alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Πώς υποκυψατε στις πιεσεις να συμμετασχετε σε εκεινο το νημα?Με την ευκαιρία να σας ενημερώσω πως ανέλαβα Γ.Γ των Ε.Λ.Δ.Π&Μ.![]()
Πώς υποκυψατε στις πιεσεις να συμμετασχετε σε εκεινο το νημα?Με την ευκαιρία να σας ενημερώσω πως ανέλαβα Γ.Γ των Ε.Λ.Δ.Π&Μ.![]()
... το οποίο και δε διαθέτει ???![]()
Να δω τι αλλο θα αναλαβεις...Με την ευκαιρία να σας ενημερώσω πως ανέλαβα Γ.Γ των Ε.Λ.Δ.Π&Μ.![]()
Τι θελετε να πειτε, οτι οσοι συνομιλουμε μαζι της τον εχουμε λεπτο και μαραμενο?Αν διέθετα χοντρό και ζωηρό, εδώ θα ήμουν τώρα και θα "μίλαγα" διαδικτυακά με εσάς;![]()
το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σας που υποκρύπτει ειρωνεία και γελάωΑν διέθετα χοντρό και ζωηρό, εδώ θα ήμουν τώρα και θα "μίλαγα" διαδικτυακά με εσάς;![]()
Τι θελετε να πειτε, οτι οσοι συνομιλουμε μαζι της τον εχουμε λεπτο και μαραμενο?
Τι θελετε να πειτε, οτι οσοι συνομιλουμε μαζι της τον εχουμε λεπτο και μαραμενο?
δηλαδή δεν ισχύει απαραίτητα το αντιθετοαντίστροφο ... πάλι καλά ... τη γλίτωσαΙκανή συνθήκη, αλλά ουχί αναγκαία, Μεγαλειότατε
Πώς υποκυψατε στις πιεσεις να συμμετασχετε σε εκεινο το νημα?
Εσεις τι λετε, ισχυει?δηλαδή δεν ισχύει απαραίτητα το αντιθετοαντίστροφο ... πάλι καλά ... τη γλίτωσα
ααααχχχχχΕσεις τι λετε, ισχυει?
Λετε να φτανει ως εκει?Τι πάθατε;
Κάνας σφάχτης στη σπλήνα;
κάτι φτερουγίσματα στο μουνάκιΤι πάθατε;
Κάνας σφάχτης στη σπλήνα;
Τι τα προκαλεσε?κάτι φτερουγίσματα στο μουνάκι
η θύμησή ΤΟΥΤι τα προκαλεσε?
Λετε να φτανει ως εκει?
η θύμησή ΤΟΥ
ανέραστος μου είστε Γ.Γ. μας ?Και που να ξέρω εγώ τι μέγεθος ντίλντο χρησιμοποιεί;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μουσακά φάγατε κι εσείς το μεσημέρι;![]()
Aυτο διαβαζεται "γάμα γάμα μας"?Γ.Γ. μας ?
ανέραστος μου είστε Γ.Γ. μας ?