troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.046
- Πόντοι
- 5.506
νυχτα ειδικα εχει γαμηθει τυπε....5 ατομα κυκλοφορουν στα στεκιαρε παρασκευη καλη μερα σχετικα και εξω ειναι zombieland ψυχη (που λεει ο λογος) τι φαση?
νυχτα ειδικα εχει γαμηθει τυπε....5 ατομα κυκλοφορουν στα στεκιαρε παρασκευη καλη μερα σχετικα και εξω ειναι zombieland ψυχη (που λεει ο λογος) τι φαση?
ΧαμοςΕσκασε και ο ΑΜΕΑ που μιλαει με παραθεσεις με τον αλλον χωρις να του απαντα...τι ζουμε εδω μεσα ρε πουστη!
Προχτές είπες ότι δε θα ασχοληθείς ξανα μαζί μουΕσκασε και ο ΑΜΕΑ που μιλαει με παραθεσεις με τον αλλον χωρις να του απαντα...τι ζουμε εδω μεσα ρε πουστη!
Α εφερες και τα ψυχολογικα μου στη φορα....ετσι σου ειπε να λες ο ψυχιατρος σου;Προχτές είπες ότι δε θα ασχοληθείς ξανα μαζί μου
Αν είναι να με κυνηγάς οπότε γραφω επειδή έφερα τα ψυχολογικά σου στην επιφάνεια με αυτά που σου έγραψα και σε ετσουξε , να σου ζητησω συγνώμη
Βρήκαμε άλλον ακόλουθο αστειατορα μετά την Τασούλα τυπε, ωραία περνάμεδες τι γράφει στα σχόλια!
Κύκλωμα μαστροπείας: Γνωστή πιανίστα-συνοδός εξαπατά εύπορους άνδρες
Μια νέα καταγγελία για το κύκλωμα μαστροπείας που δρούσε στα νότια προάστια και αποκόμιζε κέρδη 12 εκατ. ευρώ το χρόνο φέρνει στο φως το protothema.grwww.protothema.gr
Εχω φουλ κοσμο...περασα απεξω βεβαια ,δεν μπηκα θα μου ζαλιζανε τους ορχεις....ρε παρασκευη καλη μερα σχετικα και εξω ειναι zombieland ψυχη (που λεει ο λογος) τι φαση?
αντιθετα με σενα που διωχνεις ασθενεις ,εμεις κυριε τον τιμουμε τον ορκο μας
ερωτευτηκα μια ουκρανη απο το καλιτεχνικο πατιναζ που βλεπω στην ειρτ3....
φημες λενε οτι ειναι αβυζες
γνωμη σας
Έχω μια Ουκρανή, αθλήτρια του στίβου. Πιπινάκι. Θα στην έδινα, αλλά με αυτήν είμαι εγώ τσιμπημένος, αδερφέ.ερωτευτηκα μια ουκρανη απο το καλιτεχνικο πατιναζ που βλεπω στην ειρτ3....
φημες λενε οτι ειναι αβυζες
γνωμη σας
θελω μετριο,φυσικο "πεπονι" μπαρμπα....Προχωρείστε!
Θα σας δώσω εγώ μια επιταγή να πάτε σε πλαστικό χειρουργό να της βάλετε.
Noμιζω πως ετσι θα χαρει και το κοριτσι μολις τον αντικρισειΠροχωρείστε!
Θα σας δώσω εγώ μια επιταγή να πάτε σε πλαστικό χειρουργό.
ερωτευτηκες? πρωτη φορα σου συμβαινει αδερφε...περιεργοΈχω μια Ουκρανή, αθλήτρια του στίβου. Πιπινάκι. Θα στην έδινα, αλλά με αυτήν είμαι εγώ τσιμπημένος, αδερφέ.
κια ποιος θα μας λουστραρει τα λουστρινια μικρε λουστρακο?Ρε νιαμου αμα σας χαλαω το μαγαζακι να τη κανω...δεν ειπα να τους διωχνουμε ολους.Για το συγκεκριμενο μουνοπανο ειπα μονο γιατι μιλαμε για τον αποπατο του ανθρωπινου ειδους....
Υ.Γ
Τους αλλους θα τους αφηνω 2-3 μερες και θα τους διωχνω μετα....
θελω μετριο,φυσικο "πεπονι" μπαρμπα....