TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
πω πω εισαι και εσυ...η τζοαννα ...τον εχει ολο στο αρκουδο μου κλπΠοια είναι πάλι αυτή;
πω πω εισαι και εσυ...η τζοαννα ...τον εχει ολο στο αρκουδο μου κλπΠοια είναι πάλι αυτή;
Είναι από την Ιβηρική χερσόνησο η κοπέλα και έχει 2 ονόματα;πω πω εισαι και εσυ...η τζοαννα ...τον εχει ολο στο αρκουδο μου κλπ
Είναι από την Ιβηρική χερσόνησο η κοπέλα και έχει 2 ονόματα;
Ιωάννα Ελιζαμπέτα Ντολόρες Πιάστον και γλείφε τον Ώρες.
Είναι από την Ιβηρική χερσόνησο η κοπέλα και έχει 2 ονόματα;
Ιωάννα Ελιζαμπέτα Ντολόρες Πιάστον και γλείφε τον Ώρες.
εκει στο στοιχειο της η πιπαΗ Ελιζαμπέτα είναι η γνωστή της Αγγλίας!!! Η πεθερά της Καμίλα ντε!!! Η @Sexyjoanna λέει πως θα παντρευτεί τον εγγονό της τον πιτσιρικά αφού τον χωρίσει από την Κέιτ την αδερφή της Πίπας!!!
τυπος να χωρισει απο γυναικα ,που στο σοι της εχουν μελος με το ονομα πιπα ,ΔΕΝ εχει γεννηθει ακομα.....και ουτε λογικα!Η Ελιζαμπέτα είναι η γνωστή της Αγγλίας!!! Η πεθερά της Καμίλα ντε!!! Η @Sexyjoanna λέει πως θα παντρευτεί τον εγγονό της τον πιτσιρικά αφού τον χωρίσει από την Κέιτ την αδερφή της Πίπας!!!
Μόνο αν η δικιά σου σε κάνει τσακωτό πάνω στην πίπα και τυχαίνει να είναι αδερφή της ?τυπος να χωρισει απο γυναικα ,που στο σοι της εχουν μελος με το ονομα πιπα ,ΔΕΝ εχει γεννηθει ακομα.....και ουτε λογικα!
Η Ελιζαμπέτα είναι η γνωστή της Αγγλίας!!! Η πεθερά της Καμίλα ντε!!! Η @Sexyjoanna λέει πως θα παντρευτεί τον εγγονό της τον πιτσιρικά αφού τον χωρίσει από την Κέιτ την αδερφή της Πίπας!!!
Ρόμβης είσαι!σε ζηλεύω να ξεςΤαλαιπωρία![]()
ΕλαΡόμβης είσαι!σε ζηλεύω να ξες
Έχω covid
Και γιατί περιφέρεστε στο νήμα ρε μουνή;;;Έχω covid