celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.807
- Πόντοι
- 6.256
Νου σου.Oυτε εναν κατσικοποδαρο απο δω,ακους?ΟΥΤΕ ΕΝΑΝΠΟΤΕ όμως καλέ μου φίλε zebu..
Καλεσμενοι όλοι όμως από εδώ...ΟΛΟΙ..

Νου σου.Oυτε εναν κατσικοποδαρο απο δω,ακους?ΟΥΤΕ ΕΝΑΝΠΟΤΕ όμως καλέ μου φίλε zebu..
Καλεσμενοι όλοι όμως από εδώ...ΟΛΟΙ..
Σταμάτα ρε επιτελους με τα άπατα, μας πεθανες!
Αν μπορεσουμε να παμε, συμπεριλαμβανομενου και εσενα την επομενη μερα στο γαμο, ΟΚ.Το σόι του γαμπρού...![]()
![]()
Μεγαλη αλήθεια όμως...Αν μπορεσουμε να παμε, συμπεριλαμβανομενου και εσενα την επομενη μερα στο γαμο, ΟΚ.
Αν φερει ο μανιμαλ τις μισες απο αυτες στο μπατσελορ, δεν το βλεπω.
Της Βικτωρια ειναι αυτη σιγουρα.
Ελα λέμε ... Καμ του δώθε καμ.
Όχι ρε φίλε. Τσάμπα ξύπνησα.Καλημέρα στο νήμα.
Δεν έχει εγερτήριο σήμερα. Κοιμηθείτε μέχρι να τρυπήσει το στρώμα.
Καλά έκανες! Πρόλαβες ζεστό καφέ, τσάι, φρεσκοστημένο χυμό και όλα μόλις τώρα σερβιρισμένα. Οι άλλοι μόλις ξυπνήσουν θα φάνε, όπως στην... πλατφόρμα του Galder Gaztelu-UrrutiaΌχι ρε φίλε. Τσάμπα ξύπνησα.
Καλημέρα στο νήμα.
Δεν έχει εγερτήριο σήμερα. Κοιμηθείτε μέχρι να τρυπήσει το στρώμα.
Είδα στον ύπνο μου ότι με κάλεσαν σε ένα μπάτσελορ γι' αυτό ξύπνησα.Καλά έκανες! Πρόλαβες ζεστό καφέ, τσάι, φρεσκοστημένο χυμό και όλα μόλις τώρα σερβιρισμένα. Οι άλλοι μόλις ξυπνήσουν θα φάνε, όπως στην... πλατφόρμα του Galder Gaztelu-Urrutia
Όχι ρε φίλε. Τσάμπα ξύπνησα.
Δεν είναι τίποτα, ο Μάνιμαλ έκανε πολύ θόρυβο από τις ζητοκραυγές για τον γάμο του Κουταβούλια.Είδα στον ύπνο μου ότι με κάλεσαν σε ένα μπάτσελορ γι' αυτό ξύπνησα.
Κάντους μερικά γυμνάσια όπως έφερα παράδειγμα ακριβώς από πάνω και θα δεις.Δίκιο έχετε. Αφού και ξύπνιοι κοιμούνται όρθιοι, καλύτερα να κοιμούνται ξαπλωμένοι.