raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.470
- Πόντοι
- 5.006
αντισθενης, λιλας, ποδολαγνος,αθηναιος....Λύσσα το έκανες ρε Τάκη.
θες κι αλλο???
αντισθενης, λιλας, ποδολαγνος,αθηναιος....Λύσσα το έκανες ρε Τάκη.
τι υπονοείς τυπε για τον Αθηναιο?αντισθενης, λιλας, ποδολαγνος,αθηναιος....
θες κι αλλο???
![]()
![]()
![]()
ο αθηναιος ανηκει στην ευρυτερη lbgt κοινοτητα : ευνουχισμενος και συντηρουμενος απο γυναικα....δηλαδη δεν εχει πλεον αρχιδια, αλλα δεν ειναι και τελειως καρλοτα να κανει πιατσα στην συγγρου...στο υποειδος των αφυλων....ειναι σιγουρο για τον αθηναιο?
αντισθενης, λιλας, ποδολαγνος,αθηναιος....
θες κι αλλο???
![]()
![]()
![]()
εγω νομιζω τυπε οτι ο Αθηναίος σε πονάειο αθηναιος ανηκει στην ευρυτερη lbgt κοινοτητα : ευνουχισμενος και συντηρουμενος απο γυναικα....δηλαδη δεν εχει πλεον αρχιδια, αλλα δεν ειναι και τελειως καρλοτα να κανει πιατσα στην συγγρου...στο υποειδος των αφυλων....
![]()
![]()
![]()
σαν παιδι μου τον εχωεγω νομιζω τυπε οτι ο Αθηναίος σε πονάει![]()
Μου αρέσει που απευθύνεστε σε έναν δηλωμένο ζελεδοψώλη και μπασμένο (πάλι κατά δήλωση του) στον κύκλο των ομοφυλόφιλων της σόου μπιζ, για να να σας δώσει την βαρύνουσας σημασίας γνώμη του για το θέμα.ενα μηνυμα πιο πανω απο το δικο σου κοιτα ξεκαθαρη ομοφυλοφιλική προσέγγιση![]()
![]()
εσυ πουστικα αστερακια, ο αλλος πεσιμο κανονικο ... που γραφαμε τοσο καιρο παναγιά μου
@raopau γνωμη σου
Εσείς κάθεστε και ανέχεστε τις διαβολές της ζελεδόψωλης λούγκρας;
μην τον ξεσυνεριζεσαι φιλε-Αγιε...ξεχνας το ΜΕΓΑ προβλήμα του στο παρελθον που τον στοιχειώνει μεχρι τωρα;ποσες συνεδριες εχει κανει για να μπ[ορεσει να ξαναλειτουργησει;Εσείς κάθεστε και ανέχεστε τις διαβολές της ζελεδόψωλης λούγκρας;
για πες?μην τον ξεσυνεριζεσαι φιλε-Αγιε...ξεχνας το ΜΕΓΑ προβλήμα του στο παρελθον που τον στοιχειώνει μεχρι τωρα;ποσες συνεδριες εχει κανει για να μπ[ορεσει να ξαναλειτουργησει;
μην τον ξεσυνεριζεσαι φιλε-Αγιε...ξεχνας το ΜΕΓΑ προβλήμα του στο παρελθον που τον στοιχειώνει μεχρι τωρα;ποσες συνεδριες εχει κανει για να μπ[ορεσει να ξαναλειτουργησει;
κριμα το παιδιΠοτέ δεν ξαναλειτούργησε κανονικά. Κατά δική του δήλωση και πάλι, υπολειτουργεί.
Δεν υπαρχει ιντερνετ εκει που βρισκεται?Καλά είναι. Έχει πάει ΠΣΚ με την μνηστή του εκτός Αθηνών.![]()
Σας νιωθω. Κι εγω παντα θυμαμαι το 3-0 στο ΑΕΚ-ΚΠΡ το 1977Το 4-2 του 1980.![]()
κριμα το παιδι![]()
Η σωστή ερώτηση είναι ανΔεν υπαρχει ιντερνετ εκει που βρισκεται?
Σας νιωθω. Κι εγω παντα θυμαμαι το 3-0 στο ΑΕΚ-ΚΠΡ το 1977
στηρίζωΠΑΝΤΟΦΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΥΤΖΑΜΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟ ΝΗΜΑ![]()
![]()
![]()