Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
Πας στοιχημα οτι αυτο θα γινει τελικα?
Θα παει στη ΔΕΗ και τελικα κατι θα γινει και θα πληρωνει πιο πολλα, και θα εχει πληρωσει και την ποινη για το σπασιμο του συμβολαιου
Και θα του φταιμε παλι εγω και ο Κουλης
καλα νταξ αφου το λες εσυ ειναι σιγουρο..λιρα εκατο

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.302
Πόντοι
5.006
Πας στοιχημα οτι αυτο θα γινει τελικα?
Θα παει στη ΔΕΗ και τελικα κατι θα γινει και θα πληρωνει πιο πολλα, και θα εχει πληρωσει και την ποινη για το σπασιμο του συμβολαιου
Και θα του φταιμε παλι εγω και ο Κουλης
ολη την μερα με ενα κομπιουτερακι και ενα μολυβι ειναι, να κανει υπολογισμους...εκει τον καταντησε ο κουλης σου...τον τρελανε τον φουκαρα... :confused:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.919
Πόντοι
6.035
ρετρο κλαταρε για σημερα,αρκετα ποσταρισε. :confused:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.919
Πόντοι
6.035
ολη την μερα με ενα κομπιουτερακι και ενα μολυβι ειναι, να κανει υπολογισμους...εκει τον καταντησε ο κουλης σου...τον τρελανε τον φουκαρα... :confused:
μπα τον κοβω να εβαζε ενα νομισμα κατω απο χαρτι και να εκανε αποτυπωματα με το μολυβι. :confused: :confused: :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
μπα τον κοβω να εβαζε ενα νομισμα κατω απο χαρτι και να εκανε αποτυπωματα με το μολυβι. :confused: :confused: :confused:
ΒΛΑΚΑ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΕ ηλεκτρολογε του πεους δεν εχεις γραψει κουβεντα μονο eraser ηλιθιε...ασε τωρα τις μαγκιες αναλφαβητε Ρομα η κατεθεσε την αποψαρα σου...ελπιζω μονο να μην ειναι σαν τις μαντειες του αλεξουκου που προεβλεψε ο τιτανας οτι αρχες Μαρτιου τελειωνουν οι ακριβες τιμες στο ρευμα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.919
Πόντοι
6.035
ΒΛΑΚΑ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΕ ηλεκτρολογε του πεους δεν εχεις γραψει κουβεντα μονο eraser ηλιθιε...ασε τωρα τις μαγκιες αναλφαβητε Ρομα η κατεθεσε την αποψαρα σου...ελπιζω μονο να μην ειναι σαν τις μαντειες του αλεξουκου που προεβλεψε ο τιτανας οτι αρχες Μαρτιου τελειωνουν οι ακριβες τιμες στο ρευμα
μονο eraser ΜΟΝΟ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Δεν πειραζει, ας πεσω εξω. Θα εχω την πελωρια χαρα να βλεπω να τσιριζεις και για τον επομενο λογαριασμο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.065
Πόντοι
12.756
ελα αηδίες
παμε παρακατω

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
ελα αηδίες
παμε παρακατω
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ τι ζουμε..απο την μια Αλεξουκου προητειες που πανε κουβα σαν τα στοιχηματα του Μπαρου-Ρομα και απο την αλλη σκουρος-Μπαρος-Πακι να το παιζει ξερολας αλλα χωρις να γραφει κατι...ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΜΙ ΣΤΟ ΣΟΥΦΡΙ ΤΟΥ

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.919
Πόντοι
6.035
ΤΡΑΒΑ κοιμησου ρε παντοφλακια...η γραψε αποψη η πηγαινε για νανι
βρε κεφαλα ηλεκτρολογος ειμαι δεν ειμαι λογιστης,θελεις την ηλεκτρολογικη μου αποψη,μην βαζεις στεγνωτηριο,μην χρησιμοποιεις συσκευες θερμαντικες ελατωσε το μαγειρεμα και μην χρησιμοποιεις θερμοσιφωνα και ολα θα πανε καλα. :sunglasses:

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.065
Πόντοι
12.756
ΤΡΑΒΑ κοιμησου ρε παντοφλακια...η γραψε αποψη η πηγαινε για νανι
μιλα του ομορφα , καλοπιασε τον , οχι τωρα που καβατζωσαμε τον γκομενο βριζουμε τον Μπαρουλη , επειδη εδεσες τον γαιδαρο σου

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.302
Πόντοι
5.006
Δεν πειραζει, ας πεσω εξω. Θα εχω την πελωρια χαρα να βλεπω να τσιριζεις και για τον επομενο λογαριασμο
και ακομα ο πουτιν μεχρι το ντονεσκ εφτασε...μολις μπει σε κανα κιεβο, με το που φτανει στο σπιτι και αναβει το φως ο αθηναιος, θα του τραβανε ολο τον μισθο απο την τραπεζα...με τους φακους θα τριγυρναει ο καψερος...
:confused: :confused: :confused:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.919
Πόντοι
6.035
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ τι ζουμε..απο την μια Αλεξουκου προητειες που πανε κουβα σαν τα στοιχηματα του Μπαρου-Ρομα και απο την αλλη σκουρος-Μπαρος-Πακι να το παιζει ξερολας αλλα χωρις να γραφει κατι...ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΜΙ ΣΤΟ ΣΟΥΦΡΙ ΤΟΥ
εκτος απο μολυβι εχεις και γομες και ξυστρες? :think:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.065
Πόντοι
12.756
και ακομα ο πουτιν μεχρι το ντονεσκ εφτασε...μολις μπει σε κανα κιεβο, με το που φτανει στο σπιτι και αναβει το φως ο αθηναιος, θα του τραβανε ολο τον μισθο απο την τραπεζα...με τους φακους θα τριγυρναει ο καψερος...
:confused: :confused: :confused:
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.919
Πόντοι
6.035
παω για υπνο θα αφησω αναμενα τα φωτα το βραδυ τιμης ενεκεν του αθηναιου. :sunglasses:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.302
Πόντοι
5.006
βρε κεφαλα ηλεκτρολογος ειμαι δεν ειμαι λογιστης,θελεις την ηλεκτρολογικη μου αποψη,μην βαζεις στεγνωτηριο,μην χρησιμοποιεις συσκευες θερμαντικες ελατωσε το μαγειρεμα και μην χρησιμοποιεις θερμοσιφωνα και ολα θα πανε καλα. :sunglasses:
εδω βγαζει το ψυγειο απο την πριζα καθε βραδυ, και παλι δεν την παλευει...
εχει μεινει ταπι....
:confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.065
Πόντοι
12.756
εδω βγαζει το ψυγειο απο την πριζα καθε βραδυ, και παλι δεν την παλευει...
εχει μεινει ταπι....
:confused::confused::confused:
καθε βραδυ πριν πεσει για υπνο ριχνει τον γενικο
επιληψία εχει παθει βλέποντας ολη μερα τα ρολογια να αναβοσβηνουν και να δειχνουν 00:00

δεν ξερει τι ωρα ειναι , βγαινει εξω και βλεπει αν ειναι μερα η νυχτα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom