Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.137
Πόντοι
12.756
και τα προστιμα.....2 δικαστηρια εχει γνωστος μου και χιλιαδες ευρω στην πλατη του...αν εχεις ακρη καλως αν δεν εχεις προχωραμε :undecided:
ρε μαλακα μου εχουν ζητησει οτι μπορεις να φανταστεις , αλλα αδεια για κουλουρτζη ρε μαλακα σε σαιτ για πουτανες δεν το περιμενα ..

Και να σου πω ο φιλος σου με τα δικαστηρια και τις χιλιαδες ευρω που βρισκεται τωρα ? ειναι φυλακή ? ειναι αστεγος ? τρωει απο συσσίτια ?

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.296
Πόντοι
6.056
φιλε , νόμος ειναι το δίκιο του εργάτη
Για ρωτα γιατι δεν μειωνεται ο εφκ αλλα μειωνεται ο ενφια?Δηλαδη δεν θα χτυπησουμε την πλουτοκρατια?Οι πλουσιοι που εχουν 2-3 βιλες,2-3 εξοχικα και 7-8 διαμερισματα και 30 οικοπεδα θα απολαμβανουν μειωσεις?Ε οχι αυτο παει πολυ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ:confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
ρε μαλακα μου εχουν ζητησει οτι μπορεις να φανταστεις , αλλα αδεια για κουλουρτζη ρε μαλακα σε σαιτ για πουτανες δεν το περιμενα ..

Και να σου πω ο φιλος σου με τα δικαστηρια και τις χιλιαδες ευρω που βρισκεται τωρα ? ειναι φυλακή ? ειναι αστεγος ? τρωει απο συσσίτια ?
απλα γαμησε τα ας μην επεκταθω...δεν ξερω τι σου εχουν ζητησει ρε εγω δεν θα ζηταγα ποτε τιποτα αλλα κουβεντα να γινεται....μπορει να εχεις κανα γνωστο που δεν ειναι μουλος κλπ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.137
Πόντοι
12.756
Για ρωτα γιατι δεν μειωνεται ο εφκ αλλα μειωνεται ο ενφια?Δηλαδη δεν θα χτυπησουμε την πλουτοκρατια?Οι πλουσιοι που εχουν 2-3 βιλες,2-3 εξοχικα και 7-8 διαμερισματα και 30 οικοπεδα θα απολαμβανουν μειωσεις?Ε οχι αυτο παει πολυ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ:confused::confused::confused:
φιλε το ρωτησα αυτο σε ενα δεξιό σαν τον Αθηναιο, απλα αυτος ειναι κανονικος δεξιος με λεφτα ..
Και δεν ηξερε να μου απαντησει
μου λεει , με βολευει ρε μαλακα , ενα καρω ακινητα εχω , βενζινα στ αρχιδια μου , ενα αυτοκινητο μονο , και δεν παω και πουθενα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.137
Πόντοι
12.756
απλα γαμησε τα ας μην επεκταθω...δεν ξερω τι σου εχουν ζητησει ρε εγω δεν θα ζηταγα ποτε τιποτα αλλα κουβεντα να γινεται....μπορει να εχεις κανα γνωστο που δεν ειναι μουλος κλπ
σε πειραζω μωρμαλακα..

Απλα σε καποια πραγματα ειναι καλυτερα να τρως προστιμα παρα να πληρωσεις και να μην παρεις και την αδεια

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
σε πειραζω μωρμαλακα..

Απλα σε καποια πραγματα ειναι καλυτερα να τρως προστιμα παρα να πληρωσεις και να μην παρεις και την αδεια
ρε φιλε δεν ειναι ετσι ξεκωλιαστηκε ο δικος μου και μιλαμε και με σοβαρα προβληματα υγειας...
αδεια μονο σε οτιδηποτε για να εχεις κεφαλακι ησυχο

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.296
Πόντοι
6.056
φιλε το ρωτησα αυτο σε ενα δεξιό σαν τον Αθηναιο, απλα αυτος ειναι κανονικος δεξιος με λεφτα ..
Και δεν ηξερε να μου απαντησει
μου λεει , με βολευει ρε μαλακα , ενα καρω ακινητα εχω , βενζινα στ αρχιδια μου , ενα αυτοκινητο μονο , και δεν παω και πουθενα
Δηλαδη,υπαρχουν ανθρωποι με λεφτα που επωφελουνται απο την μειωση του ενφια αλλα δεν τους καιει τοσο η μπενζινα?Ε αυτο παραπαει,δεν τα βλεπουν στην κυβερνηση αυτα?Ερμαιο των καπιταλιστων θα γινουμε οπως παει :tooth: :confused: :confused: :confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.959
Πόντοι
19.795

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.137
Πόντοι
12.756
ρε φιλε δεν ειναι ετσι ξεκωλιαστηκε ο δικος μου και μιλαμε και με σοβαρα προβληματα υγειας...
ασε τα υγειας , μην τα μπλεκεις αυτα , ειναι αλλο θεμα , απλα προστεθηκαν

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
ασε τα υγειας , μην τα μπλεκεις αυτα , ειναι αλλο θεμα , απλα προστεθηκαν
εννοω οτι επειδη ουσιαστικα ειναι αναπηρος πιστευα θα μπορουσε να παρει μια αδεια...και μαντεψε..ΑΡΧΙΔΙΑ

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
δεν μπορω να κανω απατεωνιες αν εκανα θα ημουν και διαφορετικος
τιμιοτης φιλε ..αλλα με τον νιπλη που εχεις μπλεξει σε βλεπω καμμια ημερα να σε βαζει μπροστινο σε κανα ριχταδικο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.137
Πόντοι
12.756
μπορει να σε καναμε και πιο πολυ κεφι , και να ησουν και πιο ανετα , και πιο ευτυχισμενος ... τωρα δηλαδη που ξερουμε οτι εισαι μαλάκας μισθωτος αισθανομαστε καλυτερα εμεις ? μας ρωτησες αρχίδι ?

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.774
Πόντοι
2.606
Ασε με να μαντεψω......
Μπαρος ...
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
όχι, δεν εννοούσα τον βάρο...
πλάκα κάνουμε εδώ, δεν υπάρχουν προσωπικά με τον πυτζαμάκια βαρώνο της Μυκόνου.
εξάλλου το βάρος είναι νικ, οπότε άνετα μπορεί να βγάλει μια άδεια ως xxxxxx Χατζηβάρος πχ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:cool2: :hi:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories