baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.957
- Πόντοι
- 6.035
αυτο ειναι επαγγελματικη εξελιξη.μικρο ειναι ρε μαλακα αυτο , και εχει και μαλακία τιμονι
ασε που θα είσαι σαν πωλητης απο εταιρεία , ολοι τετοιο έχουν
αυτο ειναι επαγγελματικη εξελιξη.μικρο ειναι ρε μαλακα αυτο , και εχει και μαλακία τιμονι
ασε που θα είσαι σαν πωλητης απο εταιρεία , ολοι τετοιο έχουν
Το όνειρο σου είναι να γίνεις προβοσκίδας στην θέση του mr provoskida.... Ατιμουληαυτο που θελω να παρω ειναι το καινουριο πεζω 208 φουλ εξτρα 20000
Παρε κανα αμαξι να φαινεται ωραιο ρε μεγαλος ανθρωπος.μου αρεσει ρε η αυτο και κοιταζα και το νεο οπελ κορσα
ρε μαλάκα !!! θα είναι σαν να οδηγείς το αμάξι της κόρης σου !!!μου αρεσει ρε η αυτο και κοιταζα και το νεο οπελ κορσα
τι να παρω ρε σαικο;αυτα μου αρεσουν αυτα θα παρωΠαρε κανα αμαξι να φαινεται ωραιο ρε μεγαλος ανθρωπος.
φιλε νιπλη ξερεις ποσο σε εκτιμω και σε αγαπω....δεν θα το εκανα ποτέ αυτο στον Αθηναίο , ΠΟΤΕ
η γυναικα μου πρηζει τον πουτσο με το μοκαρε μαλάκα !!! θα είναι σαν να οδηγείς το αμάξι της κόρης σου !!!
πηγαινε παρε τιποτα άλλο , τι στο πουτσο έχεις παθει ?
Όταν τελειώσετε με το ντιλ, ενημερώστε με αν είναι κάποιος στο μπαρ της κλινικής, έχω μεγάλη δίψα να σβήσω με αλκοόλ.6 πεντακοσαευρα ?
Παρε κανα suv αφου δινεις 20k.τι να παρω ρε σαικο;αυτα μου αρεσουν αυτα θα παρω
μα δεν μου αρεσουν αλλιως θα κοιταγα τετοιαΠαρε κανα suv αφου δινεις 20k.
Νομιζω εχει εκει κοντα.
ωπα να ειμαστε σωστοι να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη οτι αρεσει του καθενος και οτι τον βολευει,ετσι κι αλλιως ουτε αυτα μπορει να αγορασει.ρε μαλάκα !!! θα είναι σαν να οδηγείς το αμάξι της κόρης σου !!!
πηγαινε παρε τιποτα άλλο , τι στο πουτσο έχεις παθει ?
πολυ καλυτερο το ΜΟΚΑ , πολυ καλυτερο !!!η γυναικα μου πρηζει τον πουτσο με το μοκα![]()
η γυναικα μου πρηζει τον πουτσο με το μοκα![]()
Καλα παρε οτι σου αρεσει.μα δεν μου αρεσουν αλλιως θα κοιταγα τετοια
Σοκολατινα είναι πιο ωραίαη γυναικα μου πρηζει τον πουτσο με το μοκα![]()
δεν ξερω θα δειξει..κατσε να συνεχισουν να πανε καλα τα πραγματα και βλεπουμε...μαλακα θα διαβασει η γυναικα οτι συμφωνεις με το μοκα θα σε γαμησω ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩπολυ καλυτερο το ΜΟΚΑ , πολυ καλυτερο !!!
πάρε αυτο , μια χαρά ειναι , γιατι σε λιγο θα μου πεις να παρεις 500αρακι φιατ Γκουτσι , με ανοιχτη οροφη
εφτασα 3 χιλιαρικα για ένα σαξο ρε τυπε... και δεν θελει , να πνιγεται στην θαλασσα να τους πετας σωσίβιο και να μην το θελουν , να σου λενε πετα μου μια πέτραΌταν τελειώσετε με το ντιλ, ενημερώστε με αν είναι κάποιος στο μπαρ της κλινικής, έχω μεγάλη δίψα να σβήσω με αλκοόλ.
Μπορεί να το επιδιώκει γιατί νευριάζειςδεν ξερω θα δειξει..κατσε να συνεχισουν να πανε καλα τα πραγματα και βλεπουμε...μαλακα θα διαβασει η γυναικα οτι συμφωνεις με το μοκα θα σε γαμησω ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