Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.801
Πόντοι
12.756
τσουκ ακομα θα το παλεψω καποια στιγμη

σπαιντερμαν γιατι μουφα?
γιατι γαμω το σπιτακι τους το εχουν κανει τελειως ασχετο με τα κομικ και παιδικο πολυ...γαμω την Ντισνευ..θα σου πω το σκρημ τι μουφα ειναι σε λιγο θα το δω

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.241
Πόντοι
2.606
Kαπου διαβασα οτι σε μερικες εγαταστασεις υπαρχει διαφορα δυναμικου αλλα εξασφαλιζεται προστασια αναλογα της τιμης της αντιστασης(πιο μικρη αυτη της γειωσης νομιζω).Εσυ πως τα πας?Εισαι στο 0 ή εκανε την εγκατασταση ο αξιοτιμος κ.Βαρος:think::confused::confused::confused:
Μια χαρά δουλεύει η απομόνωση. Δεν έχω προβλήματα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.958
Πόντοι
6.256

σπαιντερμαν γιατι μουφα?
Αγαπητε μου φρονω οτι εισαι προβληματισμενος...ελα στο νημα του προβληματισμου να βγαλεις τα σκατοψυχα σου.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.197
Πόντοι
6.056

σπαιντερμαν γιατι μουφα?
Ελεγα να δω σπαιντερμαν,δεν μας τα λεει καλα ο Αθηναιος:undecided-old::confused::confused::confused:
Υγ Αν και οπως τα τελευταια μαρβελ φανταζομαι θα ειναι φουλ εφε στις σκηνες δρασης και σεναριο που μπαζει:coffee:

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.197
Πόντοι
6.056
γιατι γαμω το σπιτακι τους το εχουν κανει τελειως ασχετο με τα κομικ και παιδικο πολυ...γαμω την Ντισνευ..θα σου πω το σκρημ τι μουφα ειναι σε λιγο θα το δω
Ετσι εξηγουνται πολλα :coffee: :confused: :confused: :confused:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
πω γαμωτ

Αγαπητε μου φρονω οτι εισαι προβληματισμενος...ελα στο νημα του προβληματισμου να βγαλεις τα σκατοψυχα σου.
αφηνεις τραμπουκισμα στα αυτιστικα?

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.241
Πόντοι
2.606
Ελεγα να δω σπαιντερμαν,δεν μας τα λεει καλα ο Αθηναιος:undecided-old::confused::confused::confused:
Υγ Αν και οπως τα τελευταια μαρβελ φανταζομαι θα ειναι φουλ εφε στις σκηνες δρασης και σεναριο που μπαζει:coffee:
Εξελίσσεται σε παράλληλους χρόνους, αν διάβασα καλά και παίζουν και οι προηγούμενοι αραχνάνθρωποι. Οπότε δε ξέρεις πως θα φανεί κάτι τέτοιο σε αυτόν που το παρακολουθεί.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.197
Πόντοι
6.056
Εξελλισσεται σε παράλληλους χρόνους, αν διάβασα καλά και παίζουν και οι προηγούμενοι αραχνάνθρωποι. Οπότε δε ξέρεις πως θα φανεί κάτι σε αυτόν που το παρακολουθεί.
Ναι αυτο το διαβασα,θα τα ανακατεψουν ολα:confused::confused::confused::hi:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.241
Πόντοι
2.606
Καλύτερα σταρ, Ηλίας του 16ου... :coffee:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ρε μαλακα χασισομενος εισαι;
μια κυριακη ενος μισθωτου ξυπναει με το σωβρακο παει καναπε πινει καφε,ξεκιναει ο μαραθωνιος αθλητικων θεαματων,τρωει πεφτει για υπνο με φανελα και σωβρακο οπως σηκωθηκε μετα ξανα ξυπναει παλι καθε παλι αθλητικα τρωει καζουρα πινει καφε και τελος παει το βραδυ για υπνο,παραλειπω το χεσιμο.
ενω αν εισαι επιχειρηματιας ξυπνας σου εχουν βασιλικο πρωινο ετοιμο τρως ντυνεσαι αθλητικα πας πινεις ενα καφεδακι στα γρηγορα χαζευοντας,το μεσημερακι φορας τζιν πουκαμισο και πας για ψαρακι γυρνας το βραδυ ξανα βαζεις αθλητικη φορμα και παραγγελνεις σουσι και γελάς με την μερα που περασαν οι αλλοι.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ντρεπομαι που θ το πω αλλα ειναι αληθεια ειχα μετρηση την γειωση του σπιτιου μου και ηταν 26ΩΧ υποψιαζομαι οτι οταν εσκαψε η ευδαπ μου εκοψε το ηλεκτροδιο αλλα δεν γαμιεται μια χαρα ειμαι ΚΑΙ ΕΤΣΙ.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.241
Πόντοι
2.606
ντρεπομαι που θ το πω αλλα ειναι αληθεια ειχα μετρηση την γειωση του σπιτιου μου και ηταν 26ΩΧ υποψιαζομαι οτι οταν εσκαψε η ευδαπ μου εκοψε το ηλεκτροδιο αλλα δεν γαμιεται μια χαρα ειμαι ΚΑΙ ΕΤΣΙ.
Πολύ ωραία!
Μονοκατοικία είναι ή μένουν κι' άλλοι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom