baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.818
- Πόντοι
- 6.035
απο εκει που πηγαιναμε κλωτσοπατιναδες τα αλλα σχολεια.Βώκο τύπε;;;
απο εκει που πηγαιναμε κλωτσοπατιναδες τα αλλα σχολεια.Βώκο τύπε;;;
εμετος ρε μαλακα με κοκα κολαδεν ειμαι ποτης,τπτ δεν πινω σκετο ολα με συνοδεια γλυκαντικου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τρενο παει τρενο.
γκριν κολα κανω διατροφη.εμετος ρε μαλακα με κοκα κολα
Να πας στον "Έλατο" γωνία Καλοκαιρινού, απέναντι από τον Μητσάκο, να φας κεφτέδες ???απο εκει που πηγαιναμε κλωτσοπατιναδες τα αλλα σχολεια.![]()
![]()
![]()
μπαρε θα πας στο κοριτσι σου ΤΩΡΑ και θα της πεις με στεντορεια φωνη...ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ εγω γραφω στα μπουρδελα και κανω μονο χαβαλε...δες μονη σου Μακροπουλο οταν βαρεθω θα ερθω και εγω...αποψε ολα μου τα επιτρεπω
θα ερθεις και θα κατσεις διπλα μου το βλεπω
Βύσσινο;εφαγα ενα κιλο παγωτο
μπαρε θα πας στο κοριτσι σου ΤΩΡΑ και θα της πεις με στεντορεια φωνη...ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ εγω γραφω στα μπουρδελα και κανω μονο χαβαλε...δες μονη σου Μακροπουλο οταν βαρεθω θα ερθω και εγω...![]()
μηπως να παω και τυχαιο?η στον καφενε διπλα?Να πας στον "Έλατο" γωνία Καλοκαιρινού, απέναντι από τον Μητσάκο, να φας κεφτέδες ???
οχι ρε τυπεΒύσσινο;
μην λες μαλακιες.μπαρε θα πας στο κοριτσι σου ΤΩΡΑ και θα της πεις με στεντορεια φωνη...ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ εγω γραφω στα μπουρδελα και κανω μονο χαβαλε...δες μονη σου Μακροπουλο οταν βαρεθω θα ερθω και εγω...![]()
γιατι ρε;σε μενα πετυχεμην λες μαλακιες.![]()
οχι ρε τυπε
σε μενα θα ετυχε δεν θα πετυχε.γιατι ρε;σε μενα πετυχε
Αυτός είναι ο ελατος ρε, ο καφενές!!! Έχει και κουζίναμηπως να παω και τυχαιο?η στον καφενε διπλα?![]()
δεν ξερει τι του γινεται τυπε, ειναι σε συγχηση , ειναι κοντα η δικια τουΑυτός είναι ο ελατος ρε, ο καφενές!!! Έχει και κουζίνα
γιατι ρε;σε μενα πετυχε
αυτο που βγαζει κατι σαπιες και καθονται και βαζει ψησταρια και μουσικη τερμα στις γιορτες?Αυτός είναι ο ελατος ρε, ο καφενές!!! Έχει και κουζίνα