jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
τα παλια τα χρονια, κατι τυποι που εχτισαν τις πυραμιδες περισσοτερα ρεπο ειχαν....
![]()
![]()
![]()
?????
τα παλια τα χρονια, κατι τυποι που εχτισαν τις πυραμιδες περισσοτερα ρεπο ειχαν....
![]()
![]()
![]()
κρατα τιποτα στην ακρη ερχονται δυσκολες εποχες...Διακοπες 2 βδομαδες κ αν μπορεσω εξωτερικο παλι τον οκτωβρη
δνε ξερω καθολου για αυτοκαι κατι ξανθα κοριτσακια μεσα λουκουμακια
το αλλο το γωνιακο πιο κατω με το μπραντς εκλεισε?? αυτο που ειναι πανω στην ποσειδωνος λεω
τουλαχιστον αυτος δεν μας κουβαληθηκε να το παιξει νεοπλουτος....κρατα τιποτα στην ακρη ερχονται δυσκολες εποχες...
εσυ το παιζεις νεοπλουτος και μολις σε διωξει η πεθερα σε βλεπω στην υπογα δυαρακι με 150 ευρω και δωδεκαωρα να βγαζεις εξωδικα για 750 ευρω...προσεχε ΠΡΟΣΕΧΕτουλαχιστον αυτος δεν μας κουβαληθηκε να το παιξει νεοπλουτος....
εμεινε πιστος εκει που πραγματικα ανηκει...στο ιστορικο κεντρο των αθηνων μαζι με τα πακια και τους σομαλους...
![]()
![]()
![]()
εγω βγαζω τα δικα μου φραγκα...εσυ το παιζεις νεοπλουτος και μολις σε διωξει η πεθερα σε βλεπω στην υπογα δυαρακι με 150 ευρω και δωδεκαωρα να βγαζεις εξωδικα για 750 ευρω...προσεχε ΠΡΟΣΕΧΕ
μια τριχα απο το μουνι της ειναι ο σωγαμπρος οταν τον βαρεθουνε θα τον πεταξουνε σαν σερβιεταεσυ το παιζεις νεοπλουτος και μολις σε διωξει η πεθερα σε βλεπω στην υπογα δυαρακι με 150 ευρω και δωδεκαωρα να βγαζεις εξωδικα για 750 ευρω...προσεχε ΠΡΟΣΕΧΕ
σαν ασκουμενος βγαζεις αρκετα πλησιαζεις τα 800 αλλοι παιρνουν 500-600...μονο μην νευριαζεις την πεθερα γιατι θα κλαιγεσαι παλι οταν σου φυγει η γυναικα οτι εδωσε κωλο στον καινουριο και εσενα δεν σε αφηνε ουτε δαχτυλο οπως παλια..καλα δεν λεω να γυρισει και το παλιο σου προβλημα εκει μαλλον θα αυτοκτονησειςεγω βγαζω τα δικα μου φραγκα...
δεν περιμενα να με σπιτωσει καποια στα 50 μου και να με συντηρει....
![]()
μια τριχα απο το μουνι της ειναι ο σωγαμπρος οταν τον βαρεθουνε θα τον πεταξουνε σαν σερβιετα
Απο σήμερα ειναι Άγιε ή αύριο ? εχουν μπερδευτει τα παιδιά απο τις συνεχόμενες αργίεςΣήμερα είναι ημέρα αγάπης ρε μουνιά. Πόσες φορές θα το γράψω. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ!
υπαρχει σαν την αγαπη της πεθερας ρεΣήμερα είναι ημέρα αγάπης ρε μουνιά. Πόσες φορές θα το γράψω. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ!
Καταλαβα, αρχισαν οι τύψεις.Ώρα για τρέξιμο και κολύμπι τώρα για αποτοξίνωση γιατί μυρίζουμε αρνίλα
Σήμερα. ΣΗΜΕΡΑ!Απο σήμερα ειναι Άγιε ή αύριο ? εχουν μπερδευτει τα παιδιά απο τις συνεχόμενες αργίες
Αυτο με την επαναληψη κεφαλαίων ειναι καινουργιο? ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ?
Εχει καποια σχεση με εκεινο το επικό "δεν θα ξαναβρισεις την Παναγια, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ"?
Αυτο με την επαναληψη κεφαλαίων ειναι καινουργιο? ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ?
Εχει καποια σχεση με εκεινο το επικό "δεν θα ξαναβρισεις την Παναγια, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ"?
Tον Τακη θα τον σέβεσαι, ΤΟΝ ΤΑΚΗ.Αυτο με την επαναληψη κεφαλαίων ειναι καινουργιο? ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ?
ειναι δικό μου , ΔΙΚΟ ΜΟΥ πες του χασοδίκηΧασοδικη δινουμε εμφαση ,ΕΜΦΑΣΗ