Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
Γαμιεται το σύμπαν!! Το μπατσικο κόλλησε ,μου λέει έχει να μας τραβήξεις , όχι λέω εννοείται , κατεβω εγώ μέσα στο χιόνι , δεν γαμιεστε μουνόπανα

αμα δεν αντεχεις αλλο, πες να ενημερωσουμε τον προεδρο..
κανονικα δεν πρεπει να τον ενοχλουμε για τετοια θεματα, αλλα σπαραζει η καρδια μου να σε βλεπω ετσι...αμα ειναι να τον παρακαλεσουμε να παρεμβει...μπεσα...
:cry: :grouphug:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
αμα δεν αντεχεις αλλο, πες να ενημερωσουμε τον προεδρο..
κανονικα δεν πρεπει να τον ενοχλουμε για τετοια θεματα, αλλα σπαραζει η καρδια μου να σε βλεπω ετσι...αμα ειναι να τον παρακαλεσουμε να παρεμβει...μπεσα...
:cry: :grouphug:
ναι στηριζω....μονο ο βαγγελης μπορει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εντ μεταξύ ψέματα παντού , λένε στο ράδιο προαστιακός σταματάει Δουκίσσης και έχουν πέρασε 10 προαστιακόι ... Ότι να ναι ρε μαλακά
Ωχ αρχισαν οι παραισθησεις, προαστιακους βλεπει

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
Στα ζεστά μου παπάρια τους γράφω , ας μεινουν μέσα στο πεζω
βλεπεις εκει γυρω κανα αμαξι του προλεταριατου???κανα τσικουετσεντο, κανα σαξο?? :think:
ισως χρειαστει να το απαλλοτριωσεις...βαλτο φωτια να ζεσταθεις...
:woldman:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
Η αποθεωση θα ηταν τωρα να βγει κανενας απο το διπλανο φιατακι, να δει το θηριο του νιπλη και να του πει "καλα να παθετε εσεις οι κωλοδεξιοι με τις αυτοκινητάρες, τι ψηφισατε ρε μαλακες"
μην βγουν καμια δεκαρια απο τα γυρω αυτοκινητα και του ζητανε αυτογραφο,επισκεπτες του σαη και καλα. :tooth: :tooth: :tooth:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
εχει νευρα και με το δικιο του ο φιλος-φιδι :undecided: :undecided: :undecided:
τον εφαγες ρε αρχιδι απο την ζηλεια σου....
ας ελπισουμε να μην αρρωστησει απο αυτη την ταλαιπωρια που περναει...δεν ειναι σαν και σενα που βγαινεις με τις ισοθερμικες σκελεες και τα προβατισια πουλοβερ...ο νιπλης κυκλοφορει με ολομέταξα αραχνούφαντα....δεν ειναι συνηθισμενος στις κακουχιες σαν εσενα...
:cry: :cry: :cry:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
εχει νευρα και με το δικιο του ο φιλος-φιδι :undecided: :undecided: :undecided:
εγω πηγα με τα ποδια μεχρι την πλατεια και γυρισα εφοδιαστηκα ξηροκαρπια και γκριν κολα ειμαι ετοιμος για μαραθωνιο στο μπου. :tooth: :tooth: :tooth:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.647
Πόντοι
12.756
ας ελπισουμε να μην αρρωστησει απο αυτη την ταλαιπωρια που περναει...δεν ειναι σαν και σενα που βγαινεις με τις ισοθερμικες σκελεες και τα προβατισια πουλοβερ...ο νιπλης κυκλοφορει με ολομέταξα αραχνούφαντα....δεν ειναι συνηθισμενος στις κακουχιες σαν εσενα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα θα ειμαι ο ΜΟΝΟΣ που θα τον κλαψω και θα αναβω καντηλι στο μνημα του..
αγαπαμε φιλο-φιδι:grouphug:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εγω πηγα με τα ποδια μεχρι την πλατεια και γυρισα εφοδιαστηκα ξηροκαρπια και γκριν κολα ειμαι ετοιμος για μαραθωνιο στο μπου. :tooth: :tooth: :tooth:
εχω τα παντα,ΤΑ ΠΑΝΤΑ

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
ειτε πλουσιος ειτε φτωχος τα ιδια γαμησια τρωνε,βλεπεις κολλημενος στο χιονι ας ξεκωλισει με τα λεφτα του τωρα. :confused::confused::confused:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.053
Πόντοι
10.411
image.jpg

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα θα ειμαι ο ΜΟΝΟΣ που θα τον κλαψω και θα αναβω καντηλι στο μνημα του..
αγαπαμε φιλο-φιδι:grouphug:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εχω τα παντα,ΤΑ ΠΑΝΤΑ
σε λιγο δεν α χουμε νιπλη θα εχει παθει χιονιστρες και θα λεει και καλα οτι δεν μπορω να ποσταρω ειμαι με το μωρο και με απιχειρηματιες κλπ αλλα θα εχει βαλει τα ξεραμενα ποδια του για ποδολουτρο με σαπουνι πρασινο. :tooth: :tooth: :tooth:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
νιπλαρε, δυστυχως προεδρος δεν μπορει να βοηθησει τωρα...εχει το ελικοπτερο στο συνεργειο....
μου ειπε αν θες να στειλει κανα δυο φουσκωτους να δειρουν κανεναν, αλλα δεν ξερω που μπορει να σε βοηθησει αυτο τωρα....
:undecided::undecided::undecided::undecided:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom