baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.915
- Πόντοι
- 6.035
ειμαι αθλητικος τυπος.Φυσικη?Την χρειαζεται,δεν ακους που ολο λεει για διαιτες κλπ![]()
ειμαι αθλητικος τυπος.Φυσικη?Την χρειαζεται,δεν ακους που ολο λεει για διαιτες κλπ![]()
Εβαλε το ανθρωπακι που χτυπιεται,κατι τον απασχολει.Συσσωρευμενο θυμο και καταπιεση διακρινωΤην έβγαλε την υπογραφή.
ζητα συγγνωμη!!!απλα λιτα παντελοναταειμαι αθλητικος τυπος.![]()
μλκ μολις πριν λιγο καταλαβα οτι ειχα βαλει αυτη τη γελοια υπογραφη,εκει που ο μπιρλας εκανε σκριν σοτ ποσταρισμα μου.Την έβγαλε την υπογραφή.
Μαλλον αλλον ηθελες να παραθεσειςτα πραγματα ειναι σοβαρα εξαρτημενε!!!!
Είναι αγχωμένος για αύριο.τι να σου πω ρε συ...ξεπεσες πολυ....
τελικα βιντεακι με ζαριφη εχεις?ζητα συγγνωμη!!!απλα λιτα παντελονατα
εισαι σε απελπιστικη κατασταση.-τελικα βιντεακι με ζαριφη εχεις?![]()
ζητα συγγνωμη!!!απλα λιταπαντελοναταπυτζαμάτα
εχει φαρμα θα δεις τη μουμια στον αυλωνα.εισαι σε απελπιστικη κατασταση.-
Το θες πολύ;τελικα βιντεακι με ζαριφη εχεις?![]()
Μου χάλασε μια βρύση στο χωριό λόγω πάγου.με ηχο ωποσδηποτε.![]()
![]()
![]()
Aσφαλισε το σπιτι πρωτα!Μου χάλασε μια βρύση στο χωριό λόγω πάγου.
Πετάξου να τη φτιάξεις και είναι δικό σου, μαζί με 2 σουβλάκια Λειβαδιάς.
αν ειχες φτιαξει εναν αυτοματισμο με θερμομετρο εξωτερικου χωρου και ηλεκτροβανας για να δημιουργει εναν τυπο ανακυκλοφοριας η αποσυμπιεσης θα ειχες γλυτωσει τη βρυση.Μου χάλασε μια βρύση στο χωριό λόγω πάγου.
Πετάξου να τη φτιάξεις και είναι δικό σου, μαζί με 2 σουβλάκια Λειβαδιάς.
Δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι εξωτερική. Δεν θα μπει μέσα.Aσφαλισε το σπιτι πρωτα!![]()
![]()
![]()
Σωλήνας για την ακρίβεια...αν ειχες φτιαξει εναν αυτοματισμο με θερμομετρο εξωτερικου χωρου και ηλεκτροβανας για να δημιουργει εναν τυπο ανακυκλοφοριας η αποσυμπιεσης θα ειχες γλυτωσει τη βρυση.
είναι εξωτερική...
A,oκ,δεν ηξερα.Τοτε πες και στους γειτονες να ασφαλισουν τα σπιτιαΔεν υπάρχει πρόβλημα, είναι εξωτερική. Δεν θα μπει μέσα.