Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
ρε μαλεες πειτε να πουμε ενας που εχει ζήσει στο εξωτερικο σε αλλες χώρες γαμιεται τοσο πολυ το σύμπαν σε παρόμοιες περιπτωσεις; δηλαδη τι στο μπουτσο γινεται σε αλλες χώρες που εδω τα ναυαγια τα δικα μας δεν το κανουν ; :tickedoff:
Επειδή έτυχε να ζήσω έντονο χιονιά στη Νέα Υόρκη πριν λίγα χρόνια, να σου πω πως ΟΛΟΙ ήαν προετοιμασμένοι γι αυτό, ΟΛΟΙ ήταν ενήμεροι να αναβάλλουν δραστηριότητες που μπορεί να τους κάνουν να κινδυνεύσουν ή να κινητοποιήσουν τον κρατικό μηχανισμό, δρομολόγια λεωφορείων ακυρωνόντουσαν καθημερινά με νεώτερες ενημερώσεις κλπ κλπ στο πλαίσιο της θεωρίας "καλύτερα να είστε ασφαλείς και προφυλαγμένοι και ας αποδειχθεί λάθος η πρόγνωση παρά να τρέχουμε εκ των υστέρων".

ΑΛΛΑ, δε συνάντησα κανένα να σκούζει, ιδιωτικά τετρακίνητα φορτηγάκια καθάριζαν δρόμους και φυσικά ΚΑΘΕ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ καθάριζε το πεζοδρόμιο κατά μήκος της πρόσοψης του ακινήτου του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΩΡΑΣ με αποτέλεσμα σχεδόν όλα τα πεζοδρόμια να είναι πεντακάθαρα.

Εμείς εδώ, μπουρδέλο πολίτες, μπουρδέλο κράτος.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Βλεπω Χιο να βριζει τους παντες...τσακωθηκε και με βενζινα που του πουλουσε αλυσιδες 50 ευρω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Θα ήταν τα μηχανήματα από το πρωί πάνω κάτω να καθαρίζουν δρόμους ασταμάτητα.
Όχι μόνο τα μηχανήματα. Λέμε για το "κράτος" αλλά είμαστε ένα ξυσταρκιντάν και μεις που η μόνη μας "ευθύνη" είναι να βρίζουμε το κράτος.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.190
Πόντοι
2.606
Τι λένε τα μερομήνια για την συνέχεια του χειμώνα, ξέρουμε? :coffee:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.101
Πόντοι
10.411
ΟΛΟΙ ήταν ενήμεροι να αναβάλλουν δραστηριότητες που μπορεί να τους κάνουν να κινδυνεύσουν ή να κινητοποιήσουν τον κρατικό μηχανισμό, δρομολόγια λεωφορείων ακυρωνόντουσαν καθημερινά με νεώτερες ενημερώσεις κλπ κλπ στο πλαίσιο της θεωρίας "καλύτερα να είστε ασφαλείς και προφυλαγμένοι και ας αποδειχθεί λάθος η πρόγνωση παρά να τρέχουμε εκ των υστέρων".
Αν είχαμε κράτος να νοιάζεται για τους πολίτες του,αυτό θα είχε πράξει

• Like
Αντιδράσεις: barock
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Όχι μόνο τα μηχανήματα. Λέμε για το "κράτος" αλλά είμαστε ένα ξυσταρκιντάν και μεις που η μόνη μας "ευθύνη" είναι να βρίζουμε το κράτος.
Δε διαφωνώ αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν είδα ούτε 1 να καθαρίζει ή έστω αλάτι, εγώ τι να κάνω να βγω στη Βουλιαγμένης με φτυάρι να αρχίζω να φτυαρίζω;

Ας κάνουν αυτοί τα βασικά και το πεζοδρόμιο μου θα το φροντίσω.

