raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.136
- Πόντοι
- 5.006
αρχοντας....καθαρισε ο υπουργος δημοσιας ταξεως....Έφαγα πρωινό , αυγά μάτια , αυγά σκραμπλ , μπέικον , λουκάνικα , μανιτάρια, άσπρο μαύρο ψωμί , γνώρισα μια αεροσυνοδο από Aegean τσίμπησα τηλ , είμαι ξενοδοχείο πουτσα μου όλα , έρχονται οι μπάτσοι λένε όσοι έχουν αυτοκίνητα να έρθουν να τα πάρουν άνοιξε ο δρόμος , δεν έχω αυτοκίνητο λέω παιδιά σόρρυ , πουτσα μου το έχω αφήσει μέσα στην μέση ,να περιμένουν και αυτοί 14 ώρες όπως περίμενα και εγώ γαμώ το Χριστό τους , θέλουν τώρα να πάμε να κάνουμε μανούβρες , βρε άντε γαμηθειτε μουνόπανα μπάτσοι , ο δρόμος κλειστός είναι και να πάμε στα αυτοκίνητα πάλι θα κάτσουμε μέσα σαν μαλακές , ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΣΑΣ ΨΑΧΝΑΜΕ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ
ΥΓ Με περιπολικό ήρθα ξενοδοχείο , ωραίο πίσω , δεν είχα ξαναμπεί
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
υγ : φανταζομαι ποιητικη αδεία το σκηνικο με το περιπολικο...εκτος αν εννοεις η 1η φορα που δεν μπηκες σε περιπολικο με κατευθυνση την γαδα ή την ευελπιδων...
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)