celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.810
- Πόντοι
- 6.256
Γιατί στη ταράτσα εισαι;πολυ αερας![]()
στο δρομο,δουλεια πολυΓιατί στη ταράτσα εισαι;
Ναι από το πεζοδρόμιο μη σκονταψεις.στο δρομο,δουλεια πολυ
ναι εννοειταιΝαι από το πεζοδρόμιο μη σκονταψεις.
δεν αφηνετε τα φοντανακια Αγιε να περασετε μια βολτα απο νημα ανθυποσελεμπριτυ κορασιδας με ευμεγεθη κωλο...εγω ρουφιανος δεν ειμαι αλλα σας διαβαλλει ο κομπογιανιτης...Πάρτε ένα φοντανάκι.![]()
τι επαθες δεν εγιναν καλες η μπριζολες?
Τραγικό, ευτυχώς που πρόλαβα να φάω κάτι...Μαυρες μερες.Nα φανταστω δεν ενημερωθηκατε και ποσταρετε ανεμελοι ακομα
https://www.inewsgr.com/441/dyskole...o-mitsotaki--chorise-me-tin-maria-sakkari.htm
"η" μπριζόλες ?τι επαθες δεν εγιναν καλες η μπριζολες?![]()
nana"η" μπριζόλες ?
μέχρι τώρα την αττική σύνταξη ήξερα
για κοίτα τι μαθαίνουμε στο bou ...
Ελα ρε μαλακα Αλεξ τι γινεται γαμω τη πουτανα μου με το μουνοπανο τον Κουλη;"η" μπριζόλες ?
μέχρι τώρα την αττική σύνταξη ήξερα
για κοίτα τι μαθαίνουμε στο bou ...
και δε γαμιέσαι που με περνάς για τον alex71?Ελα ρε μαλακα Αλεξ τι γινεται γαμω τη πουτανα μου με το μουνοπανο τον Κουλη;
Ελα τραβα γαμησου τωρα ειπαμε μεταξυ μας μαλακιουλες....αντε πηγαινε να τον παιξεις με καμμια χοντρη και μετα μπες μεσα να κανουμε πολιτικες αναλυσεις.και δε γαμιέσαι που με περνάς για τον alex71?
νανουκα τα παιδια εδω επαθαν κατάθλιψη οσο απουσίαζες ολο για εσενα ρωτουσανκαι δε γαμιέσαι που με περνάς για τον alex71?
Την εχεις παιξει και με αυτην τυπε;νανουκα τα παιδια εδω επαθαν κατάθλιψη οσο απουσίαζες ολο για εσενα ρωτουσαν