Και να βγούνε από χθες να απαγορεύσουν κυκλοφορία αφού δεν έχουμε χειμερινό εξοπλισμό στην Αθηνά στα αυτοκίνητα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Δε διαφωνώ αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν είδα ούτε 1 να καθαρίζει ή έστω αλάτι, εγώ τι να κάνω να βγω στη Βουλιαγμένης με φτυάρι να αρχίζω να φτυαρίζω;

Και να βγούνε από χθες να απαγορεύσουν κυκλοφορία αφού δεν έχουμε χειμερινό εξοπλισμό στην Αθηνά στα αυτοκίνητα.
Εγω παντως βγηκα ηδη εξω να καθαρισω πεζοδρομιο γιατι ως γνωστον εκει γινονται τα χειροτερα μποτιλιαρισματα και τροχαια....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506

Συμφωνούμε. Κι ας γκρίνιαζε ο κάθε μαλέας οτι "κλείσανε τα πάντα χωρίς λόγο" αν τυχόν ήταν πιο χαλαρή η κακοκαιρία.
Καλύτερα να προετοιμάζεσαι για τα χειρότερα κι ας μην έρθουν.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.767
Πόντοι
25.467
ρε μαλεες πειτε να πουμε ενας που εχει ζήσει στο εξωτερικο σε αλλες χώρες γαμιεται τοσο πολυ το σύμπαν σε παρόμοιες περιπτωσεις; δηλαδη τι στο μπουτσο γινεται σε αλλες χώρες που εδω τα ναυαγια τα δικα μας δεν το κανουν ; :tickedoff:

Όχι γιατί υπάρχει οργανωμένο και πειθαρχημένο κράτος , που έχει μεριμνήσει να εκπαιδεύσει τους πολίτες ώστε σε τέτοιες περιπτώσεις να είναι οργανωμένοι καθώς και πειθαρχημένοι και αυτοί, επειδή σε τέτοια περιστατικά οι προσπάθειες πρέπει να γίνονται συλλογικά από αμφότερους.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
Όχι γιατί υπάρχει οργανωμένο και πειθαρχημένο κράτος , που έχει μεριμνήσει να εκπαιδεύσει τους πολίτες ώστε σε τέτοιες περιπτώσεις να είναι οργανωμένοι καθώς και πειθαρχημένοι και αυτοί, επειδή σε τέτοια περιστατικά οι προσπάθειες πρέπει να γίνονται συλλογικά από αμφότερους.
ετσι ακριβως...και δεν θα χαναμε και τον νιπλαρο, αν γινοταν ολα αυτα...
ειχε ακομα πολλα να προσφερει...
:cry: :priest:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.767
Πόντοι
25.467
Εν τω μεταξύ, αντί να ανοίξει ο καιρός, κλείνει χειρότερα.

Εδώ μόλις άρχισε χιονοκαταιγίδα.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Αυτές τις δύσκολες ώρες ή σκέψη μας θα έπρεπε να είναι στα κορίτσια της πιάτσας που δεν σταύρωσαν πελάτη σήμερα ?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Εν τω μεταξύ, αντί να ανοίξει ο καιρός, κλείνει χειρότερα.

Εδώ μόλις άρχισε χιονοκαταιγίδα.
Αστα Αγιε,πίπα κώλο θα μας πάει μέχρι να ξεκαβλ΄ώσει ο κωλόκαιρος.
Η επόμενη απειλεί θα είναι η κλιματική αλλαγή.
Μας είπαν για το 2050 άλλα έσκασε στην γενιά μας.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.945
Πόντοι
19.795
To πιο απλο πραγμα, επρεπε να βγαζανε 2 μερες σε αργια δημοσιο και ιδιωτικο τομεα και μετα αν νομιζανε οτι θα πεσουν εξω, ας τις ρεφαρανε με τις 120 υπολοιπες ημερες παπαδοαργιες και μαλακοαργιες που εχουμε.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
To πιο απλο πραγμα, επρεπε να βγαζανε 2 μερες σε αργια δημοσιο και ιδιωτικο τομεα και μετα αν νομιζανε οτι θα πεσουν εξω, ας τις ρεφαρανε με τις 120 υπολοιπες ημερες παπαδοαργιες και μαλακοαργιες που εχουμε.
Δεν υπάρχει σωτηρία!! Και πάλι θα βγαίνανε να πάνε για σκι, ξεσκι και στο μακάρθουρ Γκλεν ? είμαστε άμπαλοι σε όλα

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
1643063771051.png

Stories