troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 33.095
- Πόντοι
- 5.506
υγεια,τυχη και χαρα τυπε....πηρα αση μπιλιου και μου το ειπεετσι φαινεται ναι...
να βαζω κανενα χοντρο βιβλιο κατω απο τα ρουχα λεω για 3-4 μερες
υγεια,τυχη και χαρα τυπε....πηρα αση μπιλιου και μου το ειπεετσι φαινεται ναι...
εδω παρε τηλ θα στα λυσει όλα μπρο , και ερωτικα λυνειετσι φαινεται ναι...
εσυ θα απαντησεις στην επιτιθεμενη ετσιειδα στον υπνο μου οτι καθομουν στη μεση του πουθενα και ηρθε μια αγνωστη και μου πεταξε εναν κροταλια στα μουτρα
what the fuck?![]()
H D ενισχυει και το ανοσοποιητικο μας συστημα λενε οι ειδικοι, οι πραγματικοι οχι οι αυτοκλητοι! Καλησπερα!ωραιος καιρος σημερις πυτζαμακηδες μου...καφεδακι,βιταμινη D στον ηλιο,καυλαντα![]()
τι επαθες;Πολύ ωραίος καιρός σήμερα...
Ντεπόν 1000ml, κλαριπέν 500ml, βιταμίνη Β, C, D, Ω, ψευδαργυρος, πυρετός 38, τσαγάκι καυτό.
Μαγική Κυριακή!![]()
![]()
Κρύωσα.... λίγο... ή με ματιάσανε.τι επαθες;![]()
ω ρε γαμωτο καμμια ιωση...Κρύωσα.... λίγο... ή με ματιάσανε.
Ευτυχώς ο κόβιντ έχει αποκλειστεί.
Βαρύ κρύωμα μάλλον γιατί για ίωση ... δε με βλέπει και πολύς κόσμος...ω ρε γαμωτο καμμια ιωση...
σκατοκαιρος ξερω αρκετους που την πατησαν...Βαρύ κρύωμα μάλλον γιατί για ίωση ... δε με βλέπει και πολύς κόσμος...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!Πολύ ωραίος καιρός σήμερα...
Ντεπόν 1000ml, κλαριπέν 500ml, βιταμίνη Β, C, D, Ω, ψευδαργυρος, πυρετός 38, τσαγάκι καυτό.
Μαγική Κυριακή!![]()
![]()
μονο ο νιπλαρος δεν καταλαβαινει χριστο, παρολο που εγκλωβιστηκε ενα μερονυχτο στον παγετωνα της αττικης οδουσκατοκαιρος ξερω αρκετους που την πατησαν...
Βαρύ κρύωμα μάλλον γιατί για ίωση ... δε με βλέπει και πολύς κόσμος...
μονο ψυχολογικα κατερευσεμονο ο νιπλαρος δεν καταλαβαινει χριστο, παρολο που εγκλωβιστηκε ενα μερονυχτο στον παγετωνα της αττικης οδου
επειδη ηταν μονος μεσα στο θηριο και γυρω γυρω πλεμπαιοιμονο ψυχολογικα κατερευσε![]()
εχεις ενα δικιοεπειδη ηταν μονος μεσα στο θηριο και γυρω γυρω πλεμπαιοι
![]()
![]()
![]()
Θα πάω στην δουλειά αύριο κουμπωμένος....?σκατοκαιρος ξερω αρκετους που την πατησαν...
Ευχαριστώ!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!
περαστικα φιλε...ξηγησου βιταμινες,ντεπονια και τα σχετικαΘα πάω στην δουλειά αύριο κουμπωμένος....?
Ευχαριστώ!