Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.357
- Πόντοι
- 6.056
τι θελει και μιξερ ο διαολος?Kαι καλο ανακατεμα
τι θελει και μιξερ ο διαολος?Kαι καλο ανακατεμα
Xερι ρε μαν,λιωνεις βουτυρο,βαζεις το αλευρι και μετα γαλα σιγα σιγα,ανακατευεις καλα για να μην σβολιασει.(Οποιαδηποτε προπονηση εχει κανει καποιος σε αλλους τομεις,ισως βοηθησει)τι θελει και μιξερ ο διαολος?
λαθος κριτς πατατα...ο πετρετζηκης της βραζει να ειναι λοιωμα....μου γαμας το ραντεβουΜουσακα τυπε , μουρλια , ζεστος ζεστος , να σταζει το λαδι , και η πατατα να κανει κριτς
φιλε Τρουμπ καλημερα...σειρα μουσακα η σωστη...πατατες,μελιτζανες,κιμας,μελιτζανες,μπεσαμελλαθος κριτς πατατα...ο πετρετζηκης της βραζει να ειναι λοιωμα....μου γαμας το ραντεβου
καλως τον μαμαλακηφιλε Τρουμπ καλημερα...σειρα μουσακα η σωστη...πατατες,μελιτζανες,κιμας,μελιτζανες,μπεσαμελ
βαζεις 2 σειρες μελιτζανες για νοστιμια και οι πατατες παντα κατω επειδη ειναι πιο βαριες
μιλα ρε...εχω μπλεξει με μαλακες εδω μεσα.....φιλε Τρουμπ καλημερα...σειρα μουσακα η σωστη...πατατες,μελιτζανες,κιμας,μελιτζανες,μπεσαμελ
βαζεις 2 σειρες μελιτζανες για νοστιμια και οι πατατες παντα κατω επειδη ειναι πιο βαριες
οτι αλλο θες μου λες φιλε-Τρουμπ..α οταν τηγανιστουν και τις μελιτζανες και τις πατατες στραγγιξε τες σε απορροφητικο χαρτιμιλα ρε...εχω μπλεξει με μαλακες εδω μεσα.....
ειμαι στην τριτη τηγανια μελιτζανες....ευχαριστω φιλε αδερφε φιδι
βγαλε εκτος την κυρα ρε καριολη.... ουτε νερο για τον καφε δεν ξερεις να βρασειςοτι αλλο θες μου λες φιλε-Τρουμπ
βοηθαμε τον φιλο-Τρουμπβγαλε εκτος την κυρα ρε καριολη.... ουτε νερο για τον καφε δεν ξερεις να βρασεις
οχι εσυ η κυρα βοηθαειβοηθαμε τον φιλο-Τρουμπ
οχι εσυ η κυρα βοηθαει
Κάτω πάει πάντα τριμμένη φρυγανιά για να μην κολλήσει, και μετά πατάτα για να μαζεύει τα υγρά.εννοειτε η μελιτζανα
τσακω μπεσαμελ φρεσκια με γαλα ημεραςΚάτω πάει πάντα τριμμένη φρυγανιά για να μην κολλήσει, και μετά πατάτα για να μαζεύει τα υγρά.
Μην την βγάζετε. Προσθέστε και λίγο πατσά για να κατεβάσετε το πε χα.Την βγάζω τη γαλοπούλα καλά λες μη χαλάσει η γευση
το χω.....αυτο κανω τωραοτι αλλο θες μου λες φιλε-Τρουμπ..α οταν τηγανιστουν και τις μελιτζανες και τις πατατες στραγγιξε τες σε απορροφητικο χαρτι
τακη εδω θελει εμπειρια....ευχαριστωστρωνεις μπεσαμελ απο κατω σπατουλαριστα....
και απο πανω ριχνεις ολα τα αλλα σε ακανονιστη μορφη....
αμα θελεις να βαλεις και μπαμιες μεσα εδω θα βρεις πολλους που την εχουν 20 ποντουςτο χω.....αυτο κανω τωρα
καντου κατεγγελια στην ομοσπονδια να του αφαιρεσουν το δελτιοτο μουνοπανο ο ροπαο παιζει αντιαθλητικα....