Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.638
- Πόντοι
- 6.056
σου-μου ειναι για δρακουλινια νομιζωμαγειρεύει ο Αθηναιος
σου-μου ειναι για δρακουλινια νομιζωμαγειρεύει ο Αθηναιος
ρε μλκ σοβαρεψουμαγειρεύει ο Αθηναιος
εσενα δεν σε ξερω....πρεπει να εγκρινει ο ροπαο και ο νιπλης το πρωινο σου....θα δειξειΤωρα θα φαω πρωινο
ειναι και ο ψυχοπαθης εδω αλλα κανω οτι δεν τον βλεπωμπηκε λιγο η μαντω και μυρισε ερωτας....εδω μεσα ειναι κψμ....ο αθηναιος κοιματε συνεχεια ρε μαλακες
θα με βαλει στα εξοδα και θα αγορασω αναγκαστικα μπελχαρα...με χαρα κλο....και για βολτα αν ερθεις θα το κανω
νου σου μονο στο εμπα της μαρινας ειναι τα γραφεια της παε και ο προεδρος βυθιζει πλοια εχθρικα
ανοιχτα της ζεας ριξε πμ....θα μιλησω με ροπαο να σε περασειθα με βαλει στα εξοδα και θα αγορασω αναγκαστικα μπελχαρα...
Θέλω να έχω προσωπική άποψη μεσιέμαντω αν θες ερωτα μονο εδω....το νημα εχει κυριως γκει και ανικανους
ενταξει...εγω χρονο ηθελα να σου γλιτωσω ...Θέλω να έχω προσωπική άποψη μεσιέ
ωραια,απομενει μονο να ζητησω ενα μικροδανειακι απο νιπλη ,για να επενδυσω και μολις τα τσεπωσω ειμαι κατω!ανοιχτα της ζεας ριξε πμ....θα μιλησω με ροπαο να σε περασει
να μην θες,δειξε εμπιστοσυνη,η αλλη αφηνει τα ρεστοραντς στο καλι και πιανει ελλαδα για να κανει το παιδι του εβδομηνταενα .....και συ θες πρωτα να δεις...σε παρακαλω τωρα μωρε..Θέλω να έχω προσωπική άποψη μεσιέ
ετσι....τοχεις κομπλεωραια,απομενει μονο να ζητησω ενα μικροδανειακι απο νιπλη ,για να επενδυσω και μολις τα τσεπωσω ειμαι κατω!
φιλε-Τρουμπ ειμαι παντα απικο αλλα εχω και δουλειες..πηγε μεσημερι και παλι κοιμηθηκανε ρε οι πυτζαμακηδες....τι γολγοθα τραβαμε σε αυτο το νημα ρε πουστη μου?
σημερα και αυριο φιλε ψυριζεις την μαιμουφιλε-Τρουμπ ειμαι παντα απικο αλλα εχω και δουλειες..
εχω δουλειεςσημερα και αυριο φιλε ψυριζεις την μαιμου
στο σιδερο να βαζεις λεβαντα και στην σκουπα να παιρνεις και τα σοβαντεπι....τα προσεχουν οι γυναικες αυτα....φιλε-Τρουμπ ειμαι παντα απικο αλλα εχω και δουλειες..
δεν κανω τετοια φιλε-Τρουμπ...αν χρειαστει ποτε εγω να κανω αυτα θα ερθει η συντελεια να ξεςστο σιδερο να βαζεις λεβαντα και στην σκουπα να παιρνεις και τα σοβαντεπι....τα προσεχουν οι γυναικες αυτα....
παει το νημα
μανινα-κατερινα εγινε
ο νιπλης λεει οτι εισαι νοικοκυρα....εγω δεν στηριξαδεν κανω τετοια φιλε-Τρουμπ...αν χρειαστει ποτε εγω να κανω αυτα θα ερθει η συντελεια να ξες
σημερα ειναι τελικα τι ωρα???δεν κανω τετοια φιλε-Τρουμπ...αν χρειαστει ποτε εγω να κανω αυτα θα ερθει η συντελεια να ξες