alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ολοι. Αγωνιούμε για σεναΕίναι κανείς εδώ ;
Ολοι. Αγωνιούμε για σεναΕίναι κανείς εδώ ;
Που εισαι ρε ανθρωπε τελικα?Είναι κανείς εδώ ;
τυπε το εχεις παρει αποφαση βλεπω οτι αποψε θα κοιμηθεις αττικη οδο ρομαντικα, ετσι?Κούτα πρέπει να μάθεις ποτέ περνάει αυτό το τρένο του τρενοσε που έβαλαν έκτακτο , κάνεις δεν ξέρει , που και που περνάει ένα τρένο από τις γραμμές του προαστιακου
μην κανεις μαλακια και μπεις τραινοσε λες και εισαι πλεμπα...Πέρασε μια φορά στις 12 περίπου και μια 1 και κάτι , στο σημείο που είμαι , αλλά δεν βγάζει νόημα , αστυνομία δεν ξέρει , Αττική οδό δεν ξέρει , είναι λέει της περιφέρειας αυτή το έβαλε , περιφέρεια δεν μπορώ να βρω τηλ
Θα σε βαλουν φραγη οπως πας ολοι οι υπουργοι και οι υπηρεσιεςΠέρασε μια φορά στις 12 περίπου και μια 1 και κάτι , στο σημείο που είμαι , αλλά δεν βγάζει νόημα , αστυνομία δεν ξέρει , Αττική οδό δεν ξέρει , είναι λέει της περιφέρειας αυτή το έβαλε , περιφέρεια δεν μπορώ να βρω τηλ
Τι φαση ακριβως το τρενακι?Κούτα πρέπει να μάθεις ποτέ περνάει αυτό το τρένο του τρενοσε που έβαλαν έκτακτο , κάνεις δεν ξέρει , που και που περνάει ένα τρένο από τις γραμμές του προαστιακου
Ρε χριστιανές πάει πάω στις γραμμές του προαστιακου που είναι ανάμεσα στα 2 ρεύματα της Αττικής οδούςΕπειδή είμαι από χωριό
Τι ακριβώς θα κάνει το τρένο στους δρόμους που έχουν αποκλειστεί τα αμάξια;;;
Έχω δει τρένα κ τρένα που πάνε με 300 χλμ.,έχω δει τρένα σε μαγνητικά πεδία αλλά τρένα σε άσφαλτο ποτέ....
Τραινοσε ...άλλη διάσταση
Μαλακιζεστε και εδώ η κατάσταση είναι τραγική , κόσμος κλαίει , δεν έχει φανεί κάνεις
Τι λες ρε τύπεεπρεπε να το ειχες παρει με τα ποδια εξαρχης....θα ειχες ηδη φτασει κερατσινι τωρα...
εμπιστευτηκες το επιτελικο κρατους του μητσοτακη και τωρα θα σε απεγκλωβισουν λιγο πριν την τσικνοπεμπτη...
![]()
![]()
Νιπλακο παταω τα παντα ρε φιλε και δεν βγαζει κατι γαμω το σπιτι τους..Κούτα πρέπει να μάθεις ποτέ περνάει αυτό το τρένο του τρενοσε που έβαλαν έκτακτο , κάνεις δεν ξέρει , που και που περνάει ένα τρένο από τις γραμμές του προαστιακου
Κουράγιο.Μαλακιζεστε και εδώ η κατάσταση είναι τραγική , κόσμος κλαίει , δεν έχει φανεί κάνεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε χριστιανές πάει πάω στις γραμμές του προαστιακου που είναι ανάμεσα στα 2 ρεύματα της Αττικής οδούς
κατι πρεπει να θυσιασεις...Τι λες ρε τύπε
Αν ειχε φυγει και ειχε παρατησει το αμαξι, θα εβρισκε αυριο μονο το σκελετο και αντι για λαστιχα θα στηριζοταν σε τουβλα
Ναι αλλά θα ειναι Golden Ceylon?Κουράγιο.
Έρχεται ο Ε.Σ να σας μοιράσει τσάι
Οπωσδήποτε!Ναι αλλά θα ειναι Golden Ceylon?