Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.693
- Πόντοι
- 6.056
ναι οντως λειπει ο βατραχας γαμωτΒατραχαρας μου λειπει..ακουστηκε οτι πνιγηκε απο κομματι τοστ?
ναι οντως λειπει ο βατραχας γαμωτΒατραχαρας μου λειπει..ακουστηκε οτι πνιγηκε απο κομματι τοστ?
Βατραχαρας μου λειπει..ακουστηκε οτι πνιγηκε απο κομματι τοστ?
φερε μου τον γλομπεαρχη να τον αλειψω βουτυρο και μελιΖαμπονοτυρόπιττα ήταν.
Του στάθηκε στο λαιμό ένα κομμάτι ζαμπόν.![]()
Βατραχαρας μου λειπει..ακουστηκε οτι πνιγηκε απο κομματι τοστ?
Για αρχή δεν ξέρω αλλά για τέλος είναι πολύ καλή.Καλησπέρα σε όλα τα αγαπητά μέλη και καλή αρχή στο νέο νήμα του σεβαστού κυρίου thesaint.
![]()
τα πολλα κουτσουρα στον πατο εκει χτυπανεο νενολιλας εχει απασφαλισει στον κοβιντ τι φαση?
τα οιστρογονα?
βρηκε ο κορμος εγκεφαλοτα πολλα κουτσουρα στον πατο εκει χτυπανε![]()
Φαντάσου τι αρωματικά θα είναι τα καυσόξυλα στο τζάκι τουτα πολλα κουτσουρα στον πατο εκει χτυπανε![]()
κατι θα ξερεις για να το λεςτα πολλα κουτσουρα στον πατο εκει χτυπανε![]()
εσυ δεν βαζεις κουτσουρα εισαι εκλεπτυσμενος...για παρτη σου ξυριζω,αρωματιζω και βελουδινιαζω την ψωλη μου εχεις ευαισθητο πρωκτοκατι θα ξερεις για να το λες![]()
θα βαλω να σε πιασουν και να σε δεσουν απο τους αστραγαλους και να σε κρεμάσουν ανάποδα σαν αρνι απο μια νερατζια εξω απο το χαμοσπιτο σουεσυ δεν βαζεις κουτσουρα εισαι εκλεπτυσμενος...για παρτη σου ξυριζω,αρωματιζω και βελουδινιαζω την ψωλη μου εχεις ευαισθητο πρωκτο![]()
εγω δεν θα κανω πολλα..θα ερθω 1 μετρο μακρια σου στον κηπο σου και δε θα μπορεις να με φτασεις γιατι θα χτυπησει το βραχιολι και θα σκασουν οι Τσεοι να σε μαζεψουνθα βαλω να σε πιασουν και να σε δεσουν απο τους αστραγαλους και να σε κρεμάσουν ανάποδα σαν αρνι απο μια νερατζια εξω απο το χαμοσπιτο σου
θα περάσω με φαλτσετα να σε γδάρω απο τις κνήμες μεχρι τον σβερκο
και μετα θα σε αφησω εκει να σε φανε οι μυγες, κρεμασμένο αναποδα.
θα κοψω το κομματι δερματος με το τατουαζ και θα το κανω χαλάκι για την εξωπορτα μου
το δερμα που θα μεινει θα το κάνω πετσί και θα το δώσω στο βενζιναδικο να μου σκουπίζουν το αυτοκινητο μετα το πλυσιμο.
μωρη σαλαμανδρα ουτε με διαβατηριο δεν μπορεις να περάσεις την Βουλιαγμενη, βρωμας βλαχειάεγω δεν θα κανω πολλα..θα ερθω 1 μετρο μακρια σου στον κηπο σου και δε θα μπορεις να με φτασεις γιατι θα χτυπησει το βραχιολι και θα σκασουν οι Τσεοι να σε μαζεψουν![]()
gamhmene EL TSAPO μεχρι και σε δεξιωσεις πρεσβειων εχω παει θα ερθω στην κατασχεμενη βιλα σου και επειδη εισαι με λουρι σαν τα σκυλια θα κατσω ενα μετρο μακρια σου και θα σου πεταω κατουρο και πετραδακιαμωρη σαλαμανδρα ουτε με διαβατηριο δεν μπορεις να περάσεις την Βουλιαγμενη, βρωμας βλαχειά