Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.547
Πόντοι
12.756
Κούτα πρέπει να μάθεις ποτέ περνάει αυτό το τρένο του τρενοσε που έβαλαν έκτακτο , κάνεις δεν ξέρει , που και που περνάει ένα τρένο από τις γραμμές του προαστιακου

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.135
Πόντοι
5.006
Κούτα πρέπει να μάθεις ποτέ περνάει αυτό το τρένο του τρενοσε που έβαλαν έκτακτο , κάνεις δεν ξέρει , που και που περνάει ένα τρένο από τις γραμμές του προαστιακου
τυπε το εχεις παρει αποφαση βλεπω οτι αποψε θα κοιμηθεις αττικη οδο ρομαντικα, ετσι?
:confused: :confused: :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.547
Πόντοι
12.756
Πέρασε μια φορά στις 12 περίπου και μια 1 και κάτι , στο σημείο που είμαι , αλλά δεν βγάζει νόημα , αστυνομία δεν ξέρει , Αττική οδό δεν ξέρει , είναι λέει της περιφέρειας αυτή το έβαλε , περιφέρεια δεν μπορώ να βρω τηλ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.135
Πόντοι
5.006
Πέρασε μια φορά στις 12 περίπου και μια 1 και κάτι , στο σημείο που είμαι , αλλά δεν βγάζει νόημα , αστυνομία δεν ξέρει , Αττική οδό δεν ξέρει , είναι λέει της περιφέρειας αυτή το έβαλε , περιφέρεια δεν μπορώ να βρω τηλ
μην κανεις μαλακια και μπεις τραινοσε λες και εισαι πλεμπα...
καλυτερα να σε βρουν κοκκαλωμενο μεσα στο θηριο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Θα σε βαλουν φραγη οπως πας ολοι οι υπουργοι και οι υπηρεσιες

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.704
Πόντοι
14.936
Τι φαση ακριβως το τρενακι?
Που καταληγει ΝΙΠΛΑΡΕ?
Τι δρομολογιο κανει?
Θεσσαλονικη-Αουσβιτς-Μπιρκεναου?
1643069670609.png

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.956
Πόντοι
26.141
Επειδή είμαι από χωριό
Τι ακριβώς θα κάνει το τρένο στους δρόμους που έχουν αποκλειστεί τα αμάξια;;; :think:
Έχω δει τρένα κ τρένα που πάνε με 300 χλμ.,έχω δει τρένα σε μαγνητικά πεδία αλλά τρένα σε άσφαλτο ποτέ....
Τραινοσε ...άλλη διάσταση

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.547
Πόντοι
12.756
Μαλακιζεστε και εδώ η κατάσταση είναι τραγική , κόσμος κλαίει , δεν έχει φανεί κάνεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επειδή είμαι από χωριό
Τι ακριβώς θα κάνει το τρένο στους δρόμους που έχουν αποκλειστεί τα αμάξια;;; :think:
Έχω δει τρένα κ τρένα που πάνε με 300 χλμ.,έχω δει τρένα σε μαγνητικά πεδία αλλά τρένα σε άσφαλτο ποτέ....
Τραινοσε ...άλλη διάσταση
Ρε χριστιανές πάει πάω στις γραμμές του προαστιακου που είναι ανάμεσα στα 2 ρεύματα της Αττικής οδούς

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.704
Πόντοι
14.936
Ενα τετοιο λεωφορειο περναει και κοντα απο το σπιτι μου το 910.
Κανεις δεν ξερει ακριβως ποτε περναει και οσοι μπηκαν βγηκαν σαν τους ναυτες απο
το πειραμα της Φιλαδελφειας μισοτρελοι.. :confused:
Λεωφορειο φαντασμα στα προτυπα του πλοιου φαντασματος Ιπταμενος Ολλανδος.:truce:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.135
Πόντοι
5.006
Μαλακιζεστε και εδώ η κατάσταση είναι τραγική , κόσμος κλαίει , δεν έχει φανεί κάνεις

επρεπε να το ειχες παρει με τα ποδια εξαρχης....θα ειχες ηδη φτασει κερατσινι τωρα...
εμπιστευτηκες το επιτελικο κρατους του μητσοτακη και τωρα θα σε απεγκλωβισουν λιγο πριν την τσικνοπεμπτη...
:woldman: :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
επρεπε να το ειχες παρει με τα ποδια εξαρχης....θα ειχες ηδη φτασει κερατσινι τωρα...
εμπιστευτηκες το επιτελικο κρατους του μητσοτακη και τωρα θα σε απεγκλωβισουν λιγο πριν την τσικνοπεμπτη...
:woldman: :confused:
Τι λες ρε τύπε
Αν ειχε φυγει και ειχε παρατησει το αμαξι, θα εβρισκε αυριο μονο το σκελετο και αντι για λαστιχα θα στηριζοταν σε τουβλα

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.704
Πόντοι
14.936
Νιπλακο παταω τα παντα ρε φιλε και δεν βγαζει κατι γαμω το σπιτι τους..
Θα σου στειλω αν βρω κατι.
Υπομονη και κουραγιο.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε χριστιανές πάει πάω στις γραμμές του προαστιακου που είναι ανάμεσα στα 2 ρεύματα της Αττικής οδούς
Κουράγιο.

Έρχεται ο Ε.Σ να σας μοιράσει τσάι και σταφίδες.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.135
Πόντοι
5.006
Τι λες ρε τύπε
Αν ειχε φυγει και ειχε παρατησει το αμαξι, θα εβρισκε αυριο μονο το σκελετο και αντι για λαστιχα θα στηριζοταν σε τουβλα
κατι πρεπει να θυσιασεις...
τωρα αντι για το σκελετο του αμαξιου, αυριο θα βρουν τον δικο του σκελετο μεσα σε αυτο...
:confused: :confused: :confused: :confused:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom