raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.406
- Πόντοι
- 5.006
γιατι? μπορει να πετυχεις και καμια απο το φανταρικο σου...Άκρη άκρη θα κάτσω ... Δεν είναι για να πιάνεις κέντρο τραπέζι εκεί ...
γιατι? μπορει να πετυχεις και καμια απο το φανταρικο σου...Άκρη άκρη θα κάτσω ... Δεν είναι για να πιάνεις κέντρο τραπέζι εκεί ...
Αμην!Ευλογία Κυρίου και έλεος Αυτού έλθει εφ΄υμάς τέκνον μου.
Έτοιμη για Ribars να κατέβει για κόντρες θα είναι , μόνο το κλειδί μαμισιο όλο το άλλο μετατροπήΗ κουμπάρα... Θηλυκό μαμίσιο; Ή μετατροπή και αυτή;![]()
Τονε παίρνει σανίδι τονε βγάζει πριονίδι...για πες για πεθερα κουτα
![]()
Άσε δεν πειράζει.γιατι? μπορει να πετυχεις και καμια απο το φανταρικο σου...
![]()
μουναρος η κυρια δηλαδη...Τονε παίρνει σανίδι τονε βγάζει πριονίδι...
Όχι τώρα χωρίς πλακα όμως η πεθερα ρε φίλε είναι ένα πιστολι μα ένα πιστόλι λέμε...μουναρος η κυρια δηλαδη...
ενταξει εβγαλε και 2 μετρα παλίκαρο...μπραβο της...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βαλε καμια φωτο που της μοιαζει μπας και τον παιξουμε βραδυατικα...Όχι τώρα χωρίς πλακα όμως η πεθερα ρε φίλε είναι ένα πιστολι μα ένα πιστόλι λέμε...
Κατι δεν μας λες Κουτα.Δεν πιστευω να μπεις σε λιγο καιρο να ανοιξεις νημα"Να αμαρτησω με την πεθερα μου ή οχι?"Όχι τώρα χωρίς πλακα όμως η πεθερα ρε φίλε είναι ένα πιστολι μα ένα πιστόλι λέμε...
Θα σου στείλω το μουνι της δικιάς μου...Η γουστάρεις της κουμπαράς?βαλε καμια φωτο που της μοιαζει μπας και τον παιξουμε βραδυατικα...
![]()
![]()
![]()
Όχι τώρα χωρίς πλακα όμως η πεθερα ρε φίλε είναι ένα πιστολι μα ένα πιστόλι λέμε...
Θα σου στείλω το μουνι της δικιάς μου...Η γουστάρεις της κουμπαράς?
Πριν κόψει τα υδραυλικά ή μετά;Θα σου στείλω το μουνι της δικιάς μου...Η γουστάρεις της κουμπαράς?
τυπε ας μην μπαινουμε σε τετοιες ανατριχιαστικες λεπτομερειες, καθως στο νεο σου σόϊ ειναι σχετικο τι εννοει ο καθενας με την λεξη "μουνι"...Θα σου στείλω το μουνι της δικιάς μου...Η γουστάρεις της κουμπαράς?
τυπε ας μην μπαινουμε σε τετοιες ανατριχιαστικες λεπτομερειες, καθως στο νεο σου σόϊ ειναι σχετικο τι εννοει ο καθενας με την λεξη "μουνι"...![]()
επιμενω σε πεθερα, καθως ειναι η μονη που γεννησε τον λεβενταρο, οποτε δεν προκειται να εχουμε δυσαρεστες εκπληξεις...Να μεσολαβήσω να σας στείλει με κώλο που είναι πάντα στάνταρ;![]()
Στείλε εσύ και άσε να μαντέψει ο Τάκης ποιανης είναιΘα σου στείλω το μουνι της δικιάς μου...Η γουστάρεις της κουμπαράς?
επιμενω σε πεθερα, καθως ειναι η μονη που γεννησε τον λεβενταρο, οποτε δεν προκειται να εχουμε δυσαρεστες εκπληξεις...