παλιότερα τα λευκά να προσμετρούνται στα έγκυρα! Τις κέρδισαν στα δικαστήρια, δικαιώθηκαν, πήραν τις βουλευτικές έδρες με αποτέλεσμα να αναγκαστεί το κράτος να αλλάξει τον εκλογικό νόμο μιας και υπήρχαν δικαστικές αποφάσεις που στηρίζονταν σε αυτό.

ΥΓ με καθε επιφυλαξη , δεν ξερω αν εχει αλλαξει ο νομος

Αρα ο Αθηναιος με την διαμρτυρία του παλι Κουλη θα ψηφίσει , γιατι ακριβως δεν ξερει τι κάνει
κι εσυ ρε μαλακα λαμογιο μας εχεις πρηξει με τον κουλη...τι θα ψηφισεις δλδ καπιταλας ανθρωπος???κουτσουμπα???

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.926
Πόντοι
6.035
οχι εγω ρε θα φωναζα ηλεκτρολογο-οχι Μπαρο- κανονικο...δεν γουσταρω ομως μη τα ξαναλεμε
μαλακα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ δεν πειραζει ρολογια,κομπογιανιτες κοπροσκυλα και δεητζηδες τα κανουν αυτα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
κι εσυ ρε μαλακα λαμογιο μας εχεις πρηξει με τον κουλη...τι θα ψηφισεις δλδ καπιταλας ανθρωπος???κουτσουμπα???
συριζα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μαλακα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ δεν πειραζει ρολογια,κομπογιανιτες κοπροσκυλα και δεητζηδες τα κανουν αυτα.
ισχυει..εγω δεν το κανω ειμαι ΤΙΜΙΟΣ-ΜΙΣΘΩΤΟΣ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
οποιος μου κανει την καλυτερη προσφορά και εχουμε το ιδιο συμφέρον
Πως εσυ πουλας κουραμπιεδες , εγω πουλαω την ψηφο

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.223
Πόντοι
3.656
οποιος μου κανει την καλυτερη προσφορά και εχουμε το ιδιο συμφέρον
Πως εσυ πουλας κουραμπιεδες , εγω πουλαω την ψηφο
και ποιος νομιζεις θα αγορασει???ο αριστερος η ο καπιταλας δεξιος???αρα κουλη δαγκωτο εισαι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
για ποσες ψηφους μιλας?
δεν ειναι πολυ , αντε καμια 5 ή 7 , το θεμα δεν ειναι εκει , το θεμα ειναι να ειναι αυτοι που με βολευουν σε καποιες συγκεκριμένες θεσεις .. και να μου δωσουν λυσεις στα προβληματα που θα τους παρουσιασω

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.223
Πόντοι
3.656
θες να σου πω μια ιστορια?
οχι...θελω να πας να βγαλεις εντελως το ρολοι του πλεμπα του ατενεζου...να το ξηλωσεις...να εχουν ολοι ρευμα και αυτος να ειναι με τα κερια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
και ποιος νομιζεις θα αγορασει???ο αριστερος η ο καπιταλας δεξιος???αρα κουλη δαγκωτο εισαι
ολα αυτα τα μουνοπανα της πολιτικης ψοφανε για μπιζνες , ακουμε που σου λεω

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom