alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Οι Πόντιοι ειναι σαν τους Εβραιους. Δεν εχει "μισο". Αν εισαι εστω και κατα το ημισυ, εισαι ολοκληρη
Οι Πόντιοι ειναι σαν τους Εβραιους. Δεν εχει "μισο". Αν εισαι εστω και κατα το ημισυ, εισαι ολοκληρη
Σειρά έχουν τα νησιώτικα Γουαιν μου, ΓΟΥΑΙΝ ΜΟΥ.Έχω γαμηθεί και με ποντιακά.
εκει κοιμαται...σε ενα καϊκι...Θείο από τι ώρα πήγες;;;![]()
![]()
θα παρει αστρα και αυτος θα του αλλαξουν την ημερα εμβολιασμου ΜΕΤΑ το βελονιασμανα περάσεις απο την γραμματεία να πάρεις το δωρο σου αγορίνα
τα χρηματα ης μονοπολης δεν πιανονται.θες να φλεξαρουμε μετρητο;ωχ εσυ εκαψες τους γερους και τις γριες των τελευταιων ημερων ρε μουνι;
για τον πουστη τον Ιπποκρατη δουλεύουμε, για την δόξα της επιστημηςΤο προσωπικό βρίσκεται ακόμα σε διάθεση γορτής και έχει το νού του στα κουτσομπολιά, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
Όταν θα μείνετε όλοι απλήρωτοι θα διαμαρτύρεστε όμως.
οσο αξιζουν τα τατουαζ μου αξιζεις ολοκληρο ρε ταμτακοτα χρηματα ης μονοπολης δεν πιανονται.![]()
![]()
![]()
θα χορεψεις μπαλο?Σειρά έχουν τα νησιώτικα Γουαιν μου, ΓΟΥΑΙΝ ΜΟΥ.
Έχω γαμηθεί και με ποντιακά.
Του έκαναν έξωση από το χαρτόκουτο;εκει κοιμαται...σε ενα καϊκι...
![]()
κατι υποπτο συμβαινει γιατρεμου...μολις εισαι ετοιμος ναβγαλεις τα εσωψυχα του αλεξη και να τα κρεμασεις στα μανταλακια τσουπ πεταγετε η γουνιμεντεμε και ξεγλυστραει ο ασθενης...ψιτ αγορίνα , εδω που ηρθες πρεπει να καταθέσεις ψυχούλα , ασε τα κολλητιλικια με το αφεντικό γιατι 5 λεπτα να σε αφησει μόνο σου την βλεπω την χοληστερίνη σου πάλι στο 500
για δες μιλαει για γυφτους ο αρχιγυφταρεος με τα τατουαζ.οσο αξιζουν τα τατουαζ μου αξιζεις ολοκληρο ρε ταμτακο
Σατανάκατι υποπτο συμβαινει γιατρεμου...μολις εισαι ετοιμος ναβγαλεις τα εσωψυχα του αλεξη και να τα κρεμασεις στα μανταλακια τσουπ πεταγετε η γουνιμεντεμε και ξεγλυστραει ο ασθενης...
Όλα θα γίνουν με τη Γουαιν, ΟΛΑθα χορεψεις μπαλο?![]()
![]()
![]()
Κύριε Διευθυντα,
Χθες κατεθεσα ενωπιον των λοιπών ασθενών οτι πούλησα αγρίως την προηγουμενη για χαρη της "ηρωιδας".
Παρακαλώ να θέσετε υπ' όψιν της Ολομελείας την αποψή σας.
Εσεις που την γνωρίσατε, δικαιολογείτε το ατοπημα μου να την καψουρευτω?
Με ενδιαφερει η αποψη σας, την εχω τεραστια αναγκη
κατι υποπτο συμβαινει γιατρεμου...μολις εισαι ετοιμος ναβγαλεις τα εσωψυχα του αλεξη και να τα κρεμασεις στα μανταλακια τσουπ πεταγετε η γουνιμεντεμε και ξεγλυστραει ο ασθενης...
σε τσακωσε ο Θείος , ΣΕ ΤΣΑΚΩΣΕΣατανά